Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
+8613923817879
Ngobrol Saiki
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukPintu Bagian OverheadPintu Garasi Bagian Residen

Pintu Garasi Bagian Residen (Total 57 Products)

Kategori produk dari Pintu Garasi Bagian Residen , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Garasi Bagian Residen , Pintu Garasi Bagean Logam Otomatis pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Drum Door Garage Angkat Standar R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Pengawal Remot Rumah Residential Sectional Garage Door

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Pengawal Remot Rumah Residential Sectional Garage Door Panel lawang pintu garasi digawe saka panel lawang padat, tahan karat lan corrosion sing kuat, sing nggunakake proses bubuk elektrostatik kanggo nggambar gandum kayu. Sistem drive lawang garasi...
Pengawal Remoter Sectional Pintu

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Pengawal Remoter Sectional Pintu Panel lawang pintu garasi digawe saka panel lawang padat, tahan karat lan corrosion sing kuat, sing nggunakake proses bubuk elektrostatik kanggo nggambar gandum kayu. Sistem drive lawang garage nggunakake sistem...
Residential Aluminium Alloy Garage Sectional Door

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 500 per year

Residential Aluminium Alloy Garage Sectional Door keterangan parameter: lawang bukaan: W = 2860mm * H = 2450mm faceplate: 2700mmH = 2450mm materi: Aluminium alloy, kekandelan 2.0mm panel: Kayu imitasi, Printing Pro, Proteksi Rana, 40mm werna:...
Kayu Printing Sectional Aluminium Alloy Garage Door

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 500 per year

Pintu garasi aloi aluminium keterangan parameter: lawang bukaan: W = 2860mm * H = 2450mm faceplate: 2700mmH = 2450mm materi: Aluminium alloy, kekandelan 2.0mm panel: Kayu imitasi, Printing Pro, Proteksi Rana, 40mm werna: porselin putih (porselin...
Bagian Aluminium Alloy Garage Door

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 500 per year

Pintu garasi aloi aluminium keterangan parameter: lawang bukaan: W = 2860mm * H = 2450mm faceplate: 2700mmH = 2450mm materi: Aluminium alloy, kekandelan 2.0mm panel: Kayu imitasi, Printing Pro, Proteksi Rana, 40mm werna: porselin putih (porselin...
Pintu Garasi Bagian Transparan

Brand: HongFa

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Kemampuan Supply: 300 Set/Sets per Month

Pintu Garasi Bagian Transparan Garage Door Transparent Sectional - Ukuran gedhe, non-standar, dhuwur nuntut, saliyane kanggo insulasi umum, insulasi termal, kedepan, korosi, pencahayaan, lan persyaratan liyane kanggo mbukak dalan kanggo kebutuhan...
Remote Control Pintu Garasi Otomatis

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Remote Control Pintu Garasi Otomatis Panel lawang pintu garasi digawe saka panel lawang padat, tahan karat lan corrosion sing kuat, sing nggunakake proses bubuk elektrostatik kanggo nggambar gandum kayu. Sistem drive lawang garage nggunakake sistem...
Remote Control Residential Garage Door

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Aluminium Alloy Automatic Flap Garage Door Panel lawang pintu garasi digawe saka panel pintu padat dhuwur, kuat lan tahan karat, lan nggunakake proses bubuk elektrostatik kanggo nggambar gandum kayu. Sistem drive lawang garage nggunakake sistem...
Pintu Garasi Pintu Double kanthi Polyurethane Foam

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Pintu Garasi Pintu Double kanthi Polyurethane Foam Panel lawang pintu garasi digawe saka panel lawang padat, tahan karat lan corrosion sing kuat, sing nggunakake proses bubuk elektrostatik kanggo nggambar gandum kayu. Sistem drive lawang garage...
Aluminium Alloy Residential Sectional Automatic Garage Door

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Aluminium Alloy Automatic Residential Sectional Garage Door Panel lawang pintu garasi digawe saka panel lawang padat, tahan karat lan corrosion sing kuat, sing nggunakake proses bubuk elektrostatik kanggo nggambar gandum kayu. Sistem drive lawang...
Aluminium Alloy Automatic Flap Garage Door

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Aluminium Alloy Automatic Flap Garage Door Panel lawang pintu garasi digawe saka panel pintu padat dhuwur, kuat lan tahan karat, lan nggunakake proses bubuk elektrostatik kanggo nggambar gandum kayu. Sistem drive lawang garage nggunakake sistem...
Aluminium Alloy Automatic Residential Sectional Garage Door

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Aluminium Alloy Automatic Residential Sectional Garage Door Panel lawang pintu garasi digawe saka panel lawang padat, tahan karat lan corrosion sing kuat, sing nggunakake proses bubuk elektrostatik kanggo nggambar gandum kayu. Sistem drive lawang...
Remote Control Residential Garage Door

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Garage Door Remote Control Panel lawang pintu garasi digawe saka panel pintu padat dhuwur, kuat lan tahan karat, lan nggunakake proses bubuk elektrostatik kanggo nggambar gandum kayu. Sistem drive lawang garage nggunakake sistem servo canggih lan...
Carport Aluminium Alloy Garage Door

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 500 per year

Pintu garasi aloi aluminium keterangan parameter: lawang bukaan: W = 2860mm * H = 2450mm faceplate: 2700mmH = 2450mm materi: Aluminium alloy, kekandelan 2.0mm panel: Kayu imitasi, Printing Pro, Proteksi Rana, 40mm werna: porselin putih (porselin...
Eksterior Garage Security Garage Sectional

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 500 per year

Pintu garasi aloi aluminium keterangan parameter: lawang bukaan: W = 2860mm * H = 2450mm faceplate: 2700mmH = 2450mm materi: Aluminium alloy, kekandelan 2.0mm panel: Kayu imitasi, Printing Pro, Proteksi Rana, 40mm werna: porselin putih (porselin...
Eksterior Garage Security Garage Sectional

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 500 per year

Pintu garasi aloi aluminium keterangan parameter: lawang bukaan: W = 2860mm * H = 2450mm faceplate: 2700mmH = 2450mm materi: Aluminium alloy, kekandelan 2.0mm panel: Kayu imitasi, Printing Pro, Proteksi Rana, 40mm werna: porselin putih (porselin...
Aluminium Garage Door For House

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 500 per year

Pintu garasi aloi aluminium keterangan parameter: lawang bukaan: W = 2860mm * H = 2450mm faceplate: 2700mmH = 2450mm materi: Aluminium alloy, kekandelan 2.0mm panel: Kayu imitasi, Printing Pro, Proteksi Rana, 40mm werna: porselin putih (porselin...
Otomatis Residential Aluminium Alloy Sectional Garage Door

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 500 per year

Pintu garasi aloi aluminium keterangan parameter: lawang bukaan: W = 2860mm * H = 2450mm faceplate: 2700mmH = 2450mm materi: Aluminium alloy, kekandelan 2.0mm panel: Kayu imitasi, Printing Pro, Proteksi Rana, 40mm werna: porselin putih (porselin...
Aluminium Tempered PC Sheet Sectional Garage Door

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Aluminium Tempered PC Sheet Sectional Garage Door Panel lawang pintu garasi digawe saka panel lawang padat, tahan karat lan corrosion sing kuat, sing nggunakake proses bubuk elektrostatik kanggo nggambar gandum kayu. Sistem drive lawang garage...
Aluminium Alloy Sectional Garage Door For House

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu cilik

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Aluminium Alloy Sectional Garage Door For House Katrangan Keterangan: --Material: aluminium alloy, kekandelan 2.0mm --Panel: printing wood imitation surface, pro and cons box shaping, design protection finger, 40mm thickness panel. --Color: porselin...
Aluminium Alloy Sectional Garage Door

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu cilik

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Aluminium Alloy Sectional Garage Door Katrangan Keterangan: --Material: aluminium alloy, kekandelan 2.0mm --Panel: printing wood imitation surface, pro and cons box shaping, design protection finger, 40mm thickness panel. --Color: porselin putih...

China Pintu Garasi Bagian Residen Supplier

Versi khas lawang garasi overhead sing digunakake ing jaman mbiyen bakal digawe panel siji-sijine. Panel dipasang ing saben sisih kanthi mekanisme ngangkat engsel gaya paralelogram. Versi garage overhead sing luwih anyar saiki umume digawe saka sawetara panel sing dipasang bebarengan sing muter ing sistem trek sing dipandu para roller. Pintu kasebut diimbangi kanthi sistem spring torsi utawa sepasang spring extension. Mekanisme bermotor sing bisa dikontrol kanthi adoh kanggo mbukak lawang garasi nambah kenyamanan, keamanan, lan keamanan

• Pintu garasi aluminium murah, murah, tahan karat, lan ora bisa dirawat kanthi murah. Dheweke gampang nyuda amarga aluminium ora kuwat lan ora efisien energi amarga aluminium minangka bahan konduktif.

• Pintu garasi fiberglass lan vinyl minangka unit gabungan, nggabungake inti baja ing mburi fiberglass utawa kulit vinil. Dheweke uga duwe bagean dhasar terisolasi poliuretan, utawa jinis insulasi busa liyane. Pintu premium iki bisa cocog karo lawang garasi baja, lan dadi tiruan kayu sing nyata (yaiku unit fiberglass), nanging bisa uga luwih larang tinimbang unit baja.

• Pintu baja wis umum lan kasedhiya ing macem-macem ukuran lan gaya, nyedhiyakake kekuwatan lan keamanan, kompetitif biaya, lan bisa uga duwe nilai isolasi opsional. Kekuwatan ekstra kasedhiya kanthi loro utawa telung lapisan baja galvanis kanthi jumlah ukuran kurang (panel baja ukur 23-24).

• Pintu garasi kayu nawakake daya tarik estetis, nanging bisa diopeni tinggi lan bisa larang. Pintu garasi kayu sing regane murah bisa goyang lan gampang rusak.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Product

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki