Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > PVC Pintu Tinggi Pintu Internal
PVC Pintu Tinggi Pintu Internal
PVC Pintu Tinggi Pintu Internal
PVC Pintu Tinggi Pintu Internal
PVC Pintu Tinggi Pintu Internal
PVC Pintu Tinggi Pintu Internal
  • PVC Pintu Tinggi Pintu Internal
  • PVC Pintu Tinggi Pintu Internal
  • PVC Pintu Tinggi Pintu Internal
  • PVC Pintu Tinggi Pintu Internal
  • PVC Pintu Tinggi Pintu Internal

PVC Pintu Tinggi Pintu Internal

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-W6554

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Induced

Special Function: Security

Color: Grey

Certification: UL, TUV, CB, CCC, ISO9001, RoHS, CE

Position: Interior

Surface Finishing: Finished

Additional Info

Packaging: Kayu cilik

Produktivitas: 8000 sets/year

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal:  China

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Certificate: ISO9001 SGS

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,China

Deskripsi Produk

PVC Pintu Tinggi Pintu Internal


Gambaran Produk


1.Tekan nical:
Shenzhen Hongfa ngenalake teknologi lan peralatan canggih saka Prancis lan nggunakake motor impor lan aksesoris kanggo industri pintu kamar industri kanthi cepet.


2.Main fitur:
Pintu kanthi cepet, stabil, aman, disegel, tahan banting lan soundproof, sing bisa nyegah konveksi udara antarane njero ruangan lan njaba lan ningkatake lingkungan workshop lan kesehatan.


Pvc Roller Shutter Design


3. Quanlity

Pintu pintu industri standar Hongfa nduweni urip sing dawa lan dadi pilihan pertama pabrik, gudang lan logistik modern. , Mitsubishi utawa Schneider controller lan SEW / NORD / SEJ motor uga sawetara komponen merek misuwur liyane sing ngandhakake pinten pintal quanlity sing dhuwur.


4.Begunaan:
Prodhuk sing akeh digunakake ing pintu masuk lan metu saka kothak, kayata pangan, elektronika, plastik, tekstil, tekstil katun, pabrik mobil, pusat perbelanjaan, panyimpenan, lan liya-liyane, lan kita khusus ngasilake lawang kanthi cepet kanggo macem-macem pelanggan karo desain fungsi unik kita.


Pvc Rolling Door 37


 High Speed  door

Grey, Yellow grid, Purple, Green, Light green, Black, Perforated Yellow grid, White, Blue, White grid, Sky Blue, Yellow, Orange, Red

Color curtain: 0.8 mm thickness.     

Transparent curtain: 1.2 mm.

Function:insect prevention

Reinforce girder

Aluminum alloy    45 mm width.

Function:reinforce the curtain and wind resistant

Bottom bar

Aluminum alloy  95 mm width 

Function:reinforce the curtain to keep the door opening without a hitch

Radar sensor

The place on the cover box.  Can detect 3 meters area!

Function: detect the moving thing and open the door.

For the place which has more people through.

Photocell sensor

Function:It's stop the door when the door is closing and someone through the door.

Drive system

High speed door motor: Germany brand(SEW)and Our own brand Hofic.

Germany SEW motor(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW.)       Our own brand Hofic(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW)

Control system

Control box:Include control system+PLC+transducer+encoder+airbag system.

Brand:Japan Mitsubishi and Our own Hofic

Function: all the control system are inside in it.

Cover box

Material: Stainless steel 201# or 304#

To avoid corrosive thing corrode the roll and dustproof

Opening way

Radar sensor+push button for People through

Magnetic loop+push button for forklift through


Apa fitur unik saka lawang kacepetan dhuwur?

1) 1.5mm serat gandum kanggo njamin materi luwih tahan banter nggunakake.

2) Kecepatan wiwitan cepet (1.5m / s)

3) Kurangake panuding bakteri tanpa sikat ing pigura sing cocog kanggo industri Farmasi lan Pangan

4) perfomance dhuwur lan stabil.


high speed door

high speed door


Sistem Aktivasi

Bukak lan Tutup lawang:

· Radar

· Induction Loop

· Remot

· Sensor Kartu

· Pull Cord

· Tombol Push

· Panel Tutul kanggo Kamar Reresik

· Central-Computer Controlling

Sistem Keamanan

Peralatan Aman:

· Bip

· Anti-wind Bar

· Lampu lalu lintas

· Edge safety nirkabel

· Dibangunake ing Photo Cell

· Pandhuan Darurat

· Perlindungan Bahu

HTB15yDfP9zqK1RjSZFHq6z3CpXaH

certificates


FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge pangiriman.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki