Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > PVC Remote Control Remote Rolling up Doors
PVC Remote Control Remote Rolling up Doors
PVC Remote Control Remote Rolling up Doors
PVC Remote Control Remote Rolling up Doors
PVC Remote Control Remote Rolling up Doors
PVC Remote Control Remote Rolling up Doors
  • PVC Remote Control Remote Rolling up Doors
  • PVC Remote Control Remote Rolling up Doors
  • PVC Remote Control Remote Rolling up Doors
  • PVC Remote Control Remote Rolling up Doors
  • PVC Remote Control Remote Rolling up Doors

PVC Remote Control Remote Rolling up Doors

    Unit Price: USD 1200 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-J037

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Color: Red

Certification: ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Opening Speed:: 0.6 ~ 1.5 M/S (Adjust)

Opening Frequency:: 1000-1500times/Day

Diver System:: German Sew, China Sej Or Snma

Control System:: Holip/ Japan Mitsbushi

Special Function:: Sound+Temperature+Fir Proofing

Additional Info

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Produktivitas:  500 Set/Sets per Month

Brand: HongFa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal:  Guangdong, Cina (Dharatan)

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Certificate: CE SGS ISO:9100

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

PVC Remote Control Remote Rolling up Doors


pvc roll up door

Miturut drawing lessons from foreign advanced technology lan integrating the advantages of domestic products in the same industry,

sabanjure salah sawijining produk berteknologi tinggi sing dikembangake kanthi mandiri.Ia nduweni fungsi pembukaan lan penutupan cepet, ningkatake efisiensi kerja, nyimpen energi, nyegah lemut, angin lan bledug, ambu, lan lighting.It dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo workshop internal, lingkungan sanitasi lan saluran logistik frekuensi dhuwur.

pvc high speed door

Gambaran Produk

apid PVC door

Grey, Yellow grid, Purple, Green, Light green, Black, Perforated Yellow grid, White, Blue, White grid, Sky Blue, Yellow, Orange, Red

Color curtain: 0.8 mm thickness.     

Transparent curtain: 1.2 mm.

Function:insect prevention

Reinforce girder

Aluminum alloy    45 mm width.

Function:reinforce the curtain and wind resistant

Bottom bar

Aluminum alloy  95 mm width 

Function:reinforce the curtain to keep the door opening without a hitch

Radar sensor

The place on the cover box.  Can detect 3 meters area!

Function: detect the moving thing and open the door.

For the place which has more people through.

Photocell sensor

Function:It's stop the door when the door is closing and someone through the door.

Drive system

High speed door motor: Germany brand(SEW)and Our own brand Hofic.

Germany SEW motor(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW.)       Our own brand Hofic(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW)

Control system

Control box:Include control system+PLC+transducer+encoder+airbag system.

Brand:Japan Mitsubishi and Our own Hofic

Function: all the control system are inside in it.

Cover box

Material: Stainless steel 201# or 304#

To avoid corrosive thing corrode the roll and dustproof

Opening way:

Radar sensor+push button for People through

Magnetic loop+push button for forklift through

Pilihan werna


PVC roll up door color option

Apa fitur unik saka lawang kacepetan dhuwur?

1) 1.2mm serat gandum kanggo njamin materi luwih tahan banter nggunakake.

2) Kecepatan wiwitan cepet (1.5m / s)

3) Kurangake panuding bakteri tanpa sikat ing pigura sing cocog kanggo industri Farmasi lan Pangan

4) perfomance dhuwur lan stabil.


Rincian produk

specification


specification2


Sertifikat kita

certificate_

FAQ


1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge pangiriman.

2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.


3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.


4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.


5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.


6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.

Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki