Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
+8613923817879
Ngobrol Saiki
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukRoller Rana DoorPintu Rana Kristal Rol

Pintu Rana Kristal Rol (Total 25 Products)

Kategori produk dari Pintu Rana Kristal Rol , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Rolling Up Komersial , Roller Shutter Door kanggo Toko pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pintu Rana Kristal Rol R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Commercial Transparent Crystal  Rolling Shutter Door

Brand: Hongfa

Packaging: Wooden Case

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Commercial Transparent Crystal Rolling Shutter Door The crystal rolling shutter door is made up of hundreds of pc door pieces that pass through the steel tube. It has the advantages of transparency, anti-theft, anti-rain, dust and dustproof. Crystal...
Pintu Shutter Shutter Shutter Commercial Commercial PC

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Pintu Shutter Shutter Shutter Commercial Commercial PC Pintu rana kristal rolling digawe saka ratusan potongan lawang pc sing nembus tabung baja. Nduweni kaluwihan transparansi, anti-nyolong, anti udan, bledug lan debu. Pintu rana kristal digunakake...
Toko Transparent Commercial Shop Rolling Shutter Door

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 600 sets/month

Toko Transparent Commercial Shop Rolling Shutter Door Crystal Door - Nggunakke profil aluminium kanggo potongan sambungan lawang, struktur lapisan loro, desain khusus, diselehake ing lembar lawang. Prasaja lan elegan, tahan kuat kanggo kaku. Dasar...
Pintu Transparan Kristal Transparent Komersial

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Pintu Transparan Kristal Transparent Komersial Fitur: (Crystal roller door & Shop roller door) --Almost transparent - tampilan bisa katon nalika toko ditutup - Keamanan tinggi - pas saben bukaan becik - Elektrikal dioperasikake kanggo gampang...
Komersial Toko Transparan Kristal Rolling Shutter Pintu

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Komersial Toko Transparan Kristal Rolling Shutter Pintu Fitur: (Crystal roller door & Shop roller door) --Almost transparent - tampilan bisa katon nalika toko ditutup - Keamanan tinggi - pas saben bukaan becik - Elektrikal dioperasikake kanggo...
polycarbonate Shutter Shutter Crystal Transparan

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Toko Pintu Shutter Kristal Transparan Fitur: (Crystal roller door & Shop roller door) --Almost transparent - tampilan bisa katon nalika toko ditutup - Keamanan tinggi - pas saben bukaan becik - Elektrikal dioperasikake kanggo gampang cepet muter...
Toko Pintu Shutter Kristal Transparan

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Toko Pintu Shutter Kristal Transparan Fitur: (Crystal roller door & Shop roller door) --Almost transparent - tampilan bisa katon nalika toko ditutup - Keamanan tinggi - pas saben bukaan becik - Elektrikal dioperasikake kanggo gampang cepet muter...
Transparent Commercial Roll up Shop Door

Brand: HongFa

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Kemampuan Supply: 300 Set/Sets per Month

Transparent Commercial Roll up Shop Door Crystal High Speed ​​Rolling Up Door - Nggunakke profil aluminium kanggo potongan sambungan lawang, struktur lapisan loro, desain khusus, diselehake ing lembar pintu. Prasaja lan elegan, tahan kuat kanggo...
Vertical PC Transparan Shutter Commercial Crystal Door

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Vertical PC Transparan Shutter Commercial Crystal Door Pintu pengatup listrik kristal diwangun saka ratusan lawang pintu pvc sing ngliwati tabung baja. Nduweni kaluwihan transparansi, anti-nyolong, anti udan, bledug lan debu. Pintu rana kristal...
Shutter Shutter Crystal Commercial Transparan PC Vertikal

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Shutter Shutter Crystal Commercial Transparan PC Vertikal Pintu pengatup listrik kristal diwangun saka ratusan lawang pintu pvc sing ngliwati tabung baja. Nduweni kaluwihan transparansi, anti-nyolong, anti udan, bledug lan debu. Pintu rana kristal...
Shutter Transparan Crystal Commercial Rolling Up Door

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Shutter Transparan Crystal Commercial Rolling Up Door Pintu pengatup listrik kristal diwangun saka ratusan lawang pintu pvc sing ngliwati tabung baja. Nduweni kaluwihan transparansi, anti-nyolong, anti udan, bledug lan debu. Pintu rana kristal...
Shutter Shutter Door Komersial Elektrik Elektrik

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Shutter Shutter Door Komersial Elektrik Elektrik Pintu pengatup listrik kristal diwangun saka ratusan lawang pintu pvc sing ngliwati tabung baja. Nduweni kaluwihan transparansi, anti-nyolong, anti udan, bledug lan debu. Pintu rana kristal digunakake...
Roller Shutter Door for Shopping Mall

Brand: HongFa

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Kemampuan Supply: 300 Set/Sets per Month

Pintu Shutter Shutter Polycarbonate Transparent Crystal High Speed ​​Rolling Up Door - Nggunakke profil aluminium kanggo potongan sambungan lawang, struktur lapisan loro, desain khusus, diselehake ing lembar pintu. Prasaja lan elegan, tahan kuat...
Door Shutter Shutter Shutter Crystal

Brand: HongFa

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Kemampuan Supply: 300 Set/Sets per Month

Pintu Shutter Shutter Polycarbonate Transparent Crystal High Speed ​​Rolling Up Door - Nggunakke profil aluminium kanggo potongan sambungan lawang, struktur lapisan loro, desain khusus, diselehake ing lembar pintu. Prasaja lan elegan, tahan kuat...
Pintu Shutter Crystal Transparan

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Pintu Shutter Crystal Transparan Fitur: (Crystal roller door & Shop roller door) --Almost transparent - tampilan bisa katon nalika toko ditutup - High aman - kanggo pas karo saben bukaan becik - Elektrikal dioperasikake kanggo gampang cepet...
Aluminium Alloy Transparent Crystal Roller Shutter Door

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Aluminium Alloy Transparent Crystal Roller Shutter Door Fitur: (Crystal roller door & Shop roller door) --Almost transparent - tampilan bisa katon nalika toko ditutup - High aman - kanggo pas karo saben bukaan becik - Elektrikal dioperasikake...
Aluminium Alloy Crystal Roller Shutter Door

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Aluminium Alloy Crystal Roller Shutter Door Fitur: (Crystal roller door & Shop roller door) --Almost transparent - tampilan bisa katon nalika toko ditutup - High aman - kanggo pas karo saben bukaan becik - Elektrikal dioperasikake kanggo gampang...
Komersial Waca liwat Crystal Shutter Rolling Up Door

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Shutter Crystal Commercial Rolling Up Door Pintu pengatup listrik kristal diwangun saka ratusan lawang pintu pvc sing ngliwati tabung baja. Nduweni kaluwihan transparansi, anti-nyolong, anti udan, bledug lan debu. Pintu rana kristal digunakake...
Shutter Crystal Commercial Rolling Up Door

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Shutter Crystal Commercial Rolling Up Door Pintu pengatup listrik kristal diwangun saka ratusan lawang pintu pvc sing ngliwati tabung baja. Nduweni kaluwihan transparansi, anti-nyolong, anti udan, bledug lan debu. Pintu rana kristal digunakake...
Pintu Shutter Shutter Polycarbonate Transparent

Brand: HongFa

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Kemampuan Supply: 300 Set/Sets per Month

Pintu Shutter Shutter Polycarbonate Transparent 24 Jam EFEK EFEK Crystal High Speed ​​Rolling Up Door - Nggunakke profil aluminium kanggo potongan sambungan lawang, struktur lapisan loro, desain khusus, diselehake ing lembar pintu. Prasaja lan...
Crystal Transparent Roller Shutter Door

Brand: HongFa

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Kemampuan Supply: 300 Set/Sets per Month

Crystal Transparent Roller Shutter Door Nggunakake profil aluminium kanggo potongan sambungan lawang, struktur lapisan loro, desain khusus, diselehake ing lembar lawang. Prasaja lan elegan, tahan kuat kanggo kaku. Dasar digawe saka desain khusus...

China Pintu Rana Kristal Rol Supplier

Kita fokus ing pangembangan, produksi lan penjualan produk internasional. Kita wis nambah proses kontrol kualitas Crystal Roller Shutter Door kanggo njamin saben produk sing berkualitas ekspor.
Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan produk ing Crystal Roller Shutter Door, klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, rega lan informasi liyane babagan Crystal Roller Shutter Door.
Punapa mawon sampeyan minangka klompok utawa individu, kita bakal ngupayakake supaya bisa menehi pesen sing akurat lan lengkap babagan Crystal Roller Shutter Door!

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Product

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki