Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door > Limbah dhuwur kacepetan dhuwur
Limbah dhuwur kacepetan dhuwur
Limbah dhuwur kacepetan dhuwur
Limbah dhuwur kacepetan dhuwur
Limbah dhuwur kacepetan dhuwur
Limbah dhuwur kacepetan dhuwur
  • Limbah dhuwur kacepetan dhuwur
  • Limbah dhuwur kacepetan dhuwur
  • Limbah dhuwur kacepetan dhuwur
  • Limbah dhuwur kacepetan dhuwur
  • Limbah dhuwur kacepetan dhuwur

Limbah dhuwur kacepetan dhuwur

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Color: Red

Certification: TUV, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Additional Info

Packaging: kayu cilik

Produktivitas: 1-100sets

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Certificate: ISO9001, CE

Kode HS: 73083000

Port: ShenZhen,GuangZhou,HongKong

Deskripsi Produk

Yen sampeyan pengin milih solusi lawang lan energi sing disimpen kanthi nyenengake kanggo kamar kadhemen, waca ing ngisor iki lan mangerteni luwih lengkap babagan lawang panyimpenan kadhemen kanthi cepet:



Pintu ndandani kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin

Sistem unik kasebut kalebu Karakteristik ing ngisor iki:

● Sistem panyegelan pemanasan sempurna

● Highly security

● aman lan aman

● Kacepetan dhuwur-cepet (kacepetan adjustable)

● Operasi Gamelan

● Mode upgrade trek fleksibel

● Ora ana spring, counterweight

● Bahan industri tahan lama

Thanks kanggo tuku lawang kacepetan dhuwur sing kadhemen lan kita bisa terus ngembangake produk kanggo puas karo kabutuhan tartamtu pelanggan. Prodhuk iki nduweni kaluwihan ngirit energi, proteksi lingkungan, anti-tabrakan, sing akeh digunakake ing kedokteran, instrumen elektronik, riset biologi, cabang ijo, bahan baku kimia, logistik lan lapangan liyane, kanthi nggunakake pangopènan gampang lan gampang.




Spesifikasi

Size 6000mm(Max W)*8000(Max H)
Speed  Opening 0.8~ 1.5m/sec (adjustable); closing 0.5~ 0.8m/sec(adjustable)
Motor Turbine decelerator + brake, three-phase 220V
Power  Three-phase 220V AC, 15A
PVC Material PVC Resin 1000 den textile, 0.8mm thickness; low flammability,dust-proof, and UV-proof
Door Frame Material  Galvanized steel, thickness: 2.0mm
Control Panel  PLC, transducer, switching power supply, breaker(With emergency rising and lowering bottoms)
Positioning System Limit Switch/Encoder
Safety Device 1. Korea Photocell Sensor installed on the side tracks
2. Airbag installed on the bottom edge of the door with sensor to react contacts to obstacles.
3. Control: Switches with emergency stopping reacting function.
Command System Five options: radar sensor, magnetic loop, push button, pull rope, remote control.


self-repair door for cold room

Keuntungan Pintu Kecepatan Laju

1) Ngirit energi lan wektu kanthi mbukak lan nutup lawang pambuka nganti 12 kaping luwih cepet tinimbang lawang overhead.

2) Ngidini lawang njaba sing padha kanggo digunakake ing kahanan cuaca panas & adhem. Allow udara kanggo aliran liwat ing mangsa panas lan tetep panas ing mangsa ngadhemke sasi.

3) Ngartekno nyuda mundhut panas nalika ngidini cahya menyang area kerja.

4) Nyegah omo, manuk, lan intruder sing ora dikepengini.

5) Kontrol kontaminasi udhara.

6) Ngapikake tampilan bangunan.


Fitur HongFa High Speed ​​Door kalebu:
Pintu kecepatan dhuwur mbutuhake pangopènan cilik lan otomatis diresepake sawise impact utawa blowout.High speed Door uga gampang diganti, panas diganti nutup Panel PVC

High Speed ​​- Nganti 60 inci "per detik (luwes)
Low Maintenance - Aluminium alloy reinforce Girder dimuat antarane 2 potong Tirai, bisa diganti gampang yen sembarang bokong rusak, nyimpen biaya.
Bukti angin - Baja paduan aluminium ora bakal numpuk utawa pecah. Secara otomatis resets sawise impact utawa jotosan, Angin isi ratings dening ukuran lawang
Durable - Resistance kanggo kabeh tahan rot, luh lan tahan jamur,
Instalasi Cepet & Gampang - Instalasi video lan instruksi kanggo sampeyan
Banget Safe- Korea Photocell Sensor, darurat nolak reaksi nalika Roso alangan.
Curtain penggantian fungsi- Gampang diganti, panas diganti nutup Panel PVC.
Warranty - 12 Wulan garansi ing kabeh lawang lan aksesoris

Aplikasi kalebu:

1) Loading Docks

2) Fork Truck Traffic Areas

3) Garages

4) Interior & Exterior Door Openings

5) Fasilitas Pamrosesan Pangan

6) Wilayah Proses

7) Limbah Limbah

8) Pintu Overhead Pabrik




Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki