Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > Self-Recovery Rapid Door
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Self-Recovery Rapid Door

Kategori produk dari Self-Recovery Rapid Door , kami produsen khusus dari Cina, Self-Recovery Rapid Door , Self Rapid Gate PVC pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Self Rising Rolling Door R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Self-Recovery Rapid Door Supplier

Pintu-pintu Rapid Self-Recovery High Speed ​​yaiku evolusi teknologi pinten-pinten, pinten-pinten pinten PVC, pinten lipat, lan pinten-pinten pinten lempeng, saiki wis ora mlebu lan ora cocog karo kabutuhan industri.

Kisi-kisi kualitas tinggi, pinggiran safety rawan sing dipasang ing pinggir ngisor lawang, fotocell lan alangan nggawe prodhuk iki aman lan awet, saengga nyediakake kanthi otomatis, amarga khusus [Anti Crash System].

Pintu iki dirancang karo struktur perimeter ing galvanis utawa stainless steel, sing becik kanggo panel nggeser. Panel lawek numpak kanthi gampang ing trek, amarga profil khusus lan engsel sing dirancang dening kita, mbutuhake pangopènan sing kurang. Panel digulung ing roller sing diselehake ing salib ndhuwur.

Pintu bisa dilengkapi baterei sing mundur utawa mundhak, kanggo mbukak lawang kanthi gunggunge daya, lan bisa uga dilengkapi karo bagean transparan gedhe kanggo nggawé lingkungan kerja sing luwih cerah lan aman.

Self-Repairing Curtain Door digawe saka PVC, kanthi pinggiran lembut lembut tipis.

Pinggiran sandiworo duwe gigi injeksi injeksi sing terus-menerus banjur banjur munggah lan mudhun ing jalur polyethylene pelumas diri sing dipasang ing bingkai sisih galvanis struktural.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki