Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door > Self Recovery PVC Rolling Pintu Berkualitas Tinggi
Self Recovery PVC Rolling Pintu Berkualitas Tinggi
Self Recovery PVC Rolling Pintu Berkualitas Tinggi
Self Recovery PVC Rolling Pintu Berkualitas Tinggi
Self Recovery PVC Rolling Pintu Berkualitas Tinggi
  • Self Recovery PVC Rolling Pintu Berkualitas Tinggi
  • Self Recovery PVC Rolling Pintu Berkualitas Tinggi
  • Self Recovery PVC Rolling Pintu Berkualitas Tinggi
  • Self Recovery PVC Rolling Pintu Berkualitas Tinggi

Self Recovery PVC Rolling Pintu Berkualitas Tinggi

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-JA-12

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Certification: UL, TUV, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Name: Self Repairing PVC Curtain High Speed Rolling Door

Door Frame: Stainless Steel, Galvanize Steel

Door Curtain Color: Red , Orange , Yellow , Green , Blue , Black , Gray ,transparent

Additional Info

Packaging: Paket kothak kayu lapis

Produktivitas: 400 sets per month

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 400 sets per month

Certificate: ISO9001, CE, SGS, TUV

Kode HS: 7308300000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

Tek-informasi babagan Self Recovery High Quality PVC Rapid Rolling Door

Kauntungan paling: Yen soko kenek marang iku, lan sandiworo metu saka trek. Cutrain bisa sembrono, sawise nggulung.
Useage: Digunakake ing kimia panganan kimia elektronika pangan supemarket refrigerasi logistik, warehousing lan panggonan liyane.
Ukuran: Ukuran maksimal: W6000 * H6000mm ngluwihi wates iki miturut proses produksi spesifik situs.
Kekuatan angin: Daya tahan angin nganti 1176pa.
Mbukak & jarak cepet: 0.5-1.5m / s
Kain warna: Abang, oranye, kuning, hijau, biru, hitam, abu-abu, transparan.
Bahan struktur: 1.5mm tebal cole digulung baja utawa 1.5mm baja staninless ngluwihi.
Sistem Drive: 220V / 380V 50Hz IP55 daya 0.55KW-6.5KW
Sistem Kontrol Door: PLC konverter larang regane, ningkatake efisiensi ing panggunaan lan urip barang Jerman menyang encoder.
Opsional: Geomagnetism, radar, airbag, infrared, remote control utawa saklar tangan.
Saka ndhuwur-informasi teknologi, sampeyan bakal ngerti liyane babagan Self Recovery High Quality PVC Rapid Rolling Door.

Pvc Rapid Rolling Door

High Quality Rolling Door

Self Recovery Rapid Rolling Door

company introduce

FAQ babagan Self Recovery High Quality PVC Rapid Rolling Door

Q1. Carane akeh buruh ing pabrik?
A: Kita duwe luwih saka 50 buruh.
Q2. Apa kapasitas wulan?
A: Kapasitas kita 100set saben sasi.
Q3. Apa standar kualitas materi?
A: Pintu bisa pass, SGS, iso9001.
Q4. Ukuran lawang kecepatan dhuwur bisa customerized?
A: Ya, mung ngirimi ukuran sing luwih disenengi.
Q5. Bisa nganggo sampel kanggo kualitas mriksa?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel gratis, nanging biaya sing dituduhake bakal ana ing akun sampeyan.
Q6. Apa jumlah minimum kanggo saben dhuwit?
A: Biasane 1set, nanging uga ndhukung jumlah cilik yen sampeyan bisa nampa rega sing luwih dhuwur.
Q7. Apa wektu produksi?
A: Biasane iki 7days, gumantung carane akeh pesenan sadurunge sampeyan.
Q8. Apa istilah pembayaran?
A: Istilah pembayaran kita yaiku T / T lan L / C ing ngarsane.
Q9. Carane sampeyan njaga kualitas?
A: Prodhuk kita dijamin kanggo setahun, lan masalah kualitas sajrone periode iki didhukung dening pangopènan gratis. Mesthi, tingkat pangopènan ing ngisor iki 1%.




Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki