Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Mega mega kecepatan tinggi
Mega mega kecepatan tinggi
Mega mega kecepatan tinggi
Mega mega kecepatan tinggi
Mega mega kecepatan tinggi
  • Mega mega kecepatan tinggi
  • Mega mega kecepatan tinggi
  • Mega mega kecepatan tinggi
  • Mega mega kecepatan tinggi

Mega mega kecepatan tinggi

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Material: Stainless Steel

Type: Sliding

Open Style: Sliding

Opening Type: Power Driven

Special Function: Security

Certification: UL, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Additional Info

Packaging: kayu cilik

Produktivitas: 30sets/Month

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: China

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,Guangzhou,Hongkong

Deskripsi Produk

Yen ukuran lawang sampeyan ngluwihi 6 * 6 meter, nanging sampeyan seneng lawang kacepetan dhuwur. Mangga mangerteni luwih akeh babagan mega lawang kacepetan dhuwur



Pintu tumpukan dhuwur:

Motor khusus digunakake kanggo lawang gerbong kanthi cepet: 3 phase 380V; lan phase 220 V daya: 0.55-1.5KW, IP55 50 HZ.

Door Leaf 1.0 mm serat polyester densitas tinggi utawa lembaran lembaran PVC transparent transparent 1,5 mm digawe ing Prancis. Pintu gerbang tumpukan kecepatan tinggi dirancang kanggo lingkungan industri, kanthi aliran materi sing intensif, mbutuhake kacepetan dhuwur lan safety.
Doorframe lan Roller Cover 2.2 mm thick quality cold steel breeze and cabinet thickness 4 mm, ngadopsi lapisan bubuk listrik, warna standar putih ivory (A yellow milky little)
Fitur tutup mburi kecepatan dhuwur Kabeh pintu gerbong sing cepet bisa uga nyadari kacepetan pambukaan 0,7 kanggo 1,2m / detik, sing cocok kanggo Aplikasi ing ngendi rute logistik asring dipigunakaké nalika uga memenuhi persyaratan bab sealing relatif.
Safety Photocell (Standar) Switch safety photocell yaiku piranti korelasi infrared kang dipasang ing sangisore trek lawang. Nalika lawang gerbang nutup, yen obyek utawa obyek ngalangi infra gancaran, lawang bakal munggah menyang arah sebaliknya.
Spesifikasi Maxmum opining: W20000mm x H20000mm.
Safety Edge (Standar) Kanggo safety tambahan, safety pinggiran dhasar minangka piranti safety opsional. Yen lawang ditutup, tabrakan tipis antarane pinggir ngisor lan obyek kasebut bakal mbukak menyang arah sing sabalikna.
Werna Para pelanggan bisa milih lawang gerbang kanthi warna sing beda-beda kayata kuning, oranye, biru, putih, transparan utawa setengah transparan sing cocog karo lingkungan.

Mode kontrol 1. Tipe tombol Push 2. Narik jinis tali 3. Tipe kontrol remot 4. Tipe gunggung geomagnetik 5. Induksi Radar.


FAQ


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki