Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > 2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar
2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar
2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar
2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar
2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar
2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar
  • 2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar
  • 2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar
  • 2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar
  • 2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar
  • 2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar

2019 Pintu Jupuk Rana Cepet Anyar

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-JC15

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Certification: ISO9001, RoHS, CE

Position: Industrial

Size Ranges:: Width 2000mm~6000mm; Height 2000mm~6000mm

Curtain Thickness:: 0.8/1.2/1.5mm

Opening Speed:: 0.6 ~ 1.5 M/S (Adjust)

Door Material:: PVC

Warranty: 12 Months

Additional Info

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Produktivitas: 300 Set/Sets per Month

Brand: HongFa

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Certificate: CE SGS ISO:9001

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk


Gambaran Umum Pintu Kacepetan PVC


Teka lan golek lawang kacepetan dhuwur sampeyan dhewe kanggo bisnis sampeyan!


Pintu kanthi cepet ora mung cocog kanggo produsen nanging uga cocog karo saben kesempatan bisnis kaya supermarket, toko medis, Door ing papan sing kudu dibukak / nutup kanthi akeh.


Pintu kanthi laju kanggo ruangan kadhemen yaiku sistem lawang, utamane digunakake ing aplikasi industri. Dheweke minangka tambahan teknis saka lawang bagean umum sing dikenal, lawang kain PVC utawa shutters roller. Bentenane utama yaiku konstruksi sing awet nyedhiyakake kecepatan operasi sing luwih dhuwur lan bisa ningkatake siklus sing luwih dhuwur (siklus mbukak lan nutup) lan mbutuhake biaya pangopènan lan ndandani sing luwih murah.


Aplikasi:

* Ing njero ruangan, ruangan sing njaluk angin tahan / suhu.

* Industri abot, industri Cahaya, industri panganan, elektronik, farmasi, warehousing, kemasan, percetakan, industri kimia, mobil, pabrik.

* Industri Ing panjaluk sing dhuwur kanggo kesehatan lingkungan.


Technology Category: Technical Paramerers
Useage: Widely used in food chemistry textile electronics supemarket refrigeration logistics,warehousing and other places.
Size: Maximum size:W6000*H6000mm exceed this range according to the site specific production process.
Wind strength: Wind resistance of up to 1176pa.
Opening&close speed: 0.5-1.5m/s
Color curtains:  Red , orange , yellow , green , blue , black , gray ,transparent.
Structural material: 1.5mm thick cole rolled steel or 1.5mm thick staninless steel.
Drive System: 220V/380V 50Hz IP55 power 0.55KW-6.5KW
Door Control System: PLC converter adjustable delay off,greatly improving the efficiency in the use and life of German goods into the encoder.
Optional: Geomagnetism,radar,airbag,infrared,remote control or by hand switch.
















11



15




Darmabakti ing Detail


advantages


Duwe Wisata Pabrik!


factory


factory2



Sapa Kita


company



Paket Kayu Pokok Pintu

package



Pitakon

Q1. Pira buruh ing pabrik kasebut?

A: Kita duwe luwih saka 50 buruh.


Q2. Apa kapasitas bulanan?
A: Swara 100 set bisa dikirim saben wulan.


Q3. Apa standar kualitas materi?
A: Kabeh produk wis lulus CE, RoHS, iso9001.


Q4. Ukuran lawang kanthi kacepetan dhuwur bisa disesuaikan?
A: Mesthi wae! Insinyur bakal menehi saran gambar yen sampeyan wis nampa desain sampeyan.


Q5. Apa bisa aku golek conto kanggo mriksa kualitas?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis, nanging biaya ekspres bakal ana ing akun sampeyan.


Q6. Apa jumlah minimal kanggo saben pesenan?
A: Biasane 1set, nanging kita uga ndhukung jumlah cilik yen sampeyan bisa nampa rega sing luwih dhuwur.


Q7. Apa wektu produksi?
A: Biasane iku 7 dina, Gumantung sepira pesenan sadurunge.


Q8. Apa istilah pembayaran?
A: Tembung pembayaran kita yaiku T / T lan L / C ing ngarep.


Q9. Kepiye sampeyan njamin kualitas kasebut?
A: Produk dijamin sajrone setaun, lan masalah kualitas sajrone periode didhukung kanthi perawatan gratis. Mesthi wae tingkat pangopènan ngisor 1%.


Cukup Hubungi kula Luwih!

Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki