Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door > Zipper Fleksibel PVC Roller Self Repair Door
Zipper Fleksibel PVC Roller Self Repair Door
Zipper Fleksibel PVC Roller Self Repair Door
Zipper Fleksibel PVC Roller Self Repair Door
Zipper Fleksibel PVC Roller Self Repair Door
  • Zipper Fleksibel PVC Roller Self Repair Door
  • Zipper Fleksibel PVC Roller Self Repair Door
  • Zipper Fleksibel PVC Roller Self Repair Door
  • Zipper Fleksibel PVC Roller Self Repair Door

Zipper Fleksibel PVC Roller Self Repair Door

    Unit Price: USD 1500 - 800 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-J 311

Material: Aluminum Alloy

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Color: Red

Certification: TUV, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Name: Chemical Plant Automatic PVC Door

Door Frame: Stainless Steel, Aluminum, Galvanize Steel

Curtain Color: Red , Orange , Yellow , Green , Blue , Black , Gray ,transparent

Additional Info

Packaging: Paket kothak kayu lapis

Produktivitas: 500 sets per month

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 500 sets per month

Certificate: ISO9001, CE,SGS, TUV

Kode HS: 7308300000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

Zipper Fleksibel PVC Roller Self Repair Door


Self-repair Fast Rolling Up Door yaiku jinis lawang anyar kanthi fungsi partisi kecepatan tinggi. Bingkai kabeh lawange dipotong dening mesin pemotong laser ukuran gedhe, lan ril panduan digawe saka baja galvanis. Sistem kontrol nganggo teknologi servo canggih ing bidhang ngendhakake gerakan industri: teknologi loop-tertutup telung loop, saiki, posisi lan kacepetan. Wis dipercaya dhuwur, kepraktisan, operasi sing gampang lan biaya sing murah, ngurus operasi bebas masalah kanggo 150,000 taun. Luwih saka sapisan, saben dina saben dina rata-rata kurang saka 500, kayata ing ngisor iki:


Self Recovery Door


Bahan zipper langsir pintu cepat dan bahan permukaan pintu:

  • 1. Awake lawang iku kain dasar pita dhuwur 0.8-1.0mm Perancis kanthi jendela pandang transparan PVC ing tengah.
  • 2. Bahan bingkai pintu 2.0mmSUS304 struktur piring stainless steel, perawatan anti korosi berkualitas tinggi atau kolom aluminium padat anti-oksidasi berkualitas tinggi 3,5mm.
  • 3. Cepet 0.3-2.0 m / detik
  • Curtain color: macem-macem werna standar kanggo milih saka (contone abang, kuning, biru, putih, salaka lan lengkap transparan)


Rapid Door


Apa rincian pawon roller kecepatan tinggi PVC kita?



Price includes configuration     

1. Radar sensing system:   2.Infrared security protection system

3. Operating button box    4.Servo motor     5.Servo control box

6.Using the manufacturer"s  standard packaging

Brand name   Shenzhen Hongfa Automatic Door,Co.ltd
Commodity Hongfa fast zipper door
Opening speed 0.6- 0.8m /s ,or lower
Curtain material The PVC coated cloth with strong internal pressure and high-strength fiber is 1.2mm thick and has high wear resistance.
Frame material Made of 201 stainless steel
Wind resistance The maximum level 6 wind, strengthen the possible level 10 wind, anti-wind development needs to be reserved in advance with the sales staff.
Manual function Even in the event of a power outage of emergency, the door can be opened with a normal wrencj.
Power requirement  220V-240V   13-14/one way/50HZ-60HZ
Insulation protection Ip 54 is waterproof and dustproof even when used in harsh environment.
Switching  mode  

The standard one built button has a button box with an emergency stop switch,

 and can be selected as follow:radar sensing /geomagnetic  ring sensing /cord switch /remote control

Range of working temperature
-20C to 60C
HFD control system

It adopts servo control box, built-in loss control mode and high control precision; political string high torque inverter (150% 1HZ), featuring high performance, high reliability, high stability and high precision positioning. At the same time, the frequency conversion control technology is used, and the soft start and slow stop functions are provided to ensure the  smooth operation of the door body


.






















different color choice


different curtain color

different door curtain color

Sistem kontrol elektronik ditrapake: saklar proteksi inframerah, switch induksi geomagnetik, saklar radione senor, saklar kabel, saklar kontrol remot, interlock door double, kendali jarak jauh lan antarmuka sinyal liyane sing ngasilake transformasi engoneering, lan ngadopsi koneksi sinyal switch menyang, kompatibilitas, nemen ngurangi biaya owah-owahan pungkasan.


--Main Fitur:

Otomatis, cepet lan cepet mbukak, ngurangi kebocoran panas lan hawa, pelestarian panas, higienis, panel PVC fleksibel lan warna-warna sing apik.


- Cakupan aplikasi:
Pintu njaba lan njaba kabeh jinis pabrik utamané pas kanggo pabrik pangan, panyimpenan kadhemen, logistik kerep, industri kimia


Self Recovery Door 2

Self Repair Door

Cold Starage Door

Zipper cara pambuka cepet:

  • 1. Lawang zipper - remot kontrol
  • 2. Puter cepet lawang - jinis radar
  • 3. Lawang zip cepet - jinis fotoelektrik
  • 4. Zip Pintu Pintu - Tipe Tombol
  • 5. Pintu lawang zipper - jinis drawstring
  • 6. Zipper Pintu Pintu - Tipe Geomagnetik
  • 7. Zipper Pintu Cepet - Tipe Interlocking
  • 8. Tipe mbukak campuran


Clearoom Door

self recovery door

Zipper

self recovery door

1self recovery door

Door accessoreis

certificates

packing & logistics

Production

Photobank 14


FAQ

Q1. Carane akeh buruh ing pabrik?

A: Kita duwe luwih saka 50 buruh.
Q2. Apa kapasitas wulan?
A: Kapasitas kita 100set saben sasi.
Q3. Apa standar kualitas materi?
A: Pintu bisa pass, SGS, iso9001.
Q4. Ukuran lawang kecepatan dhuwur bisa customerized?
A: Ya, mung ngirimi ukuran sing luwih disenengi.
Q5. Bisa nganggo sampel kanggo kualitas mriksa?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel.
Q6. Apa jumlah minimum kanggo saben dhuwit?
A: Biasane 1set, nanging uga ndhukung jumlah cilik yen sampeyan bisa nampa rega sing luwih dhuwur.
Q7. Apa wektu produksi?
A: Biasane iki 7days, gumantung carane akeh pesenan sadurunge sampeyan.
Q8. Apa istilah pembayaran?
A: Istilah pembayaran kita yaiku T / T lan L / C ing ngarsane.

Yen sampeyan kasengsem ing produk, please kindly hubungi kula.


Contact Information





Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki