Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite
Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite
Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite
Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite
Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite
Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite
  • Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite
  • Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite
  • Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite
  • Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite
  • Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite

Pintu tirai pvc High Speed ​​kaya model ritehite

    Unit Price: USD 1800 - 800 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-HSSD100

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Certification: TUV, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Name: PVC Curtain Roll Up High Speed Door

Door Frame: Stainless Steel, Aluminum, Galvanize Steel

Curtain Color: Red , Orange , Yellow , Green , Blue , Black , Gray ,transparent

Color: Red

Additional Info

Packaging: Paket kothak kayu lapis

Produktivitas: 500 sets per month

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 500 sets per month

Certificate: ISO9001, CE,SGS, TUV

Kode HS: 7308300000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

Pintu kecepatan tinggi Hongfa

Bisa obah ing 100 inci per detik, wektu siklus Hongfa pintu kacepetan dhuwur ngoptimalake tabungan energi kanthi ngurangi jumlah pertukaran udara sing bisa lolos saben lawang mbukak lan nutup. Boten kados pinten pinten-pinten pinten pinten-pinten pinten, lawang fleksibel lan lawang-lawang gulung lajeng gadhah kemampuan kangge nahan dampak forklift lan narik bali ing trek. Iki minangka entuk manfaat gedhe ing ruang warehouse, ing ngendi ril sing rusak bisa berarti biaya sing signifikan tinimbang downtime lan panggilan layanan, uga mundhut energi.


Sistem Drive: 220V / 380V 50Hz IP55 daya 0.55KW-6.5KW
Sistem Kontrol Door: PLC konverter larang regane, ningkatake efisiensi ing panggunaan lan urip barang Jerman menyang encoder.
Opsional: Geomagnetism, radar, airbag, infrared, remote control utawa saklar tangan.



Useage: Digunakake ing kimia panganan kimia elektronika pangan supemarket refrigerasi logistik, warehousing lan panggonan liyane.
Ukuran: Ukuran maksimal: W6000 * H6000mm ngluwihi wates iki miturut proses produksi spesifik situs.
Kekuatan angin: Daya tahan angin nganti 1176pa.
Mbukak & jarak cepet: 0.5-1.5m / s
Kain warna: Abang, oranye, kuning, hijau, biru, hitam, abu-abu, transparan.
Bahan struktur: 1.5mm tebal cole digulung baja utawa 1.5mm baja staninless ngluwihi.


clean room door

Safety High Speed Door

Intelligent High Speed Door

production process

packing & logistics

company introduce

FAQ saka Cepet Dhuwur Dhuwur Dhuwur Pintu


Q1. Carane akeh buruh ing pabrik?
A: Kita duwe luwih saka 50 buruh.
Q2. Apa kapasitas wulan?
A: Kapasitas kita 100set saben sasi.
Q3. Apa standar kualitas materi?
A: Pintu bisa pass, SGS, iso9001.
Q4. Ukuran lawang kecepatan dhuwur bisa customerized?
A: Ya, mung ngirimi ukuran sing luwih disenengi.
Q5. Bisa nganggo sampel kanggo kualitas mriksa?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel gratis, nanging biaya sing dituduhake bakal ana ing akun sampeyan.
Q6. Apa jumlah minimum kanggo saben dhuwit?
A: Biasane 1set, nanging uga ndhukung jumlah cilik yen sampeyan bisa nampa rega sing luwih dhuwur.
Q7. Apa wektu produksi?
A: Biasane iki 7days, gumantung carane akeh pesenan sadurunge sampeyan.
Q8. Apa istilah pembayaran?
A: Istilah pembayaran kita yaiku T / T lan L / C ing ngarsane.
Q9. Carane sampeyan njaga kualitas?
A: Prodhuk kita dijamin kanggo setahun, lan masalah kualitas sajrone periode iki didhukung dening pangopènan gratis. Mesthi, tingkat pangopènan ing ngisor iki 1%.



Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki