Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis
Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis
Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis
Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis
Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis
Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis
  • Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis
  • Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis
  • Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis
  • Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis
  • Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis

Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: HS009

Material: Stainless Steel, PVC And Steel Frame

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Security

Certification: ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Color: Red,Yellow,Blue,Green,White,Orange,Grey

Certificate: UL,CE,SGS

Quality Warranty: 12 Months

Additional Info

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Produktivitas: 1000 pieces/month

Brand: HOFIC

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Certificate: IS9001

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk


Pintu Gerbang Roda Rol otomatis otomatis

Pintu gerbang otomatis kanthi cepet, Roll Shutter Door Kanthi kecepatan bukaan sing cepet lan sistem safety sing luwih canggih, Kontrol kanthi pintu kacepetan dhuwur Hongfa dirancang kanggo kinerja dhuwur lan ketergantungan tahan lama. Fitur kalebu pandhu pangguna eksklusif pandhuan lan sistem kontrol sing bakal tetep operasi lawang sanajan sawise impact incidental. Pintu gerbang rana Roller PVC digawe nganggo PVC lan 201 # / 304 # stainless steel. Bisa dibukak dening Sensor Radar & Sensor Loop, tombol semak, ujung jari lan sistem perintah liyane. Pintu rana roller kecepatan tinggi bisa digunakake ing gudang Logistic, cleanroom, pabrik lan liya-liyane.

Hgih Speed PVC roller shutter clear room door

1. Sistem kontrol Jepang Mitsubishi Inverter, PLC, servo control systerm lan komponen liyane.


2. Sistem dinamis Ngadopsi reducer motor berkelajuan tinggi khusus, 0.75-2.2KW, miturut ukuran lawang kanggo milih model. Loro merek sing dipilih, SNMA utawa SEW.

3. Konstruksi lawang --Foorframe nggunakake lembaran baja lembaran dingin saka Shanghai Baosteel, ketebalan 2mm, cet ing kondisi dhuwur lan bebas statis, werna opsional. --Curtain materi adopt lapisan industri industri densitas dhuwur, 0.8mm kekandelan, kuning, biru, abang, putih, oranye lan werna liyane kanggo pilihan. --Transparent window use transparent pve film diimpor saka Jepang, ukuran lan lokasi miturut urutane.

4. Bukak cara Radar / bumi induksi / remot kontrol / narik tali / manual.

5. Wilayah sing ditrapake Airport, industry, carwash, pharmaceutics & chemistry, kesehatan, otomotif, industri pangan, distribusi, logistik, toko dingin & kulkas


High Speed Roller Shutter main accessories

Struktur Door

High spped PVC door sturcture

Workshop

roller shutter pvc work shop

Packaging

Packing for high speed roller shutter door

Sertifikat

certificates

Shenzhen Hongfa Otomatis Co, .Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi sing ngembangake lawang otomatis maju kelas donya. Produk utama kami kalebu pintu gulungan cepet, pintu akumulasi industri, pintu gerbang industri, PVC
pintu gerbang yang cepat, pintu gerbang yang tahan api, pintu gerbang industri, pintu gerbang otomatis, pintu gerbang vertikal otomatis, pintu gerbang otomatis, pintu gerbang stainless steel, pintu gerbang lipat listrik, pintu gerbang kristal, rana listrik roller
macem-macem bahan, lan seri parkir.

COMPANY SHOW

high speed door inquiry

FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge kintunan.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.




Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki