Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Bagian Pintu
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pintu Bagian Pintu

Kategori produk dari Pintu Bagian Pintu , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Bagian Pintu , Pintu Garasi Sektor pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Door Pintu Overhead Otomatis R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Pintu Industrial Sectional

Liyane

Pintu Garasi Sectional

Pintu potongan overhead sing paling akeh digunakake kanggo area pamaburan ing kabeh jinis panggonan industri lan Dirancang karo trek overhead mlengkung, iki lawang-bukaan puteran bukaan vertikal bisa diinstal ing wilayah karo kamar kepala nyuda. Padha nyedhiyakake jeblugan panas lan swara kanthi konstruksi panel komposit.

Sistem penanganan dan kabel konduktif nyediakake operasi sepi lan lurus kanggo lawang manual. Operasi listrik kasedhiya kanggo aplikasi sing luwih gedhe sing bisa nggabungake opsi operator alternatif sing cocog karo kabeh syarat klien.

Panel njaba standar sing digawe saka lapisan tebal 0.5mm, kualitas tinggi kanggo BS EN 10147

Kanggo pangayoman cuaca sing paling apik, panel lawang kerangka duwe joint hinged interlocking nggabungake segel kualitas tinggi dawa lengkap panel.

Sistem pambalikan diwenehake menyang lawang overhead sectional kanggo njamin operasi sing efisien lan ora gampang.

Penyanderaan iki kalebu saka mata sing dipasangake ing poros baja sing teges baja heliks tensile dhuwur. Wis diolah panas kanggo kinerja sing luwih apik watara 50.000 siklus.

Ngurangi gesekan pegeta wis dirampungke kanthi bantuan braket lan guide rollers nggabungake kualitas bantalan sing paling apik.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki