Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
PVC Rolling Door
PVC Rolling Door
PVC Rolling Door
PVC Rolling Door
PVC Rolling Door
  • PVC Rolling Door
  • PVC Rolling Door
  • PVC Rolling Door
  • PVC Rolling Door
  • PVC Rolling Door

PVC Rolling Door

    Unit Price: USD 1000 - 1500 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-J012

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Color: Red

Certification: TUV, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Name: PVC Curtain Roll Up High Speed Door

Door Frame: Stainless Steel, Aluminum, Galvanize Steel

Curtain Color: Red , Orange , Yellow , Green , Blue , Black , Gray ,transparent

Additional Info

Packaging: Paket kothak kayu lapis

Produktivitas: 500 sets per month

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 500 sets per month

Certificate: ISO9001, CE,SGS, TUV

Kode HS: 7308300000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

PVC Rolling Door


Bisa obah ing 100 inci per detik, wektu siklus Hongfa pintu kacepetan dhuwur ngoptimalake tabungan energi kanthi ngurangi jumlah pertukaran udara sing bisa lolos saben lawang mbukak lan nutup. Boten kados pinten pinten-pinten pinten pinten-pinten pinten, lawang fleksibel lan lawang-lawang gulung lajeng gadhah kemampuan kangge nahan dampak forklift lan narik bali ing trek. Iki minangka entuk manfaat gedhe ing ruang warehouse, ing ngendi ril sing rusak bisa berarti biaya sing signifikan tinimbang downtime lan panggilan layanan, uga mundhut energi.


Industri sing ditrapake:
Pabrik pangan, pabrik farmasi, pabrik percetakan, pabrik kemasan, perusahaan logistik, kimia, rokok, produk perekat, tekstil, lingkungan penyimpanan dingin, lingkungan bersih, perakitan mobil, mesin, pusat perbelanjaan, elektronika, plastik, tekstil katun, Kamar, bengkel pemurnian lingkungan, pintu masuk dalam ruangan dan pintu masuk dan pintu masuk dan pintu masuk lainnya, bisa disesuaikan sesuai kebutuhan pelanggan yang berbeda.


Werna lan werna abu-abu kain dandanan kain kanggo sampeyan referensi:

different curtains


Produk peran:

  • Fungsi utama yaiku kanggo muter peran kanthi cepet kanggo ngetrapake kualitas udara saka bengkel kasebut. Nduweni panas pengawetan, pengawetan adhem, bukti serangga, windproof, dustproof, soundproof, tahan api, anti-ambu, pencahayaan lan liya-liyane.
  • Jinis-jinis fungsi, bisa ketemu logistik kinerja dhuwur lan panggonan sing resik, lan ngirit energi, shutdown otomatis kacepetan dhuwur, nambah efisiensi karya, nggawe lingkungan kerja sing luwih apik lan sateruse.

Rincian produk:


Door material
The door frame material is 2.0mm thick cold-rolled steel plate structure, which is processed by hemming processing and high-quality baking paint process, and the color can be selected.
Power performance
Special brake brake motor, power 0.55-1.5KW, power supply 220V/380V, brake voltage 220V.
Control system
Microcomputer variable frequency control electric box.
Control voltage
Safe low voltage 24VDC.
Opening speed
1.5-0.8m/s (frequency conversion adjustable speed)
Curtain material
High-density PVC coated hot-melt fabric, material thickness 1.0mm-1.2mm, multi-color optional.
Curtain tensile strength
175KN/m


High Speed Door 1 2


-Fire rating: Jerman standar MZD / NBL angel dibakar.
-Gunakake suhu: -10 ° C +70 ° C / tahan dingin -40 ° C
-Transparent window: Papan lembut transparan PVC, ketebalan material 1.50mm, keren keamanan lan kenyamanan manajemen, kanthi jendela transparan transparan.
-Windah resistance: 25m / s karo aluminium alloy strip angin.
-S kinerja ealing: Ing ngisor iki dilengkapi karo kain dasar PVC sing fleksibel sing cocok karo lemah sing ora rata. Geser pigura lawang dilengkapi sikat reresik kanggo ngurangi gangguan lan nambah bledug lan bukti serangga.
-Selepon mode pilihan: Indikator Radar, induksi geomagnetik, saklar tali, saklar kontrol remot, tombol push switch, sensor inframerah, fungsi sambung, dll.


Kauntungan: (Katrangan minangka gambar ing ngisor iki)

-1.Radar induksi: dhuwur induksi saka 4 meter, sensitivitas luwes, diaturce sensing kacepetan

-2. Servo motor: ukuran samll, kurang swara, bobot ringan, kekuatan dhuwur, kecepatan cepet, operasi lancar, aman lan stabil, kontrol sing tepat

-3. Kothak kontrol servo: Sistem kontrol microcomputer, bisa ditampilake ing basa Inggris, lan kabeh paramèter operasi lawang.

-4 Aman Optoelektronik: bagian ngisor lawang kanggo nginstal saklar proteksi infra merah (Korea Selatan Autonics), lawang ing sangisore wong lan kéwan, lawang sing kabuka

-5. Bahan: kain serat polyester industri Perancis, serat polyester hijau kuat, lapisan etilen ganda

-6. Anti-wind bar: kain dasar serat polyester dihubungkan karo pipa baja atau aluminium alloy aluminium kanggo ningkatake efek angin.

-7. Bahan baja tahan karat: tahan korosi, formabilitas, kompatibilitas, kekuatan lan tohlak lan sanesipun


clean room door


Dianggo: Digunakake ing kimia pangan kimia tekstil refrigerasi supermarket, warehousing lan panggonan liyane.

Ukuran: Ukuran maksimal: W 6000 * H 6000 mm ngluwihi wates iki miturut proses produksi spesifik situs.
Kekuatan angin : Daya tahan angin nganti 1176 pa.
O pening & kecepatan cedhak: 0.5-1.5 m / s
Kain warna: Abang, oranye, kuning, hijau, biru, hitam, abu-abu, transparan.

Bahan struktur: 1.5 mm tebal cole digulung baja utawa 1,5 mm stainless steel baja.


Yen sampeyan kasengsem ing prodhuk kita, please kindly hubungi kula.

please contact me


packing & logistics


FAQ


Q1. Carane akeh buruh ing pabrik?

A: Kita duwe luwih saka 50 buruh.
Q2. Apa kapasitas wulan?
A: Kapasitas kita 100set saben sasi.
Q3. Apa standar kualitas materi?
A: Pintu bisa pass, SGS, iso9001.
Q4. Ukuran lawang kecepatan dhuwur bisa customerized?
A: Ya, mung ngirimi ukuran sing luwih disenengi.
Q5. Bisa nganggo sampel kanggo kualitas mriksa?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel gratis, nanging biaya sing dituduhake bakal ana ing akun sampeyan.
Q6. Apa jumlah minimum kanggo saben dhuwit?
A: Biasane 1set, nanging uga ndhukung jumlah cilik yen sampeyan bisa nampa rega sing luwih dhuwur.
Q7. Apa wektu produksi?
A: Biasane iki 7days, gumantung carane akeh pesenan sadurunge sampeyan.
Q8. Apa istilah pembayaran?
A: Istilah pembayaran kita yaiku T / T lan L / C ing ngarsane.
Q9. Carane sampeyan njaga kualitas?
A: Prodhuk kita dijamin kanggo setahun, lan masalah kualitas sajrone periode iki didhukung dening pangopènan gratis. Mesthi, tingkat pangopènan ing ngisor iki 1%.



Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki