Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Sliding Otomatis > Kaca Sliding Door
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kaca Sliding Door

Kategori produk dari Kaca Sliding Door , kami produsen khusus dari Cina, Kaca Sliding Door , Tempered Glass Sliding Door pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pintu Kaca Pintu Kaca R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kaca Sliding Door Supplier

Produk karakter

1.All prodhuk sing diprodhuksi dening pabrik kualitas apik pabrik perlu njaluk liwat telung pemeriksaan ketat sadurunge pengepakan: Tes pamotongan bahan baku, Produksi proses inspeksi, Ing debugging rampung.

2.Providing layanan selaras kanggo aplikasi saben syarat customer, kita bakal nyoba paling apik kanggo entuk kepuasan customer 100%.


Profil

1.High kualitas aluminium profil campuran, kekandelan 1.2-2.0mm

2.Kualitas kualitas termal aluminium profil, kekandelan 1.4-3.0mm

3.PVC / UPVC materi (kudu dhawuh)



Werna

Putih / Sliver / Grey / Sampanye / Ireng / Kayu eri / warna khusus bisa dhawuh


Tipe Kaca

1.Single toughened glazing: 6mm / 8mm / 10mm / 12mm ...

2.Lampu glazing toughened: 5 + 12A + 5mm / 6 + 12A + 6mm ...

Kaca glazing: 5 + 0.38PVB + 5mm / 6 + 0.76PVB + 6mm ...

Glazing: Glazing: Green / Blue / Brown / Golden ...

Kaca liyane: kaca frosted / kaca kristal / kaca seni ...


Mesh

1.Malakan keamanan aluminium

2. Baja keamanan baja tanpa

3.Set jaringan keamanan besi

4. Bayi bersih (Nilon, Baja tahan karat, Diamond)


Hardware

1.Germany brand

2.Japanese brand

3.Cina top brand


Lumahing perawatan

1.Pengarang

2.Kapisan serbuk

3.Electrophoresis

4. Paint fluorocarbon

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki