Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door > PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door
PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door
PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door
PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door
PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door
PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door
  • PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door
  • PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door
  • PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door
  • PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door
  • PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door

PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-W7959

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: With Remote Control

Special Function: Security

Color: Grey

Certification: UL, TUV, CB, CCC, ISO9001, RoHS, CE

Position: Interior

Surface Finishing: Finished

Size And Color: Available

Additional Info

Packaging: Kayu Kayu

Produktivitas: 3000 sets/year

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Certificate: ISO9001 SGS CE

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,China

Deskripsi Produk

PVC Auto-recovery Zipper Self-repair Door


Zippered Pintu cepet Fitur:
Bukak: 1.2-2.0 m / detik
Efisiensi energi kedap udara sing dhuwur: teknologi zipper sing dipatenake lan teknologi kerajinan tali dowo nggabungake ketegasan sing dhuwur kanggo efisiensi energi maksimum Pangopènan biaya pangopènan pangayoman: Nalika lawang kanthi impact lan dislokasi ana mbaliking teknologi sing dipateni mozaik sing ngganggu sistem perbaikan wiwit kanthi otomatis, tanpa manual lan reset otomatis kanggo pasukan negara asli kanthi efektif kanggo nyuda biaya pangopènan wektu pangopènan.


Self Recovery Door


Keamanan dhuwur: sandal alus lan elastis, tanpa muatan ing ngisor lawang kanggo ngganti, kanggo mesthekake yen operator ing negara darurat ing tabrakan menyang lawang nalika operasi ora bakal nimbulaké cilaka
PUSH PULL Dual Hinge system: unmatched safety record and tightness absolute in PUSH PULL twin shaft system. Nganggo katergantungan sing cedhak lan sandiwara ing ngisor lawang cepet tradisional kanggo entuk, sampeyan bisa nyopir sistem sumbu ganda supaya genggeman ing dhuwur nggeret nyenyet sing sampurna ora gumantung ing lawang bobot dhewe sing bisa dirampungake kanthi cepet, teknologi paten iki kanggo nyegah panggunaan hard saka.
Luwih saka siji yuta kaloro kinerja daya tahan: lawang kacepetan nyuda nggunakake bahan, gampang dipakai, tiris sing kuwat lan fleksibel banget awet, bisa tahan jutaan operasi mbukak lan nutup, ing panggunaan sawetara produk wis tekan 500 yuta kaping mbukak lan nutup.


self recovery door


Keuntungan saka lawang ndandani:

1.Guide Rail Zipper Dirancang Self-repairing fungsi: supaya ora sampah wektu kanggo ndandani.
2.Soft: sandiworo iku cahya.
3.Safety: sel foto lan airbag kanggo njamin keamanan.

different door curtain color


Self Recovery Door 2


Cold Starage Door


Zipper


self recovery door


1self recovery door



certificates


packing & logistics

Production


FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge pangiriman.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.

Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki