Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal
Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal
Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal
Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal
Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal
Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal
  • Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal
  • Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal
  • Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal
  • Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal
  • Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal

Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: Hf-Q6667

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: With Remote Control

Special Function: Security

Color: Grey

Certification: UL, TUV, CB, CCC, ISO9001, RoHS, CE

Position: Interior

Surface Finishing: Finished

Size And Color: Available

Servo System: Servo Motor And Control Box

Additional Info

Packaging: Kasus Kayu

Produktivitas: 2000 sets/year

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Certificate: ISO9001 SGS CE

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pintu Cepet Gulung PVC Kain internal internal


PVC high speed door 1


High Speed Door Grey, Yellow grid, Purple, Green, Light green, Black, Perforated Yellow grid, White, Blue, White grid, Sky Blue, Yellow, Orange, Red

Color curtain: 0.8 mm thickness.       

Transparent curtain: 1.2 mm.

Function:insect prevention
Reinforce girder Aluminum alloy    45 mm width.
Function:reinforce the curtain and wind resistant
Bottom bar Aluminum alloy  95 mm width 
Function:reinforce the curtain to keep the door opening without a hitch
Radar sensor The place on the cover box.  Can detect 3 meters area!
Function: detect the moving thing and open the door.
For the place which has more people through.
Photocell sensor Function:It's stop the door when the door is closing and someone through the door.
Drive system High speed door motor: Germany brand(SEW)and Our own brand Hofic.
Germany SEW motor(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW.)       Our own brand Hofic(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW)
Control system Control box:Include control system+PLC+transducer+encoder+airbag system.
Brand:Japan Mitsubishi and Our own Hofic
Function: all the control system are inside in it.
Cover box Material: Stainless steel 201# or 304#
To avoid corrosive thing corrode the roll and dustproof
Opening way: Radar sensor+push button for People through
Magnetic loop+push button for forklift through


Pvc Rolling Door 32

control types

high speed door

High Speed Door1 3



Katrangan Product


1. Faktor teknis:
Shenzhen Hongfa ngenalake teknologi lan peralatan maju saka Prancis lan nggunakake motor lan aksesoris impor kanggo lawang ruangan industri resik resik iki.

2. Fitur:
Pintu kanthi cepet, cepet, aman, disegel, buktine lan kalis ing swara, sing bisa nyegah konveksi udara ing jero ruangan lan ruangan lan nambah lingkungan bengkel lan kesehatan.

high speed door

High Speed Door


3. Quanlity

Pintu industri standar Hongfa nduwe umur layanan sing dawa lan dadi pilihan pertama saka pabrik modern, gudang lan logistik.
Pengontrol Mitsubishi utawa Schneider lan motor SEW / NORD / SEJ uga sawetara komponen merek liyane uga yakin sampeyan cepet lawang.

4.Gunakake maneh:
Produk kita digunakake ing papan mlebu lan metu saka papan sing ana ing lapangan, kayata panganan, elektronik, rokok, adesif, tekstil, percetakan, kemasan, lingkungan panyimpenan adhem, pemasangan mobil, bahan kimia, farmaseutikal, mesin, logistik, plastik, tekstil katun. , pabrik mobil, mall, panyimpenan, lan sapiturute, lan khusus kita ngasilake lawang cepet kanggo macem-macem jinis pelanggan kanthi desain fungsional sing unik.


Certificates

High Speed Roller Shutter Main Accessories

Package

Salesperson

FAQ
1. Apa rincian pambayaran?
Deposit sadurunge produksi, lan keseimbangan sadurunge kiriman.
2. Apa wektu pangiriman?
Kanggo tatanan umum, udakara 7 dina mung.
3. Apa bab babar pisan kanggo lawang?
Kasedhiya garansi 12 wulan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Yen kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan nyedhiyakake Layanan OEM?
Ya. Layanan OEM & ODM ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka conto sampel.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara, kaya sing dikarepake.

Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki