Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
PVC cepet muter lawang
PVC cepet muter lawang
PVC cepet muter lawang
PVC cepet muter lawang
PVC cepet muter lawang
  • PVC cepet muter lawang
  • PVC cepet muter lawang
  • PVC cepet muter lawang
  • PVC cepet muter lawang
  • PVC cepet muter lawang

PVC cepet muter lawang

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-W4230

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: With Remote Control

Special Function: Security

Color: Grey

Certification: UL, TUV, CB, CCC, ISO9001, RoHS, CE

Position: Interior

Surface Finishing: Finished

Size Available: Color Available

Additional Info

Packaging: Foam + Carton + Bubble Bag

Produktivitas: 8000 sets/year

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal:  China

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Certificate: ISO9001 SGS CE

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,China

Deskripsi Produk

PVC cepet muter lawang


PVC Door

PVC high speed door


Rincian produk:

PVC Fast Door Grey,Yellow grid,Purple,Green,Light green,Black,Perforated Yellow grid,White,Blue,White grid,Sky Blue,Yellow,Orange,Red
Color curtain:0.8mmthickness.       Transparent curtain:1.2mm.
Function:insect prevention

Reinforce girder
Aluminum alloy    45mm width.
Function:reinforce the curtain and wind resistant

Bottom bar
Aluminum alloy  95mm width
Function:reinforce the crutain to keep the door opening without a hitch

Radar sensor
The place on the cover box.  Can detect 3 meters area!
Function: detect the moving thing and open the door.
For the place which has more people through.

Photocell sensor
Function:It's stop the door when the door is closing and someone through the door.

Drive system
High speed door motor: Germany brand(SEW)and Our own brand Hofic.
Germany SEW motor(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2kw.)          Our own brand Hofic(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW)

Control system
Control box:Include control system+PLC+transducer+encoder+airbag system.
Brand:Japan Mitsubishi and Our own Hofic
Function: all the control system are inside in it.

Cover box
Material: Stainless steel201#or304#
To avoid corrosive thing corrode the roll and dustproof

Opening way:
Radar sensor+push button for People through
Magnetic loop+push button for forklift through


curtain color .


Produk peran:

  • -Fire rating: Jerman standar MZD / NBL angel dibakar.
  • -Gunakake suhu: -10 ° C +70 ° C / tahan dingin -40 ° C
  • -Transparent window: Papan lembut transparan PVC, ketebalan material 1.50mm, keren keamanan lan kenyamanan manajemen, kanthi jendela transparan transparan.
  • -Windah resistance: 25m / s karo aluminium alloy strip angin.
  • -S kinerja ealing: Ing ngisor iki dilengkapi karo kain dasar PVC sing fleksibel sing cocok karo lemah sing ora rata. Geser pigura lawang dilengkapi sikat reresik kanggo ngurangi gangguan lan nambah bledug lan bukti serangga.
  • -Selepon mode pilihan: Indikator Radar, induksi geomagnetik, saklar tali, saklar kontrol remot, tombol push switch, sensor inframerah, fungsi sambung, dll.


PVC Door


Kauntungan: (Katrangan minangka gambar ing ngisor iki)

-1.Radar induksi: dhuwur induksi saka 4 meter, sensitivitas luwes, diaturce sensing kacepetan

-2. Servo motor: ukuran samll, kurang swara, bobot ringan, kekuatan dhuwur, kecepatan cepet, operasi lancar, aman lan stabil, kontrol sing tepat

-3. Kothak kontrol servo: Sistem kontrol microcomputer, bisa ditampilake ing basa Inggris, lan kabeh paramèter operasi lawang.

-4 Aman Optoelektronik: bagian ngisor lawang kanggo nginstal saklar proteksi infra merah (Korea Selatan Autonics), lawang ing sangisore wong lan kéwan, lawang sing kabuka

-5. Bahan: kain serat polyester industri Perancis, serat polyester hijau kuat, lapisan etilen ganda

-6. Anti-wind bar: kain dasar serat polyester dihubungkan karo pipa baja atau aluminium alloy aluminium kanggo ningkatake efek angin.

-7. Bahan baja tahan karat : tahan korosi, formabilitas, kompatibilitas, kekuatan lan tohlak lan sanesipun


Cetifacate


Production process

Package


FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge pangiriman.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki