Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Electric Shutter Shutter Shutter Ruler
Electric Shutter Shutter Shutter Ruler
Electric Shutter Shutter Shutter Ruler
Electric Shutter Shutter Shutter Ruler
Electric Shutter Shutter Shutter Ruler
  • Electric Shutter Shutter Shutter Ruler
  • Electric Shutter Shutter Shutter Ruler
  • Electric Shutter Shutter Shutter Ruler
  • Electric Shutter Shutter Shutter Ruler

Electric Shutter Shutter Shutter Ruler

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-J163

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Induced

Special Function: Security

Color: Red

Certification: UL, TUV, CB, CCC, ISO9001, RoHS, CE

Position: Interior

Surface Finishing: Finished

Command System: Radar Sensor, Magnetic Loop , Remote Control, Push

Normal Working: -35 To 65 Celsius Degree

Standard Motor Position: Left Or Right

Safety Device: Photocell Sensor(Korea Autonics)

Curtain Thickness: 0.8-1.2 Mm

Additional Info

Packaging: Foam + Carton + Bubble Bag

Produktivitas: 2400 sets/year

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Certificate: ISO9001, SGS

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,China

Deskripsi Produk

Electric Shutter Shutter Shutter Ruler


high speed roll up door


Rapid PVC door Grey, Yellow grid, Purple, Green, Light green, Black, Perforated Yellow grid, White, Blue, White grid, Sky Blue, Yellow, Orange, Red

Color curtain: 0.8 mm thickness.       

Transparent curtain: 1.2 mm.

Function:insect prevention
Reinforce girder Aluminum alloy    45 mm width.
Function:reinforce the curtain and wind resistant
Bottom bar Aluminum alloy  95 mm width 
Function:reinforce the curtain to keep the door opening without a hitch
Radar sensor The place on the cover box.  Can detect 3 meters area!
Function: detect the moving thing and open the door.
For the place which has more people through.
Photocell sensor Function:It's stop the door when the door is closing and someone through the door.
Drive system High speed door motor: Germany brand(SEW)and Our own brand Hofic.
Germany SEW motor(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW.)       Our own brand Hofic(380V/220V 50Hz   0.75KW,1.5KW,2.2KW)
Control system Control box:Include control system+PLC+transducer+encoder+airbag system.
Brand:Japan Mitsubishi and Our own Hofic
Function: all the control system are inside in it.
Cover box Material: Stainless steel 201# or 304#
To avoid corrosive thing corrode the roll and dustproof
Opening way: Radar sensor+push button for People through
Magnetic loop+push button for forklift through


High Speed Door


Gambaran Produk


1.Teknik teknis:
Shenzhen Hongfa ngenalake teknologi lan peralatan canggih saka Prancis lan nggunakake motor impor lan aksesoris kanggo industri pintu kamar industri kanthi cepet.

2.Main fitur:
Pintu kanthi cepet, stabil, aman, disegel, tahan banting lan soundproof, sing bisa nyegah konveksi udara antarane njero ruangan lan njaba lan ningkatake lingkungan workshop lan kesehatan.


3. Jumlah:
Pintu pintu industri standar Hongfa nduweni urip sing dawa lan dadi pilihan pertama pabrik, gudang lan logistik modern.
Mitsubishi utawa Schneider controller lan SEW / NORD / SEJ motor uga sawetara komponen merek misuwur liyane sing nduwe pintuhan quanlity sing cepet.

4.Begunaan:
Prodhuk sing akeh digunakake ing pintu masuk lan metu saka lapangan, kayata pangan, elektronika, rokok, perekat, tekstil, printing, kemasan, lingkungan panyimpenan sing lemes, perakitan mobil, bahan kimia, farmasi, mesin, logistik, plastik, tekstil katun , pabrik mobil, pusat perbelanjaan, panyimpenan, lan sanes-sanesipun, lan kanthi khusus kita damel pinten pinten-pinten jinis pelanggan kaliyan desain fungsi unik kita.

High Speed Door

Certificates


why choose us


FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge pangiriman.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.




Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki