Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Sliding Otomatis > Swing Door
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Swing Door

Kategori produk dari Swing Door , kami produsen khusus dari Cina, Swing Door , Pindah Swing Door pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Aluminium Out Swing Door R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Swing Door Supplier

1. kanthi pabrik meter persegi 3000 babagan 35 buruh pabrik lan 25 buruh kantor.

2.Luwih saka 20 set mesin canggih karo luwih saka sepuluh taun pengalaman perdagangan domestik lan pengalaman perdagangan internasional.

3.Manufacture lan sumber lawang otomatis kualitas apik

4.Uga Certification ISO 9001 lan sertifikasi liyane akeh

5. Gampang motor brushless DC, roda kualitas tahan nganggo dhuwur lan desain struktur cukup ndadekake urip luwih stabil, sepi, lan tahan maneh

6. Sistem Layanan kita sampurna


Controller Dimensi: 85 × 124 × 600mm

Bobot: 12 kg

Bobot rwaning Maximun: 150 kg

Rentang mbukak: 70 ° ~ 115 °

Kecepatan panutup: 10 ~ 43 cm / s

Tahan wektu: 0.5 ~ 10 detik

Daya Utama: AC 220V ~ 250V, 50 ~ 60 Hz

Bukaan saiki: 1A

Maximun motor power: 55W

Ngenteni Daya: 14W

Fuse: Minimal 3,5 Lebar

Operasi Suhu: -30 ℃ ~ + 50 ℃

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki