Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door > Pintu cepet pemulihan otomatis
Pintu cepet pemulihan otomatis
Pintu cepet pemulihan otomatis
Pintu cepet pemulihan otomatis
Pintu cepet pemulihan otomatis
Pintu cepet pemulihan otomatis
  • Pintu cepet pemulihan otomatis
  • Pintu cepet pemulihan otomatis
  • Pintu cepet pemulihan otomatis
  • Pintu cepet pemulihan otomatis
  • Pintu cepet pemulihan otomatis

Pintu cepet pemulihan otomatis

    Unit Price: USD 1000 - 1800 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-J145

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Certification: TUV, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Name: Chemical Plant Automatic PVC Door

Door Frame: Stainless Steel, Aluminum, Galvanize Steel

Curtain Color: Red , Orange , Yellow , Green , Blue , Black , Gray ,transparent

Additional Info

Packaging: Paket kothak kayu lapis

Produktivitas: 500 sets per month

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 500 sets per month

Certificate: ISO9001, CE,SGS, TUV

Kode HS: 7308300000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

Pintu cepet pemulihan otomatis

Hongfa fleksibel pintu lawang zip cepet iku jinis anyar lawang cepet karo fungsi partisi kecepatan dhuwur. Bingkai kabeh lawange dipotong dening mesin pemotong laser ukuran gedhe, lan ril panduan digawe saka baja galvanis. Sistem kontrol nganggo teknologi servo canggih ing bidhang ngendhakake gerakan industri: teknologi loop-tertutup telung loop, saiki, posisi lan kacepetan. Wis dipercaya dhuwur, kepraktisan, operasi sing gampang lan biaya sing murah, ngurus operasi bebas masalah kanggo 150,000 taun. Luwih saka sapisan, saben dina saben dina rata-rata kurang saka 500, kayata ing ngisor iki:


self recovery door.2



Price includes configuration     

1. Radar sensing system:   2.Infrared security protection system

3. Operating button box    4.Servo motor     5.Servo control box

6.Using the manufacturer"s  standard packaging

Brand name   Shenzhen Hongfa Automatic Door,Co.ltd
Commodity Hongfa fast zipper door
Opening speed 0.6- 0.8m /s ,or lower
Curtain material The PVC coated cloth with strong internal pressure and high-strength fiber is 1.2mm thick and has high wear resistance.
Frame material Made of 201 stainless steel
Wind resistance The maximum level 6 wind, strengthen the possible level 10 wind, anti-wind development needs to be reserved in advance with the sales staff.
Manual function Even in the event of a power outage of emergency, the door can be opened with a normal wrencj.
Power requirement  220V-240V   13-14/one way/50HZ-60HZ
Insulation protection Ip 54 is waterproof and dustproof even when used in harsh environment.
Switching  mode  

The standard one built button has a button box with an emergency stop switch,

 and can be selected as follow:radar sensing /geomagnetic  ring sensing /cord switch /remote control

Range of working temperature
-20C to 60C
HFD control system It adopts servo control box, built-in loss control mode and high control precision; political string high torque inverter (150% 1HZ), featuring high performance, high reliability, high stability and high precision positioning. At the same time, the frequency conversion control technology is used, and the soft start and slow stop functions are provided to ensure the  smooth operation of the door body.



























Sistem kontrol elektronik ditrapake: saklar proteksi inframerah, switch induksi geomagnetik, saklar radione senor, saklar kabel, saklar kontrol remot, interlock door double, kendali jarak jauh lan antarmuka sinyal liyane sing ngasilake transformasi engoneering, lan ngadopsi koneksi sinyal switch menyang, kompatibilitas, nemen ngurangi biaya owah-owahan pungkasan.


production process

packing & logistics

contact me


FAQ babagan Self-recovery Rapid Door

Q1. Carane akeh buruh ing pabrik?

A: Kita duwe luwih saka 50 buruh.
Q2. Apa kapasitas wulan?
A: Kapasitas kita 100set saben sasi.
Q3. Apa standar kualitas materi?
A: Pintu bisa pass, SGS, iso9001.
Q4. Ukuran lawang kecepatan dhuwur bisa customerized?
A: Ya, mung ngirimi ukuran sing luwih disenengi.
Q5. Bisa nganggo sampel kanggo kualitas mriksa?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel.
Q6. Apa jumlah minimum kanggo saben dhuwit?
A: Biasane 1set, nanging uga ndhukung jumlah cilik yen sampeyan bisa nampa rega sing luwih dhuwur.
Q7. Apa wektu produksi?
A: Biasane iki 7days, gumantung carane akeh pesenan sadurunge sampeyan.
Q8. Apa istilah pembayaran?
A: Istilah pembayaran kita yaiku T / T lan L / C ing ngarsane.
Q9. Carane sampeyan njaga kualitas?
A: Prodhuk kita dijamin kanggo setahun, lan masalah kualitas sajrone periode iki didhukung dening pangopènan gratis. Mesthi, tingkat pangopènan ing ngisor iki 1%.



Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki