Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang
kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang
kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang
kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang
kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang
kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang
  • kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang
  • kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang
  • kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang
  • kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang
  • kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang

kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: HFSS7001

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Induced

Special Function: Soundproof

Color: Red

Certification: TUV, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Application: Industrial

Panel Thickness: 0.8mm-1.5mm

Power Supply: 220v ;50Hz

Opening Method: Radar Sense;;geomagnetic Induction;remote Control; Push Button ;rope Pull

Additional Info

Packaging: paket cilik kayu

Produktivitas: 1500sets

Brand: HONGFA

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China

Kemampuan Supply: 100 sets/month

Certificate: CE;SGS;TUV;ISO9001

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen Port

Deskripsi Produk

kecepatan tinggi pvc lipat nganti lawang

Sistem kontrol frekuensi cepet kanthi cepet, kanthi stabilitas lan linuwih dhuwur. Digunakake ing kimia panganan kimia elektronika pangan supemarket refrigerasi logistik, warehousing lan panggonan liyane. Welding stainless steel plate kualitas tinggi, perawatan anti-karat permukaan, ora gampang teyeng, ayu lan kuwat.

Apa Rincian Pintu kacepetan dhuwur?

Technology Category: Technical Paramerer
Useage:

food chemistry textile electronics supemarket refrigeration logistics,warehousing 

and other places.

Size: Maximum size:W6000*H6000mm 
Wind strength: Wind resistance of up to 1176pa.
Opening&close speed: 0.5-1.8m/s
Color curtains:  Red , orange , yellow , green , blue , black , gray ,transparent.
Structural material: 1.5mm thick staninless steel.
Drive System: 220V/380V 50Hz IP55 power 0.75KW-1.5KW
Door Control System:

PLC converter adjustable delay off,greatly improving the efficiency in the use and 

life of German goods into the encoder.

Optional: Geomagnetism,radar,airbag,infrared,remote control or by hand switch.


20170728164054

Rolling Up Door

Gambar Produk

PICTURES PRODUK

9a0 P M679i0zg4o 9h 28i


61

Packaging & Shipping

Packaging & Shipping

package

Pabrik & pameran

Pabrik & pameran

workershop


production

Informasi Perusahaan

Informasi Perusahaan

company


FAQ

FAQ


Q1. Apa kapasitas wulan?
A: Kapasitas kita 100set saben sasi.
Q2. Apa standar kualitas materi?
A: Pintu bisa pass, SGS, iso9001.
Q3. Bisa nganggo sampel kanggo kualitas mriksa?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel gratis, nanging biaya sing dituduhake bakal ana ing akun sampeyan.
Q4. Apa jumlah minimum kanggo saben dhuwit?
A: Biasane 1set
Q5. Apa wektu produksi?
A: Biasane 7 dina, gumantung saka urutan supaya
Q6. Apa istilah pembayaran?
A: Istilah pembayaran kita yaiku T / T lan L / C ing ngarsane.
Q7. Kepiye babagan garansi?
A: Prodhuk kita dijamin setahun kepungkur kanthi pangopènan gratis.

Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki