Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door > Door Clean Room Industrial Roll-up
Door Clean Room Industrial Roll-up
Door Clean Room Industrial Roll-up
Door Clean Room Industrial Roll-up
Door Clean Room Industrial Roll-up
Door Clean Room Industrial Roll-up
  • Door Clean Room Industrial Roll-up
  • Door Clean Room Industrial Roll-up
  • Door Clean Room Industrial Roll-up
  • Door Clean Room Industrial Roll-up
  • Door Clean Room Industrial Roll-up

Door Clean Room Industrial Roll-up

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: HR-002

Material: PVC And Steel Frame, Stainless Steel

Color: Red,Yellow,Blue,Green,White,Orange,Grey

Certificate: UL,CE,SGS

Quality Warranty: 12 Months

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Certification: ISO9001, CE

Position: Interior

Surface Finishing: Finished

Additional Info

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Produktivitas: 1000 pieces/month

Brand: HOFIC

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Certificate: IS9001

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

Door Clean Room Rol-up Otomatis


Kamar Cleanor Industrial Auto Recovery Door yaiku nyalarasake awak, gampang dibersih, aman, ngirit energi lan bisa nggunakake papan apa wae.
Apa sing paling penting yaiku yen lawang lawang metu saka panuntun dhasar (contone, ing acara impact with forklift), sistem bakal ngeset maneh cutran balik intp pandhuan sak siklus bukaan sabanjuré kanthi otomatis. Iku panas adol ing wilayah industri.

zipper high speed door

Workshop

roller shutter pvc work shop

Packaging

Packing for high speed roller shutter door

Sertifikat

certificates

Shenzhen Hongfa Otomatis Co, .Ltd iku perusahaan teknologi tinggi sing ngembangake pengembangan canggih kelas donya
pintu otomatis. Produk utama kami kalebu pintu gulungan cepet, pintu akumulasi industri, pintu gerbang industri, PVC
pintu gerbang, pintu gerbang kanthi cepet, pintu gerbang tahan api, pintu gerbang industri, pintu gerbang otomatis, vertikal vertikal otomatis
pintu, pintu otomatis medis, pintu otomatis stainless steel, gerbang lipat elektrik, pintu gerbang kristal, rana listrik roller
macem-macem bahan, lan seri parkir.

self-repair door customer show

FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge kintunan.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki