Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Pintu PVC pintu rana yang cepat
Pintu PVC pintu rana yang cepat
Pintu PVC pintu rana yang cepat
Pintu PVC pintu rana yang cepat
Pintu PVC pintu rana yang cepat
Pintu PVC pintu rana yang cepat
  • Pintu PVC pintu rana yang cepat
  • Pintu PVC pintu rana yang cepat
  • Pintu PVC pintu rana yang cepat
  • Pintu PVC pintu rana yang cepat
  • Pintu PVC pintu rana yang cepat

Pintu PVC pintu rana yang cepat

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-P452

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Color: Red

Certification: ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Additional Info

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Produktivitas:  500 Set/Sets per Month

Brand: HongFa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal:  Guangdong, Cina (Dharatan)

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Certificate: CE SGS ISO:9100

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Pintu PVC pintu rana yang cepat

PVC sandal cepet rana lawang iku sawijining konfigurasi penting lan fasilitas indispensable kanggo tetanduran industri modern lan industri pergudangan logistik kanggo nambah efisiensi lan ngurangi konsumsi energi.

Punika dirancang kanthi khusus wektu sing cendhak kanggo aliran material cepet, safety lan reliabilitas. Kajaba aplikasi kanggo tetanduran umum, wis diaplikasikan kanthi wiyar kanggo autoparts, obat-obatan, pangan, elektronika, pabrik purlfication udara.

HTB198DmJFXXXXahXXXX760XFXXXg

Gambaran Produk

apid PVC door

Grey, Yellow grid, Purple, Green, Light green, Black, Perforated Yellow grid, White, Blue, White grid, Sky Blue, Yellow, Orange, Red

Color curtain: 0.8 mm thickness.     

Transparent curtain: 1.2 mm.

Function:insect prevention

Reinforce girder

Aluminum alloy    45 mm width.

Function:reinforce the curtain and wind resistant

Bottom bar

Aluminum alloy  95 mm width 

Function:reinforce the curtain to keep the door opening without a hitch

Radar sensor

The place on the cover box.  Can detect 3 meters area!

Function: detect the moving thing and open the door.

For the place which has more people through.

Photocell sensor

Function:It's stop the door when the door is closing and someone through the door.

Drive system

High speed door motor: Germany brand(SEW)and Our own brand Hofic.

Germany SEW motor(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW.)       Our own brand Hofic(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW)

Control system

Control box:Include control system+PLC+transducer+encoder+airbag system.

Brand:Japan Mitsubishi and Our own Hofic

Function: all the control system are inside in it.

Cover box

Material: Stainless steel 201# or 304#

To avoid corrosive thing corrode the roll and dustproof

Opening way:

Radar sensor+push button for People through

Magnetic loop+push button for forklift through

high speed door



Sistem Aktivasi

Bukak lan Tutup lawang:

· Radar

· Induction Loop

· Remot

· Sensor Kartu

· Pull Cord

· Tombol Push

· Panel Tutul kanggo Kamar Reresik

· Central-Computer Controlling

Sistem Keamanan

Peralatan Aman:

· Bip

· Anti-wind Bar

· Lampu lalu lintas

· Edge safety nirkabel

· Dibangunake ing Photo Cell

· Pandhuan Darurat

· Perlindungan Bahu





HTB1DYnzf0nJ8KJjSszd761xuFXag.png_


Apa fitur unik saka lawang kacepetan dhuwur?

1) 1.5mm serat gandum kanggo njamin materi luwih tahan banter nggunakake.

2) Kecepatan wiwitan cepet (1.5m / s)

3) Kurangake panuding bakteri tanpa sikat ing pigura sing cocog kanggo industri Farmasi lan Pangan

4) perfomance dhuwur lan stabil.

package2

Produk kami akeh digunakake ing pirang-pirang lapangan kayata pangan, farmasi, industri kimia, elektronika, manufaktur mobil, mesin presisi, kamar sing resik, industri pendingin, bangunan intelijen, sistem parkir otomatis, nggabungake teknologi canggih Eropa, anggapan, utamane karo kualitas tinggi , rega terjangkau, safety lan daya tahan.
Kita ngewangi teknisi sales profesional, tim instalasi lan personel layanan sawise-sales sing bisa nyedhiyani klien kita karo layanan sing disesuaikan.


Pintu Pintu Otomatis lan High Performance yaiku solusi kanggo lingkungan resik tingkat dhuwur sing perlu nyegah debu lan anti-bakteri, diterapake ing area passageway sing sibuk kanthi tuntutan sing jelas, kuat angin, utamane kanggo pangan, farmasi, lan denda industri mesin.

Industrial-High-Speed-automatic-roll-up-pvc-door8

Sertifikat kita

HTB1KvmPPVXXXXbBXVXXq6xXFXXXy.jpg_

FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge kintunan.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.

Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki