Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door > lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin
lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin
lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin
lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin
lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin
lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin
  • lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin
  • lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin
  • lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin
  • lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin
  • lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin

lawang kacepetan dhuwur kanggo kamar dingin

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-003

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Color: Red

Certification: TUV, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Additional Info

Packaging: kayu cilik

Produktivitas: 1-100sets

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Certificate: ISO9001, CE

Kode HS: 73083000

Port: ShenZhen,GuangZhou,HongKong

Deskripsi Produk

Pintu kecepatan dhuwur iki utamane disenengi kanggo kamar kadhemen!

Pintu fleksibel kanthi cepet iki njamin kualitas banget sing nanggapi prerogatif sains, miturut peraturan perusahaan sing ngoperasikake tingkat kesehatan sing paling dhuwur . Liwat lawang kanthi cepet kanggo wilayah khusus Sampeyan bisa entuk produk sing éndah ing lingkungan industri ngendi Sampeyan kudu njaluk standar minimal kesehatan sing paling dhuwur.



Spesifikasi

Size 6000mm(Max W)*8000(Max H)
Speed  Opening 0.8~ 1.5m/sec (adjustable); closing 0.5~ 0.8m/sec(adjustable)
Motor Turbine decelerator + brake, three-phase 220V
Power  Three-phase 220V AC, 15A
PVC Material PVC Resin 1000 den textile, 0.8mm thickness; low flammability,dust-proof, and UV-proof
Door Frame Material  Galvanized steel, thickness: 2.0mm
Control Panel  PLC, transducer, switching power supply, breaker(With emergency rising and lowering bottoms)
Positioning System Limit Switch/Encoder
Safety Device 1. Korea Photocell Sensor installed on the side tracks
2. Airbag installed on the bottom edge of the door with sensor to react contacts to obstacles.
3. Control: Switches with emergency stopping reacting function.
Command System Five options: radar sensor, magnetic loop, push button, pull rope, remote control.


high speed door for cold room

Keuntungan Pintu Kecepatan Laju

1) Ngirit energi lan wektu kanthi mbukak lan nutup lawang pambuka nganti 12 kaping luwih cepet tinimbang lawang overhead.

2) Ngidini lawang njaba sing padha kanggo digunakake ing kahanan cuaca panas & adhem. Allow udara kanggo aliran liwat ing mangsa panas lan tetep panas ing mangsa ngadhemke sasi.

3) Ngartekno nyuda mundhut panas nalika ngidini cahya menyang area kerja.

4) Nyegah omo, manuk, lan intruder sing ora dikepengini.

5) Kontrol kontaminasi udhara.

6) Ngapikake tampilan bangunan.


Fitur HongFa High Speed ​​Door kalebu:
Pintu kecepatan dhuwur mbutuhake pangopènan cilik lan otomatis diresepake sawise impact utawa blowout.High speed Door uga gampang diganti, panas diganti nutup Panel PVC

High Speed ​​- Nganti 60 inci "per detik (luwes)
Low Maintenance - Aluminium alloy reinforce Girder dimuat antarane 2 potong Tirai, bisa diganti gampang yen sembarang bokong rusak, nyimpen biaya.
Bukti angin - Baja paduan aluminium ora bakal numpuk utawa pecah. Secara otomatis resets sawise impact utawa jotosan, Angin isi ratings dening ukuran lawang
Durable - Resistance kanggo kabeh tahan rot, luh lan tahan jamur,
Instalasi Cepet & Gampang - Instalasi video lan instruksi kanggo sampeyan
Banget Safe- Korea Photocell Sensor, darurat nolak reaksi nalika Roso alangan.
Curtain penggantian fungsi- Gampang diganti, panas diganti nutup Panel PVC.
Warranty - 12 Wulan garansi ing kabeh lawang lan aksesoris

Aplikasi kalebu:

1) Loading Docks

2) Fork Truck Traffic Areas

3) Garages

4) Interior & Exterior Door Openings

5) Fasilitas Pamrosesan Pangan

6) Wilayah Proses

7) Limbah Limbah

8) Pintu Overhead Pabrik


high speed door for cold room

high speed door for cold room

high speed door for cold room


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki