Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > PVC kain muter cepet lawang
PVC kain muter cepet lawang
PVC kain muter cepet lawang
PVC kain muter cepet lawang
PVC kain muter cepet lawang
PVC kain muter cepet lawang
  • PVC kain muter cepet lawang
  • PVC kain muter cepet lawang
  • PVC kain muter cepet lawang
  • PVC kain muter cepet lawang
  • PVC kain muter cepet lawang

PVC kain muter cepet lawang

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: Hf-Q5244

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: With Remote Control

Special Function: Security

Color: White

Certification: CB, CCC, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Size And Color: Available

Servo System: Servo Motor And Control Box

Additional Info

Packaging: Kayu Kayu

Produktivitas: 2000 sets/year

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Certificate: ISO9001 SGS CE

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,China

Deskripsi Produk

PVC kain muter cepet lawang

Pintu cepet digunakake ing macem-macem kothak, kayata saluran logistik, lokakarya bebas debu, pabrik farmasi, gudang lan panggonan liya sing mbutuhake owah-owahan. Pintu cepet ora mung bisa ngisolasi udhara, nanging uga dadi panas lan moisturize, lan tirai rusak lan diganti gampang.

Pvc Curtain High Speed Door

Parameter Produk

Apa rincian lawang kacepetan dhuwur kita?

Technology Category:

Technical Paramerers

Useage:

Widely used in food chemistry textile electronics supemarket refrigeration logistics,warehousing and other places.

Size:

Maximum size:W6000*H6000mm exceed this range according to the site specific production process.

Wind strength:

Wind resistance of up to 1176pa.

Opening&close speed

0.5-1.5m/s

Structural material:

1.5mm thick cole rolled steel or 1.5mm thick staninless steel.

Color curtains:

 Red , orange , yellow , green , blue , black , gray ,transparent.

Drive System:

220V/380V 50Hz IP55 power 0.55KW-6.5KW

Door Control System:

PLC converter adjustable delay off,greatly improving the efficiency in the use and life of German goods into the encoder.


Pvc high speed door


Fitur:

--Almost transparent - tampilan bisa katon nalika toko ditutup

- Keamanan tinggi - kekuatan baja cedhak

- Kurang kasir - Dirakit saka aluminium extruded, cuaca kuat lan bukti karat kanthi glazing polikarbonat nggawe rana meh ora bisa diresiki.

- Apik kanggo shopping mall lan toko profil dhuwur

--Custom digawe - pas saben bukaan becik

- Elektrikal dioperasikake kanggo gampang cepet muter lan muter mudhun operasi.

hongfa



Sertifikat kita

CE SGS ISO


Packing and logistics

packing

FAQ


1. Apa rincian pembayaran?
Deposit pra-produksi, saldo sadurunge kiriman.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo pesenan sing biasa, mung butuh 7 dina.
3. Kepriye babagan babar pisan lawang?
We offer jaminan 12 sasi kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk ana.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. Layanan OEM lan ODM ora masalah kanggo kita.
5. Apa jumlah pesenan minimal?
Kita nampa 1 set minangka conto sampel.
Kepiye babagan bingkisan kasebut?
Casing kayu lapis utawa kardus, cocok kanggo transportasi segara utawa udara, miturut syarat sampeyan.

Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki