Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi
Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi
Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi
Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi
Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi
Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi
  • Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi
  • Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi
  • Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi
  • Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi
  • Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi

Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-E4124

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Induced

Special Function: Security

Color: Grey

Certification: CB, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Size And Color: Available

Servo System: Servo Motor And Control Box

Additional Info

Packaging: Kayu Kayu

Produktivitas: 2000 sets/year

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Certificate: ISO9001 SGS CE

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,China

Deskripsi Produk

Pintu PVC Pintu Berkecepatan Tinggi


Pintu Dhuwur Kacepetan Kanthi kacepetan mbukak kanthi cepet lan sistem safety canggih, Pengendalian dening pintu kacepetan dhuwur Hongfa dirancang kanggo kinerja dhuwur lan ketergantungan tahan lama. Fitur kalebu pandhu pangguna eksklusif pandhuan lan sistem kontrol sing bakal tetep operasi lawang sanajan sawise impact incidental. Pintu gerbang gulungan Roller PVC dibuat dengan PVC dan 201 # / 304 # stainless steel. Bisa dibukak dening Sensor Radar & Sensor Loop, tombol semak, ujung jari lan sistem perintah liyane. Pintu rana roller kecepatan tinggi bisa digunakake ing gudang Logistic, cleanroom, pabrik lan liya-liyane.

High Speed Door 1 1

1. Sistem kontrol Jepang Mitsubishi Inverter, PLC, sistem kontrol servo lan komponen liyane.


2. Sistem dinamis Ngadopsi reducer motor berkecepatan tinggi khusus, 0.75-2.2KW, miturut ukuran lawang kanggo milih model. Loro merek sing dipilih, SNMA utawa SEW.

Konstruksi pintu - Pintu pintu nggunakake lembaran baja dingin dari Shanghai Baosteel, ketebalan 2mm, cat dalam kondisi suhu tinggi dan bebas statis, warna opsional. - Bahan tirai mengadopsi lapisan kain industri padat, ketebalan 0.8mm , kuning, biru, abang, putih, oranye lan werna liyane kanggo pilihan .-- Jendhela transparan nggunakake film pita transparan sing diimpor saka Jepang, ukuran lan lokasi miturut urutan.

4. Bukak cara Radar / bumi induksi / remot kontrol / narik tali / manual.

5. Wilayah sing ditrapake Airport, industry, carwash, pharmaceutics & chemistry, kesehatan, otomotif, industri pangan, distribusi, logistik, toko dingin & kulkas

Struktur Door
door structure

Workshop
work shop

Packaging
packaging

Sertifikat

certificate


high speed door inquiry
FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge pangiriman.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service OK kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.

Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki