Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door > Pintu Rolling Pintu PVC Pintu
Pintu Rolling Pintu PVC Pintu
Pintu Rolling Pintu PVC Pintu
Pintu Rolling Pintu PVC Pintu
Pintu Rolling Pintu PVC Pintu
Pintu Rolling Pintu PVC Pintu
  • Pintu Rolling Pintu PVC Pintu
  • Pintu Rolling Pintu PVC Pintu
  • Pintu Rolling Pintu PVC Pintu
  • Pintu Rolling Pintu PVC Pintu
  • Pintu Rolling Pintu PVC Pintu

Pintu Rolling Pintu PVC Pintu

    Unit Price: USD 1500 - 900 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-J421

Material: Aluminum Alloy

Style: Modern

Certification: SGS, ISO9001, CE

Surface Finishing: Finished

Special Function: Security

Position: Exterior

Panel Thickness: 40mm

Opening Style: Rolling

Infilling Material: Foam, Fire Proof Board

Opening Speed: 0.8m/s-1.8m/s

Motor: Servo Motor (220v ; 50/60hz)

Open Style: Automatic

Thickness of door leaf: 50mm

Color: Grey

Additional Info

Packaging: paket cilik kayu

Produktivitas: 300 sets

Brand: HONGFA

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen, China

Kemampuan Supply: 30sets/month

Certificate: CE; SGS; ISO9001;TUV

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen Port,Guangzhou Port

Deskripsi Produk

Pintu Rolling Pintu PVC Pintu

Kaluwihan:
Kauntungan saka Self Reparing Pintu Kacepetan Tinggi sing nyolok, gampang dibersih, lengkap aman, hemat energi, lan liya-liyane.
Yen gapura pintu lawang metu saka pandhuane (umpamane ing tawa efek karo forklift), sistem bakal ngreset maneh cutrain ing pandhuan kasebut sajrone siklus bukaan sabanjuré kanthi otomatis

fast door


Gambaran Produk

PVC Curtain

Grey,Yellow grid,Purple,Green,Light green,Black,Perforated Yellow grid,White,Blue,White grid,Sky Blue,Yellow,Orange,Red

Color curtain:0.8mmthickness.      

Transparent curtain:1.2mm.

Function:insect prevention

Door Size

Max Door Size: 8M Wide x 6M Height

Bottom Bar

Aluminum alloy  95mm width

Function:reinforce the crutain to keep the door opening without a hitch

Radar Sensor

The place on the cover box.  Can detect 3 meters area!

Function: detect the moving thing and open the door.

For the place which has more people through.

Photocell Sensor Function:It's stop the door when the door is closing and someone through the door.
Drive System

High speed door motor: Germany brand(SEW)and Our own brand Hofic.

Germany SEW motor(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2kw.)  
             
Our own brand Hofic(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW)

Control System

Control box:Include control system+PLC+transducer+encoder+airbag system.

Brand:Japan Mitsubishi and Our own Hofic

Function: all the control system are inside in it.

Cover Box

Material: Stainless steel201#or304#
To avoid corrosive thing corrode the roll and dustproof

Running Speed Opening Speed:0.8m/s - 1.2m/s(Adjustable)

Closing Speed:0.6m/s - 1.0m/s(Adjustable)
Opening Way Radar sensor+push button for People through

Magnetic loop+push button for forklift through


PVC curtain


Sistem Motor:

Jerman Famous Brand-SEW
Daya Bekalan: 0.75kw, 1.5kw, 2.2kw
Enkoder incremental dipasang dipasang ing pungkasan batang drum.

Self-Repairing Curtain Door:
Digawe saka diketeryi PVC, kanthi pinggiran alus lembut sing fleksibel.
Pinggiran sandiworo duwe gigi injeksi injeksi sing terus-menerus banjur banjur munggah lan mudhun ing jalur polyethylene pelumas diri sing dipasang ing bingkai sisih galvanis struktural.


self repair door


Opening Way

Forklift cross - Magnetik daur ulang karo tombol push
Wong nyebrang - Sensor Radar kanthi tombol push

Sensor Photocell / Airbag supaya ora nyerang wong nalika nutup lawang lan wong nyabrang.


opening way


Informasi kontak

contact me


Sertifikat kita

CE SGS ISO


Packing Kita

packing

FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Deposit pra-produksi, saldo sadurunge kiriman.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo pesenan sing biasa, mung butuh 7 dina.
3. Kepriye babagan babar pisan lawang?
We offer jaminan 12 sasi kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk ana.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. Layanan OEM lan ODM ora masalah kanggo kita.
5. Apa jumlah pesenan minimal?
Kita nampa 1 set minangka conto sampel.
Kepiye babagan bingkisan kasebut?
Casing kayu lapis utawa kardus, cocok kanggo transportasi segara utawa udara, miturut syarat sampeyan.






Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki