Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Aksesoris Pintu > Aksesoris Pintu Tinggi
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Aksesoris Pintu Tinggi

Kategori produk dari Aksesoris Pintu Tinggi , kami produsen khusus dari Cina, Aksesoris Pintu Tinggi , Pintu Kacepetan Tinggi pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Aksesoris Pintu Berkecepatan Elektronik R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Aksesoris Pintu Tinggi Supplier

Babagan aksesoris lawang kecepatan dhuwur:

1.Driving system: Pintu kecepatan tinggi Servo System motor and control, motor SNMA / SEJ + reducer + flang + encoder + control box

2. Aksesoris tambahan: Aluminium bar bawah, aluminium bar bawah, aluminium vertikal trek, vertikal stainless steel, sikat, bulat nilon Strip, Roll PVC, rolling baja tabung lengkap, drum be ;; s kanggo rolling tabung, sisih mburi tutup, tabung baja, tabung baja, sistem sensor udara udara, sinar cahaya, sensor microwave 24 Gigahertz, mesin las pvc, sensor asap dan kebakaran, jendela pvc transparan, loop magnetik, photocell, kontrol jarak jauh, tombol push manual, lampu lalu lintas

Kanggo sawetara aksesori utama, ing kene ditahan:

1) .24G radar sensor:

Brand: Hofic

Teknologi: Prosesor gelombang mikro

Njaga wektu: 0.5s

Perlindhungan: IP54

Frekuensi sing nyalurake: 24.125GHz

Dhuwur instalasi dhuwur: <5meter

Kapinteran daya transmisi: <5mw / cm2

Konsumsi daya: <1W (VA)

Sudut panginstalan: 0-90 ° (lengthways) -30-30 ° (crosswise)

Tegangan pasokan: AC & DC 12V-30V

2) .Photocell:

Persetujuan CE & ISO9001

Daya listrik AC / DC 12-30V

Saiki statis 25A

Tindakan saiki 40mA

Jarak nduwur Max 10m

Kontak NO utawa NC Rampung dening NO./NC. pilihan kontak

Lingkungan lingkungan kerja -42 ℃ nganti +45 ℃

Kelembapan lingkungan kerja 10 nganti 90% RH

Panampilan dimensi (controller) 123 * 50 * 32mm (L * W * H)

Katon dimensi (Magic mata kepala) 19 * 13mm (L * D)

3). Remot kontrol

Operasi Tegangan: AC220V / 50HZ + -20%

Ngirim daya: ≤100mW; Modul super regeneratif, anti-gangguan kuat

Operasi suhu: -30 ℃ - + 70 ℃

Frekuensi kerja: 433MHZ; pemancar 1527, mayuta-yuta encoding chip

Nampa sensitivitas: ≤110dB

Cara manipulasi: kontrol remot listrik

Ngatur jumlah: Nomer nirkabel; transmitter konfigurasi pabrik loro. Bisa dilengkapi chip decoder digital PT2272

Konfigurasi fungsi: Reproduksi lengkap munggah, mudhun, mandeg, anti-kunci lengkap

4). Daur ulang magnetik

Tegangan: 12V AC / DC + -10% 24V 115V AC + -10% 230V

Daya: <2VA

Lanjutan output listrik: 7A / 250V AC

Frekuensi sawetara: 20 nganti 200K Hz

Waktu Response: Tanpa wates (setelan pabrik) utawa nyetel njaga wektu

Sensitivitas: 0.01% nganti 0.1% dibagi dadi 3 tingkat

Tingkat perlindungan: IP30

Kompatibilitas elektromagnetik (EMC) Berlaku karo EM50081-1 lan EN50082-2

Detectance loop detector: watesan 40uH dadi 100uH nilai becik 80uH nganti 300uH

Operasi suhu: -25 ℃ nganti 70 ℃

Suhu panyimpenan: -40 ℃ nganti 85 ℃

Kelembapan relatif: <90% non-condensing

Kompensasi suhu: kompensasi otomatis nganti 50 ℃ / jam

Tipe sambungan: 11 pin DIN rail socket

Ukuran: 41 * 78 * 85 mm (lebar * panjang * dhuwur)

Bobot: 250 gram

5). tombol push manual

Tombol saklar metu iki digawe saka ABS lan nduweni cahya indikator sing ndadekake katon luwih elegan lan fashion. Bisa digunakake kanthi wiyar ing gapura pintu masuk umum, lawang, omah, kantor, hotel, dsb.

Tombol Exit Button Push To Exit Switch Opener Pintu Kanggo Akses Kontrol Keamanan

Fitur utama

Tampilan apik

Digawe saka plastik ABS

Gampang kanggo nginstal lan operate

Digunakna kanggo kontrol akses

Spesifikasi

Mechanical Life: 500.000 test

Bahan: Plastik

6). Watesan encoder ganti

Tegangan: DC5V-24V

Output tegangan: tegangan dhuwur ≥85% Vcc, tegangan kurang ≤ 5,5V

Kecepatan mekanik maksimal: 6000rpm

Anti getaran: 50m / s, 10-200HZ, Cara XYZeach 2 kali.

Konsumsi saiki: ≤ 30mA

Frekuensi respon: 0-100KHZ

Perlindungan: anti banyu, bukti minyak, pencegahan debu, IP54

Sistem kode output: kode biner

Urip operasi: MTBF≥30000 (+ 25 ℃, 2000rpm)

Inertia putaran: 4.0x10-8kgm²

Beban maksimal: arah radial20N

Arah paksi: 10N

Bobot: kira-kira 0.4 kg

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki