Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC
Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC
Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC
Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC
Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC
Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC
  • Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC
  • Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC
  • Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC
  • Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC
  • Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC

Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: Hf-Q5211

Material: Aluminum Alloy

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: With Remote Control

Special Function: Security

Color: Grey

Certification: CB, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Size And Color: Available

Servo System: Servo Motor And Control Box

Additional Info

Packaging: Kayu Kayu

Produktivitas: 2000 sets/year

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Certificate: ISO9001 SGS CE

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,China

Deskripsi Produk

Pintu Pintu Pintu Berkendara Pintu Pintu Industri PVC


Pintu kaca pintar Hongfa PVC ngoptimalake tabungan energi kanthi ngurangi jumlah pertukaran udara sing bisa lolos saben lawang mbukak lan nutup. Boten kados pinten pinten-pinten pinten pinten-pinten pinten, lawang fleksibel lan lawang-lawang gulung lajeng gadhah kemampuan kangge nahan dampak forklift lan narik bali ing trekipun. Iki minangka entuk manfaat gedhe ing ruang warehouse, ing ngendi ril sing rusak bisa berarti biaya sing signifikan tinimbang downtime lan panggilan layanan, uga mundhut energi.


Shutter Door

High Speed Door


Fitur:


1. Kacepetan dhuwur lan nutup
Kecepatan mlaku bisa nganti 2m / s, kaping 10 minangka lawang rana tradisional. Iki temenan nambah efisiensi lewat lan nambah output sakabèhé.
2. Operasi frekuensi dhuwur
Frekuensi operasi bisa tekan luwih saka 1000 kali saben dina tanpa kesalahan. Iki kudu mbutuhake lalu lintas abot ing sawetara wilayah.
3. Otomatisasi tingkat dhuwur
Radar otomatis utawa piranti liyane bisa uga dilengkapi, nyadheake otomatis kontrol. Iki nambah tingkat otomatisasi lan efisiensi karya.
4. Kinerja safety banget

Desain proteksi dual. Saben lawang dilengkapi sensor foto safety lan sensor jarak, nyegah kacilakan tabrakan lan nglindhungi manungsa utawa kendaraan


High Speed Rolling Door06

5. Energi efektif
Mupangat saka mbukak lan nutup cepet, bisa ngurangi aliran udara antarane njero ruangan lan njaba lan nyegah bledug kanggo ngetik kamar. Ing wektu sing padha, energi disimpen kanthi cara ngurangi konduksi termal.
6. Complying with Food-grade and GMP norm
Struktur segel desain khusus. Piranti PVC yaiku bledug lan gampang dibersihake.
7. Multiple safety protection
Sensor foto safety. Nalika ana manungsa utawa kendaraan sing ana ing sangisore lawang, lawang bakal mandheg lan bisa munggah kanthi otomatis. Iki bakal nyebabake tabrakan kecelakaan.
8. Nyoba operasi saben dina
Standar: Tombol pengoperasian saka njaba lan njero.


Werna lan akeh banget saka lawang kain kain lawang kanggo sampeyan referensi:


curtain color .

different curtain color

Produk peran:

  1. -Fire rating: Jerman standar MZD / NBL angel dibakar.
  2. -Gunakake suhu: -10 ° C +70 ° C / tahan dingin -40 ° C
  3. -Transparent window: Papan lembut transparan PVC, ketebalan material 1.50mm, keren keamanan lan kenyamanan manajemen, kanthi jendela transparan transparan.
  4. -Windah resistance: 25m / s karo aluminium alloy strip angin.
  5. -S kinerja ealing: Ing ngisor iki dilengkapi karo kain dasar PVC sing fleksibel sing cocok karo lemah sing ora rata. Geser pigura lawang dilengkapi sikat reresik kanggo ngurangi gangguan lan nambah bledug lan bukti serangga.
  6. -Selepon mode pilihan: Indikator Radar, induksi geomagnetik, saklar tali, saklar kontrol remot, tombol push switch, sensor inframerah, fungsi sambung, dll.


rapid door

rapid door

Rapid Door


Rincian produk:

Door material
The door frame material is 2.0mm thick cold-rolled steel plate structure, which is processed by hemming processing and high-quality baking paint process, and the color can be selected.
Power performance
Special brake brake motor, power 0.55-1.5KW, power supply 220V/380V, brake voltage 220V.
Control system
Microcomputer variable frequency control electric box.
Control voltage
Safe low voltage 24VDC.
Opening speed
1.5-0.8m/s (frequency conversion adjustable speed)
Curtain material
High-density PVC coated hot-melt fabric, material thickness 1.0mm-1.2mm, multi-color optional.


remote control

pvc door frame



Kauntungan: (Katrangan minangka gambar ing ngisor iki)

-1.Radar induksi: dhuwur induksi saka 4 meter, sensitivitas luwes, diaturce sensing kacepetan

-2. Servo motor: ukuran samll, kurang swara, bobot ringan, kekuatan dhuwur, kecepatan cepet, operasi lancar, aman lan stabil, kontrol sing tepat

-3. Kothak kontrol servo: Sistem kontrol microcomputer, bisa ditampilake ing basa Inggris, lan kabeh paramèter operasi lawang.

-4 Aman optoelektronik: bagian ngisor lawang kanggo nginstal saklar proteksi infra merah (Korea Selatan Autonics), lawang ing sangisore wong lan kéwan, lawang kabukak

-5. Bahan: kain serat polyester industri Perancis, serat polyester hijau kuat, lapisan etilen ganda

-6. Anti-wind bar: kain dasar serat polyester dihubungkan karo pipa baja atau aluminium alloy aluminium kanggo ningkatake efek angin.

-7. Bahan baja tahan karat : tahan korosi, formabilitas, kompatibilitas, kekuatan lan tohlak lan sanesipun


clean room door


Yen sampeyan kasengsem ing prodhuk kita, please kindly hubungi kula.

Cetifacate


Package


FAQ


Q1. Carane akeh buruh ing pabrik?

A: Kita duwe luwih saka 50 buruh.
Q2. Apa kapasitas wulan?
A: Kapasitas kita 100set saben sasi.
Q3. Apa standar kualitas materi?
A: Pintu bisa pass, SGS, iso9001.
Q4. Ukuran lawang kecepatan dhuwur bisa customerized?
A: Ya, mung ngirimi ukuran sing luwih disenengi.
Q5. Bisa nganggo sampel kanggo kualitas mriksa?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel gratis, nanging biaya sing dituduhake bakal ana ing akun sampeyan.
Q6. Apa jumlah minimum kanggo saben dhuwit?
A: Biasane 1set, nanging uga ndhukung jumlah cilik yen sampeyan bisa nampa rega sing luwih dhuwur.
Q7. Apa wektu produksi?
A: Biasane iki 7days, gumantung carane akeh pesenan sadurunge sampeyan.

Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki