Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukRoller Rana DoorPintu Rana Roller Stainless Steel

Pintu Rana Roller Stainless Steel (Total 13 Products)

Kategori produk dari Pintu Rana Roller Stainless Steel , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Rana Roller Stainless Steel , Remote Control Roller Shutter Door pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pintu Rana Roller Grille Stainless R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Gegayutan cepet karo industri

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Rana Cepet Cepet Pintu kacepetan tinggi aluminium (Industri rana industri) dadi piranti penting ing industri saiki. Ora preduli apa sing sampeyan lakoni, Layanan apa sing sampeyan tawakake, Sampeyan mesthi mbutuhake lawang kecepatan...
Fungsi otomatis rana cepet rana

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Rana Cepet Cepet Pintu kacepetan tinggi aluminium (Industri rana industri) dadi piranti penting ing industri saiki. Ora preduli apa sing sampeyan lakoni, Layanan apa sing sampeyan tawakake, Sampeyan mesthi mbutuhake lawang kecepatan...
Gantungan otomatis stainless steel frekuensi roller cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Rana Cepet Cepet Pintu kacepetan tinggi aluminium (Industri rana industri) dadi piranti penting ing industri saiki. Ora preduli apa sing sampeyan lakoni, Layanan apa sing sampeyan tawakake, Sampeyan mesthi mbutuhake lawang kecepatan...
Rintisan rana cepet tumindak cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Rana Cepet Cepet Minangka cara kanggo ningkatake efisiensi produksi, lawang overhead area overheadAluminum lawang kanthi cepet (Industri roller shutter) duwe peran penting ing urip saben dinane.Tainless Steel Cepet Cepet lawang entuk...
Gerbang roler shutter kanthi kacepetan dhuwur

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Rana Cepet Cepet Pintu kacepetan tinggi aluminium (Industri rana industri) dadi penolong apik kanggo bisnis sampeyan, apa sampeyan kudu nambah efisiensi jangkah ing pangiriman, transportasi, komunikasi? Lawang kanthi cepet kaya iki...
Stainless steel cepet tumindak rana

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Rana Cepet Cepet Pintu kacepetan kanthi dhuwur aluminium (Industri rana industri) minangka lawang sing digunakake sajrone pirang-pirang dekade ing industri, warehousing, elektronik ing pasar global. Fungsi kacepetan kanthi cepet...
Cepet paner aluminium aloi roller rana

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Rana Cepet Cepet Napa sampeyan kudu lawang aluminium kanthi cepet (shutter industri Industri) kanggo bisnis sampeyan? Pintu aluminium kanthi cepet (shutter industri industri) bisa mbukak / nutup luwih saka 1m / s lan umume nduwe...
Rana tumindak cepet akurat rana

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Rana Cepet Cepet Pintu kanthi keras aluminium (Industri rana industri) dadi pitulung penting ing pakaryan sampeyan, Kanthi kacepetan sing mbukak / cedhak nganti 0,6 ~ 1.5m / s, sing bisa diatur. Sampeyan ora kudu kuwatir babagan...
Tumindak cepet rana rana cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Rana Cepet Cepet Pintu kanthi keras aluminium (Industri rana industri) dadi luwih populer kanggo produsen lan pangguna individu ing taun-taun kepungkur.
Roller Shutter Garage Door Commercial

Brand: HOFIC

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Roller Shutter Garage Door Commercial Fitur utama: Perusahaan pintu otomatis Hongfa nyedhiyani macem-macem lawang. Pintu rana keamanan roller rol yaiku salah sijine jenis jual paling apik. Sampeyan ora mung bisa cepet mbukak lan nutup, kekuatan...
Grosir Pintu Roller Roda Pintu Grosir

Brand: HOFIC

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Pintu Pintu Tirai Baja Otomatis Fitur utama: Perusahaan pintu otomatis Hongfa nyedhiyani macem-macem lawang. Pintu rana keamanan roller rol yaiku salah sijine jenis jual paling apik. Sampeyan ora mung bisa cepet mbukak lan nutup, kekuatan apik,...
Steel Curtain Roller Shutter Door

Brand: HOFIC

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Steel Curtain Roller Shutter Door Apa fitur utama pintu rana baja roller? Perusahaan pintu otomatis Hongfa nyedhiyani macem-macem lawang. Pintu rana keamanan roller rol yaiku salah sijine jenis jual paling apik. Sampeyan ora mung bisa cepet mbukak...
Baja cepet turbin rana turpine

Unit Price: USD 1000 - 1800 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 1000 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1800 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Pintu rana tahan api baja Pintu rana ril baja cocok kanggo bangunan omah, bangunan umum lan bangunan industri. Umumé digunakake ing garasi lemah lan pusat perbelanjaan gedhé ing ngendi misahake geni, kompartemen geni lan firewalls dibutuhake. Pintu...

China Pintu Rana Roller Stainless Steel Supplier

Nggunakake sheet stainless steel 201 maju, proses produksi mbentuk presisi.

Desain sing ramah pangguna, gaya, awet, aman anti-pencurian, pencahayaan, ventilasi, estetis, praktis, insulasi termal lan luwes gratis, anti-Ndeleng.

Kontrol cerdas, multiply mode nyopir.

Macem-macem warna lan gaya opsional.

Nyedhiyakake solusi sistem sing komprehensif lan khusus kanggo pangguna sing beda-beda.

Perlindhungan integral lan fitur dekorasi bebarengan, panggantos paling apik kanggo keamanan jaringan maling tradisional; cara mbukak cara fleksibel, ndhukung kontrol tangan, kontrol klompok. Pintu bisa dadi saluran penyelamat sing aman nalika darurat.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki