Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door > Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door
Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door
Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door
Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door
Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door
Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door
  • Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door
  • Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door
  • Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door
  • Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door
  • Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door

Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: HSR-01

Material: PVC And Steel Frame, Stainless Steel

Color: Red,Yellow,Blue,Green,White,Orange,Grey, Grey

Certificate: UL,CE,SGS

Quality Warranty: 12 Months

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Security

Certification: ISO9001, CE

Additional Info

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Produktivitas: 1000 pieces/month

Brand: HOFIC

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Certificate: IS9001

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

Self repair PVC High Speed ​​Rolling Repaid Door

Keuntungan saka pintu otomatis kanthi cepet kanthi cepet
Kauntungan saka Self Reparing Pintu Kacepetan Tinggi sing nyolok, gampang dibersih, lengkap aman, hemat energi, lan liya-liyane.
Yen sandiwaran lawang metu saka panuntun dhasar (contone, ing acara impact karo forklift), sistem bakal ngreset maneh cutrain ing pandhuan kasebut sajrone siklus bukaan sabanjuré kanthi otomatis

zipper high speed door

Workshop

roller shutter pvc work shop

Packaging

Packing for high speed roller shutter door

Sertifikat

certificates

Shenzhen Hongfa Otomatis Co, .Ltd iku perusahaan teknologi tinggi sing ngembangake pengembangan canggih kelas donya
pintu otomatis. Produk utama kami kalebu pintu gulungan cepet, pintu akumulasi industri, pintu gerbang industri, PVC
pintu gerbang, pintu gerbang kanthi cepet, pintu gerbang tahan api, pintu gerbang industri, pintu gerbang otomatis, vertikal vertikal otomatis
pintu, pintu otomatis medis, pintu otomatis stainless steel, gerbang lipat elektrik, pintu gerbang kristal, rana listrik roller
macem-macem bahan, lan seri parkir.

our customers

FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge kintunan.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki