Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Sliding Otomatis > Stainless Steel Sliding Door
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Stainless Steel Sliding Door

Kategori produk dari Stainless Steel Sliding Door , kami produsen khusus dari Cina, Stainless Steel Sliding Door , Stainless Steel Bypass Sliding Door pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Stainless Steel Interior Sliding Door R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Stainless Steel Sliding Door Supplier

Karakteristik lan Kaluwihan

(1) Desain kontrol cerdas: parameter utama luwes lan parameter sekunder kanthi otomatis miturut bobot godhong lawang;

(2) Kurang gangguan: Sepur swara statis khusus, integrasi motor, worm-gear lan retarder.

(3) Fungsi anti-clamping: kanthi otomatis mbalik nalika rintangan patemon;

(4) Kunci motor elektronik sing unik: motor bakal ngunci nalika lawang dipeksa (dikontrol karo remot utawa saklar)

(5) Daya tarik: lawang segel nalika ditutup, konsumsi daya kira-kira 10W ing siaga;

(6) Motor tanpa brushless (36V, 100W) kanthi otomatis bisa nganggo godhong lawang sing beda banget;

(7) Pintu inter-locking: salah sijine godhong lawang tansah ditutup;

(8) Terminal sensor keamanan: sensor mandheg nalika lawang ditutup;

(9) Teknologi lapisan unik: ora tau berkarat;

(10) Gampang lan trep kanggo nginstal;

(11) Proses Kerja: nalika godhong lawang nutup ing panggonan sing bener, godhong lawang bakal rada pindhah menyang bingkai lawang lan lemah. Kincir angin ing pinggir papat lawang bakal rampung gabung karo bingkai lawang lan lemah, sing njamin ketat udara. Nalika lawang mbukak, rubbers bakal misahake saka bingkai lawang lan lemah, kang nyegah kontraksi ing lemah.

Spesifikasi Teknis

Specification

Light Duty

Heavy Duty

Rang of the Door

Single-Leaf        

  Double-Leaf

Single-Leaf

Double-Leaf

Door leaf max weight

100kg

   100kg x 2      

200kg

200kg x 2

Mounting Method

Surface mounting or built-in mounting

Open Width

700-2000mm

650-2000mm

750-2000mm

650-2000mm

Power Supply

AC 220v ± 10%, 50-60 Hz

Opening Speed

300-500mm/s (adjustable)

Closing Speed

250-550mm/s (adjustable)

Creep speed

30-100mm/s (adjustable)

Hold-open time

0.5-20s (adjustable)

Airproof Force (Max.)

>70N

Manual Pushing Force

<100N

Electronic Lock Force

>800N

Power consumption

150W

Ambient temperature

-20+50 C

Rincian Teknis:

(1) Teknologi penyegelan lapisan karet sing digabungake karo alur V ing ril pamir ngijini lawang ditutup kanthi bener nalika lawang ditutup;

(2) Teknologi lokasi lawang khusus. Werna lumahing semi awangun ing lemah sing cocog karo alur gaya V ing ngisor lawang lawang, sing mungkasi lawang saka ayunan lan nggawe manawa gerakane stabil lan lancar;

(3) Awake lawang dihiasi karo stainless steel matte utawa permukaan semprotan, lan ing tengah lan loro-lorone kanthi garis sing nutupi kanggo njamin efek sing wis kedadeyan.

(4) Switch sensor kaki digunakake kanggo supaya contagion;

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki