Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Stacking Up Opening Large PVC High Speed ​​Door
Stacking Up Opening Large PVC High Speed ​​Door
Stacking Up Opening Large PVC High Speed ​​Door
Stacking Up Opening Large PVC High Speed ​​Door
Stacking Up Opening Large PVC High Speed ​​Door
  • Stacking Up Opening Large PVC High Speed ​​Door
  • Stacking Up Opening Large PVC High Speed ​​Door
  • Stacking Up Opening Large PVC High Speed ​​Door
  • Stacking Up Opening Large PVC High Speed ​​Door

Stacking Up Opening Large PVC High Speed ​​Door

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-JA-14

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Color: Grey

Certification: TUV, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Name: PVC Curtain Roll Up High Speed Door

Door Frame: Stainless Steel, Aluminum, Galvanize Steel

Curtain Color: Red , Orange , Yellow , Green , Blue , Black , Gray ,transparent

Additional Info

Packaging: Paket kothak kayu lapis

Produktivitas: 500 sets per month

Brand: Hongfa

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 500 sets per month

Certificate: ISO9001, CE,SGS, TUV

Kode HS: 7308300000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

Stacking Up Pintu Berkecepatan Tinggi PVC Stainless Steel

Opening way: stacking up
Useage: Digunakake ing kimia panganan kimia elektronika pangan supemarket refrigerasi logistik, warehousing lan panggonan liyane.
Ukuran: Ukuran maksimum: W9000 * H8000mm, ngluwihi watesan kasebut miturut proses produksi spesifik situs.
Kekuatan angin: Daya tahan angin nganti 1176pa.
Mbukak & jarak cepet: 0.5-1.5m / s
Kain warna: Abang, oranye, kuning, hijau, biru, hitam, abu-abu, transparan.
Bahan struktur: 1.5mm tebal cole digulung baja utawa 1.5mm baja staninless ngluwihi.
Sistem Drive: 220V / 380V 50Hz IP55 daya 0.55KW-6.5KW
Sistem Kontrol Door: PLC konverter larang regane, ningkatake efisiensi ing panggunaan lan urip barang Jerman menyang encoder.
Opsional: Geomagnetism, radar, airbag, infrared, remote control utawa saklar tangan.
Saka ndhuwur informasi-tech, sampeyan bakal ngerti liyane babagan Stacking Up Gedhe PVC Stainless Steel Tabung Dhuwur Kacepetan Pintu.

Large High Speed Door

Stacking High Speed Door


Stacking Up Door

production process

packing & logistics

company introduce

FAQ Stacking Up Pintu Berkecepatan Tinggi PVC Stainless Steel

Q1. Carane akeh buruh ing pabrik?
A: Kita duwe luwih saka 50 buruh.
Q2. Apa kapasitas wulan?
A: Kapasitas kita 100set saben sasi.
Q3. Apa standar kualitas materi?
A: Pintu bisa pass, SGS, iso9001.
Q4. Ukuran lawang kecepatan dhuwur bisa customerized?
A: Ya, mung ngirimi ukuran sing luwih disenengi.
Q5. Bisa nganggo sampel kanggo kualitas mriksa?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel gratis, nanging biaya sing dituduhake bakal ana ing akun sampeyan.
Q6. Apa jumlah minimum kanggo saben dhuwit?
A: Biasane 1set, nanging uga ndhukung jumlah cilik yen sampeyan bisa nampa rega sing luwih dhuwur.
Q7. Apa wektu produksi?
A: Biasane iki 7days, gumantung carane akeh pesenan sadurunge sampeyan.
Q8. Apa istilah pembayaran?
A: Istilah pembayaran kita yaiku T / T lan L / C ing ngarsane.
Q9. Carane sampeyan njaga kualitas?
A: Prodhuk kita dijamin kanggo setahun, lan masalah kualitas sajrone periode iki didhukung dening pangopènan gratis. Mesthi, tingkat pangopènan ing ngisor iki 1%.


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki