Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > PVC Curtain Fast Rolling up Door
PVC Curtain Fast Rolling up Door
PVC Curtain Fast Rolling up Door
PVC Curtain Fast Rolling up Door
PVC Curtain Fast Rolling up Door
PVC Curtain Fast Rolling up Door
  • PVC Curtain Fast Rolling up Door
  • PVC Curtain Fast Rolling up Door
  • PVC Curtain Fast Rolling up Door
  • PVC Curtain Fast Rolling up Door
  • PVC Curtain Fast Rolling up Door

PVC Curtain Fast Rolling up Door

    Unit Price: USD 1200 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-JA15

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Color: White

Certification: ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Door Material:: Pvc Fiber

Curtain Thickness:: 0.8/1.2/1.5mm

Material:: PVC Fiber+Stainless Steel

Opening Speed:: 0.6 ~ 1.5 M/S (Adjust)

Opening Frequency:: 1000-1500times/Day

Diver System:: German Sew, China Sej Or Snma

Control System:: Holip/ Japan Mitsbushi

Special Function:: Sound+Temperature+Fir Proofing

Color:: Red/Blue/Yellow/Green/Gray/Ornage/Transparent

Additional Info

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Produktivitas: 300 Set/Sets per Month

Brand: HongFa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, Cina (Dharatan)

Kemampuan Supply: 300 Set/Sets per Month

Certificate: CE SGS ISO:9100

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

PVC Curtain Fast Rolling up Door


Pintu PVC Curtain Fast Rolling up Door minangka fasilitas utama lan fasilitas indispensable kanggo pabrik industri modern lan industri pergudangan logistik kanggo nambah efisiensi lan ngurangi konsumsi energi.

Punika khusus des ig fa ned wektu shorten kanggo aliran erial st mat, safety lan linuwih. Kajaba aplikasi kanggo tetanduran umum, wis diaplikasikan kanthi wiyar kanggo autoparts, obat-obatan, pangan, elektronika, pabrik purlfication udara.

Pintu rana cepet roller digunakake akeh ing kolom commerial lan industri. Perusahaan kita nggunakake teknologi canggih internasional kanggo njamin kualitas, keamanan, kaendahan lan daya tahan produk kita. Kita uga bisa nyedhiyakake kustomisasi, panuntun instalasi lan layanan tambah nilai liyane.


dfc56337688d62d173649aebd480e76


Apa fitur unik lawang pvc kacepetan otomatis kanthi otomatis ?

1) Garing gampang kanggo pigura stainless steel.
2) Kurang konsumsi udara kanthi pigura lawang pindho. Pigura njero cedhak karo sandiworo lawang lan ngisor karet nduweni karat sing paling apik.
3) Kurang wutah bakteri kanggo solusi panyegelan sing paling apik tanpa sikat ing pigura.
4) Liyane tahan lama amarga unik materi pigura stainless utamané kanggo farmasi, industri pangan.
5) Pigura sing luwih alus njamin kurang ngandhut.
6) Ngontrol kothak kanthi tampilan layar.


HTB1q2fQKeySBuNjy1zdq6xPxFXaf.jpg_


Spesifikasi Pintu PVC Curtain Fast Roller Shutter

apid PVC door

Grey, Yellow grid, Purple, Green, Light green, Black, Perforated Yellow grid, White, Blue, White grid, Sky Blue, Yellow, Orange, Red

Color curtain: 0.8 mm thickness.     

Transparent curtain: 1.2 mm.

Function:insect prevention

Reinforce girder

Aluminum alloy    45 mm width.

Function:reinforce the curtain and wind resistant

Bottom bar

Aluminum alloy  95 mm width 

Function:reinforce the curtain to keep the door opening without a hitch

Radar sensor

The place on the cover box.  Can detect 3 meters area!

Function: detect the moving thing and open the door.

For the place which has more people through.

Photocell sensor

Function:It's stop the door when the door is closing and someone through the door.

Drive system

High speed door motor: Germany brand(SEW)and Our own brand Hofic.

Germany SEW motor(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW.)       Our own brand Hofic(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW)

Control system

Control box:Include control system+PLC+transducer+encoder+airbag system.

Brand:Japan Mitsubishi and Our own Hofic

Function: all the control system are inside in it.

Cover box

Material: Stainless steel 201# or 304#

To avoid corrosive thing corrode the roll and dustproof

Opening way:

Radar sensor+push button for People through

Magnetic loop+push button for forklift through


HTB1_F9IKmzqK1RjSZFjq6zlCFXaU.jpg_

Sistem Aktivasi

Bukak lan Tutup lawang:

· Radar

· Induction Loop

· Remot

· Sensor Kartu

· Pull Cord

· Tombol Push

· Panel Tutul kanggo Kamar Reresik

· Central-Computer Controlling

HTB11P5iRFXXXXXJXXXXq6xXFXXXt.jpg_


Sistem Keamanan

Peralatan Aman:

· Bip

· Anti-wind Bar

· Lampu lalu lintas

· Edge safety nirkabel

· Dibangunake ing Photo Cell

· Pandhuan Darurat

· Perlindungan Bahu

HTB1dhKLKkvoK1RjSZFNq6AxMVXaE.jpg_ (1)

HTB1DuGKKmzqK1RjSZFpq6ykSXXai.jpg_

Produk kami akeh digunakake ing pirang-pirang lapangan kayata pangan, farmasi, industri kimia, elektronika, manufaktur otomatis, mesin presisi, kamar sing resik, industri pendingin, bangunan intelijen, sistem parkir otomatis, nggabungake teknologi canggih Eropa, anggapan, utamane karo kualitas tinggi , rega terjangkau, safety lan daya tahan.
Kita ngewangi teknisi sales profesional, tim instalasi lan personel layanan sawise-sales sing bisa nyedhiyani klien kita karo layanan sing disesuaikan.


Pintu Pintu Otomatis lan High Performance yaiku solusi kanggo lingkungan resik tingkat dhuwur sing perlu nyegah debu lan anti-bakteri, diterapake ing area passageway sing sibuk kanthi tuntutan sing jelas, kuat angin, utamane kanggo pangan, farmasi, lan denda industri mesin.

Sertifikat kita

Photobank 13

FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge pangiriman.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki