Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Rolling Door Rapid Industrial High Speed
Rolling Door Rapid Industrial High Speed
Rolling Door Rapid Industrial High Speed
Rolling Door Rapid Industrial High Speed
Rolling Door Rapid Industrial High Speed
Rolling Door Rapid Industrial High Speed
  • Rolling Door Rapid Industrial High Speed
  • Rolling Door Rapid Industrial High Speed
  • Rolling Door Rapid Industrial High Speed
  • Rolling Door Rapid Industrial High Speed
  • Rolling Door Rapid Industrial High Speed

Rolling Door Rapid Industrial High Speed

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: HS-018

Material: Stainless Steel, PVC And Steel Frame

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Security

Certification: ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Color: Red,Yellow,Blue,Green,White,Orange,Grey

Certificate: UL,CE,SGS

Quality Warranty: 12 Months

Additional Info

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Produktivitas: 1000 pieces/month

Brand: HOFIC

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Certificate: IS9001

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

Rolling Door Rapid Industrial High Speed

Rapid Rolling Rolling Pintu Industri kanggo pabrik kimia pangan kimia tekstil supemarket refrigerasi logistik, warehousing lan panggonan liyane. Pintu gerbang cepet kanthi cepet bisa nglindhungi kita saka cilaka, ngirit energi lan mbantu kita kanggo misahake proses kanggo produktivitas sing optimal. Tugas sing paling penting tumrap lawang kacepetan yaiku kanthi gampang mbukak lan nutup kanthi cepet saben-saben sampeyan mbutuhake.


Hgih Speed PVC roller shutter clear room door


Akses Cepet. Kita nyedhiyakake pirang-pirang jembar roller kecepatan tinggi lan lawang terisolasi kanggo instalasi internal lan eksternal. Pintu kacepetan dhuwur cocok kanggo wilayah lalu lintas sing dhuwur lan akses sing dikontrol.

Simpen Energi & Kurangi Kontaminasi. Kebocoran hawa ing papan indhustri minangka biaya larang lan mesthine sampeyan duwe lawang sing bener ing operasi kritis kanggo ngurangi biaya energi. Bukaan otomatis kanthi cepet lan nutup pintu-pintu gerbang kanthi cepet iki bakal nyedhiyakake panyimpenan energi kanthi njaga suhu kamar internal lan uga ngurangi kontaminasi saka polusi udara lan ing serangga lan vermin, penting ing gudang lan bangunan sing dikontrol. Kanthi kacepetan kanthi kacepetan nganti 3 meter sing kapindho kanthi sawetara lawang, siklus operasi bisa rampung ing wektu sing cendhak banget, njaga atmosfer ing jero kanthi stabil sajrone babak taun.

Akses Kontrol . Kontrol akses bisa nganggo remot kontrol, sensor radar, puteran lemah, tombol push, kertu kunci, bantalan kode digital, pembaca driji lan piranti liyane sing cocog karo kabutuhan individu ing gudang utawa pabrik.

High Speed Roller Shutter main accessories

Struktur Door

High spped PVC door sturcture

Workshop

roller shutter pvc work shop

Packaging

Packing for high speed roller shutter door

Sertifikat

certificates

Shenzhen Hongfa Otomatis Co, .Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi sing ngembangake lawang otomatis maju kelas donya . Produk utama kami meliputi pintu bergulir cepat, pintu akumulasi industri, pintu gerbang industri, pintu gerbang PVC, pintu gerbang kanthi cepet, pintu gerbang yang tahan api, pintu gerbang industri, pintu gerbang otomatis, pintu gerbang vertikal otomatis, pintu otomatis medis, stainless steel otomatis lawang, gapura lempitan listrik, lawang gerbang kristal, rana listrik roller saka manéka warna bahan, lan parkir.

Pelanggan Kita

high speed door customers


FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge kintunan.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.



Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki