Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Bagian Pintu > Pintu Garasi Sectional
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pintu Garasi Sectional

Kategori produk dari Pintu Garasi Sectional , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Garasi Sectional , Pintu Garasi Pintu Otomatis pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Standar Lift Garage Door Drum R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Pintu Garasi Sectional Supplier

Versi khas saka lawang garasi sing luwih dhuwur sing dipigunakaké sadurungé wis dibangun minangka panel siji-panel. Panel dipasang ing saben sisih karo mekanisme ngangkat engsel gaya paralelogram sing ora padha. Versi luwih anyar saka lawang garasi sing luwih dhuwur saiki saiki digawé saka sawetara panel sing dipasang bebarengan sing muter bebarengan karo sistem trek sing dipandu dening penggulung. Pintu diimbangi karo salah sawijining sistem musim semi torsi utawa sepasang spektrum ekstensi. Mekanisme motorisasi sing dikendali kanthi jarak adoh kanggo mbukak lawang garasi nambah kenyamanan, keamanan, lan keamanan

Pintu gerbang aluminium murah, cahya, tahan karat, lan fitur pangopènan sing kurang. Padha rawan nyedhot amerga aluminium ora kuwat lan dheweke ora enak-enak amarga aluminium minangka konduktivitas banget.

• Pintu kaca fiberglass lan garasi vinil minangka unit komposit, nggabungake inti baja ing pundhi fiberglass utawa kulit vinyl. Padha uga nganggo bahan dasar polyurethane, utawa jinis busa busa liyane. Pintu premium iki bisa cocog karo lawang garasi baja, lan minangka tiruan kayu nyata (yaiku unit fiberglass), nanging bisa luwih larang tinimbang unit baja.

• Pintu baja wis dadi umum lan kasedhiya ing macem-macem ukuran lan gaya, nyedhiyakake kekuatan lan keamanan, saingan biaya, lan uga duwe nilai isolasi opsional. Kekuatan ekstra kasedhiya karo loro utawa telung lapisan baja galvanis kanthi nomer ngukur kurang (23-24 panel baja gauge).

• Pintu garasi kayu nawakake banding estetis, nanging padha bisa dianggo dhuwur lan bisa larang. Pintu-pintu gerbang kayu sing murah banget bisa uga gampang dilebokake.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki