Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
+8613923817879
Ngobrol Saiki
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukPintu Bagian Overhead

Pintu Bagian Overhead

Kategori produk dari Pintu Bagian Overhead , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Bagian Overhead , Pintu Garasi Bagian Overhead pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pintu Bagian Overhead Otomatis R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Pintu bagean overhead sing paling akeh digunakake kanggo mbukak area ing kabeh jinis papan industri lan Dirancang kanthi trek overhead sing mlengkung, lawang bagean sing mbukak vertikal iki bisa dipasang ing wilayah sing kurang ruangan kepala. Dheweke nyedhiyakake insulasi panas lan swara kanthi konstruksi panel komposit.

Sistem keseimbangan lan kabel nyedhiyakake operasi maju sing tenang lan lurus kanggo lawang manual. Operasi listrik kasedhiya kanggo aplikasi sing luwih gedhe sing bisa nggabungake akeh opsi operator alternatif sing cocog karo kabeh syarat klien.

Panel njaba standar diproduksi saka lapisan seng seng tebal 0,5mm nganti BS EN 10147

Kanggo perlindhungan cuaca sing paling apik, panel lawang bagean duwe sambungan engsel interlocking sing nggabungake segel kualitas dhuwur dawa panel.

Sistem keseimbangan dilebokake ing lawang overhead bagean supaya operasi sing efisien lan gampang.

Keseimbangan kasebut kalebu spring sing dipasang ing poros baja sing baja luka heliks sing kuat. Wis diobati kanthi panas kanggo kinerja sing luwih apik udakara 50.000 siklus.

Ngurangi gesekan poros bisa diasilake kanthi krenjang lan rol pandhuan sing nggabungake bantalan sing ditutup kanthi kualitas paling dhuwur.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Product

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki