Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door > PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door
PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door
PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door
PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door
PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door
PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door
  • PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door
  • PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door
  • PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door
  • PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door
  • PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door

PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-W5523

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: With Remote Control

Special Function: Security

Color: Red

Certification: UL, TUV, CB, CCC, ISO9001, RoHS, CE

Position: Interior

Surface Finishing: Finished

Size Available: Color Available

Additional Info

Packaging: Kayu Kayu

Produktivitas: 6000 sets/year

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal:  China

Kemampuan Supply: 600 sets/month

Certificate: ISO9001 SGS

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,China

Deskripsi Produk

PVC Dhuwur Kacepetan Self-repair Door


Advantage:

1.Guide Rail Zipper Dirancang Self-repairing fungsi: supaya ora sampah wektu kanggo ndandani.
2.Soft: sandiworo iku cahya.
3.Safety: sel foto lan airbag kanggo njamin keamanan.


self-recovery door


self recovery door


Rincian lawang kita:

The maximum Door Size 4000*4000mm
Drive system

Servo motor(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW.)                          
Our own brand "Hofic" (380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW)

Control panel Servo/Holip

Opening&close speed

1-1.5meters/second

Guide rail material
Carbon Steel Plate

Standard Motor Position

Left or Right
Installation Base Concrete,Panel, Brick,Steel Structure.
Installation Space ≥450mm above the door
≥150mm for motor side
≥130mm for non-motor side

Using Area
food, chemical, textile, refrigeration, electronics, printing, assembly, precision machinery, logistics, warehousing and other places


Self Recovery Door1


self-recovery


Sistem kontrol elektronik ditrapake: saklar proteksi keamanan inframerah, saklar induksi geomagnetik, saklar radione senor, saklar kabel, saklar kontrol remot, interlock door double, kendali jarak jauh lan antarmuka sinyal liyane sing umum digunakake ing transformasi rékayasa, lan ngadopsi koneksi sinyal switch menyang, kompatibilitas, nemen ngurangi biaya owah-owahan pungkasan.


certificates

packing & logistics


FAQ

1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge kintunan.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 wulan babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki