Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door > Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door
Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door
Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door
Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door
Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door
Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door
  • Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door
  • Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door
  • Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door
  • Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door
  • Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door

Tindakan Piranti Pabrik Piranti Pabrik Industri Rolling Shutter Door

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: SR-01

Material: Stainless Steel, PVC And Steel Frame

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Security

Certification: ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Color: Red,Yellow,Blue,Green,White,Orange,Grey

Certificate: UL,CE,SGS

Quality Warranty: 12 Months

Additional Info

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Produktivitas: 1000 pieces/month

Brand: HOFIC

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Certificate: IS9001

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

Gambaran Produk

Deskripsi Teknis:

Motor
Brake motor utawa SERVO motor. Sumber tenaga kerja 220V / 50Hz utawa 380V / 50Hz. Daya 0.55-1.5KW; F: IP55. Operasi suhu: -30-60 derajat Celsius.
Panel kontrol
Panel kontrol SERVO Italia. Kanthi kendali motor sing akurat luwih akurat tinimbang kontrol encoder tradisional. Lan tampilan Human-Machine Interface dilengkapi, kanggo nggawe operasi saben dina lan nyetel luwih gampang. Ana program Self-check Fault lan nuduhake kode kesalahan nalika ana kesalahan.
Desain sing kaku
Struktur desain zipper khusus, nyambungake kain lan pandhuan ril minangka badan sing wutuh, ngilangi jurang antarane. Iki ndadekake bisa nambah kinerja segel lan sesak udara.

Desain kanthi otomatis
Spring torsion fleksibel diadopsi minangka bobot imbangan dhasar, tinimbang profil aluminium padat kanthi lawang kanthi cepet. Nalika ana kecelakaan tabrakan dening forklift utawa obyek liyane, lawang ora bakal rusak. Lan bisa waras kanthi otomatis utawa semi-otomatis ing tangan bantuan. Desain iki kanthi efektif nyuda karya pangopènan lan perbaikan sing disebabake tabrakan.

Desain kanthi otomatis
Spring torsion fleksibel diadopsi minangka bobot imbangan dhasar, tinimbang profil aluminium padat kanthi lawang kanthi cepet. Nalika ana kecelakaan tabrakan dening forklift utawa obyek liyane, lawang ora bakal rusak. Lan bisa waras kanthi otomatis utawa semi-otomatis ing tangan bantuan. Desain iki kanthi efektif nyuda karya pangopènan lan perbaikan sing disebabake tabrakan.

Struktur baja
Iki kalebu loro ril guide, siji tutup ndhuwur lan siji tutup motor.
Standar bahan: Galvanized baja, permukaan dicet; Bahan opsional: 304 stainless steel
Kekandelan: 2.0mm kanggo pandhuan ril, 1.5mm kanggo tutup ndhuwur lan tutup motor.

PVC kain:
Bahan: PVC Fabric; Ketebalan kasedhiya: 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm lan 1.5mm; Werna kasedhiya: Biru / Kuning / Abang / Abang / Putih / Mbusak. Rega Full cetha luwih dhuwur tinimbang liyane kanthi 5%. Kabeh werna liyane padha karo rega sing padha.

Kinerja safety

A. Saluran foto safety.
B. Sensor jarak, ing ngisor.
C. Lampu weker kanggo ati-ati.
Cara operasi standar
Tombol kontrol loro-lorone.
Cara operasi opsional
Radar siji-sisi / Remote kontrol (2 panel kontrol) / Detector kendaraan siji-sisi / Switch siji-sisih /; Interlocking

4

Iki digawe saka PVC sing dikuatake, kanthi pinggiran lembut lembut sing fleksibel.

Pinggiran sandiworo duwe gigi injeksi injeksi terus sing banjur maju lan mudhun ing pelumas
trek poliethelin ditempelake ing bingkai sisih galvanis struktural.

zipper high speed door

Workshop

Fast Roller shutter door productive process

Packaging

Packing for high speed roller shutter door

Sertifikat

certificates

Shenzhen Hongfa Otomatis Co, .Ltd iku perusahaan teknologi tinggi sing ngembangake pengembangan canggih kelas donya
pintu otomatis. Produk utama kami kalebu pintu gulungan cepet, pintu akumulasi industri, pintu gerbang industri, PVC
pintu gerbang, pintu gerbang kanthi cepet, pintu gerbang tahan api, pintu gerbang industri, pintu gerbang otomatis, vertikal vertikal otomatis
pintu, pintu otomatis medis, pintu otomatis stainless steel, gerbang lipat elektrik, pintu gerbang kristal, rana listrik roller
macem-macem bahan, lan seri parkir.

automatic doors company

FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge kintunan.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki