Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Roller Shutter Door
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Roller Shutter Door

Kategori produk dari Roller Shutter Door , kami produsen khusus dari Cina, Roller Shutter Door , Galvanized Roller Shutter Door pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Aluminium Roller Shutter Door R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Galvanized Roller Shutter Door

Liyane

Aluminium Roller Shutter Door

Liyane

Roller Shutter Stainless Steel

Pintu rana roller, uga dikenal minangka "pintu rana", akeh panel panel sing disambungake bebarengan, tetep ing ril guide, njupuk gulungan ndhuwur minangka pusat rotasi.


Pintu rana roller digunakake kanggo facade komersial, garage, shopping mall, rumah sakit, pabrik lan tambang lan panggonan umum utawa omah-omah. Pintu rana roller elektro, utamane kanggo bukaan gedhe, ora nyaman kanggo nginstal lawang lemah, efek bukaan cepet. Kuwi kanggo lawang garage, lawang rana blanja.


Cara pambuka: Handing mode nyopir

Mode nyopir tali

Remot kontrol mode remot

Mode nyetir pindhah listrik

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki