Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga
Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga
Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga
Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga
Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga
Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga
  • Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga
  • Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga
  • Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga
  • Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga
  • Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga

Pintu kecepatan dhuwur PVC kanggo dermaga

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: HF-008

Material: Stainless Steel

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Soundproof

Color: Red

Certification: TUV, ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Additional Info

Packaging: kayu cilik

Produktivitas: 1-100sets

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Certificate: ISO9001, CE

Kode HS: 73083000

Port: ShenZhen,GuangZhou,HongKong

Deskripsi Produk

Pintu dock dhuwur, utamané digunakake ing aplikasi industri. Iki minangka paningkatan teknis saka lawang potongan sing umum dikenal, lawang-lawang kain PVC utawa roller shutters. Bentenane utama yaiku construction tahan awet nyedhiyakake kecepatan operasi sing luwih dhuwur lan bisa ningkatake siklus sing luwih dhuwur (siklus pembukaan lan penutup) lan mbutuhake biaya pangopènan lan ndandani sing luwih murah. Gumantung ing aplikasi sing dimaksudake, jinis lawang operasi horisontal utawa vertikal kasedhiya. Pintu kecepatan dhuwur biasane digunakake ing ngendi wae lalu lintas barang lan ing ngendi lawang kudu bisa memenuhi syarat khusus. Ing industri panganan lan omben, utawa industri Medis contone, kahanan iklim khusus kudu dianggep; cendhela wiwitan lan nutup ngurangi mundhut pendinginan, supaya ngurangi aliran udara lan ngaktifake prosedur operasi sing alus. Padha uga dirancang ing dimensi sing luwih gedhe kanggo industri pertambangan lan pesawat.



Spesifikasi

Size 6000mm(Max W)*8000(Max H)
Speed  Opening 0.8~ 1.5m/sec (adjustable); closing 0.5~ 0.8m/sec(adjustable)
Motor Turbine decelerator + brake, three-phase 220V
Power  Three-phase 220V AC, 15A
PVC Material PVC Resin 1000 den textile, 0.8mm thickness; low flammability,dust-proof, and UV-proof
Door Frame Material  Galvanized steel, thickness: 2.0mm
Control Panel  PLC, transducer, switching power supply, breaker(With emergency rising and lowering bottoms)
Positioning System Limit Switch/Encoder
Safety Device 1. Korea Photocell Sensor installed on the side tracks
2. Airbag installed on the bottom edge of the door with sensor to react contacts to obstacles.
3. Control: Switches with emergency stopping reacting function.
Command System Five options: radar sensor, magnetic loop, push button, pull rope, remote control.


PVC high speed door

Keuntungan Pintu Kecepatan Laju

1) Ngirit energi lan wektu kanthi mbukak lan nutup lawang pambuka nganti 12 kaping luwih cepet tinimbang lawang overhead.

2) Ngidini lawang njaba sing padha kanggo digunakake ing kahanan cuaca panas & adhem. Allow udara kanggo aliran liwat ing mangsa panas lan tetep panas ing mangsa ngadhemke sasi.

3) Ngartekno nyuda mundhut panas nalika ngidini cahya menyang area kerja.

4) Nyegah omo, manuk, lan intruder sing ora dikepengini.

5) Kontrol kontaminasi udhara.

6) Ngapikake tampilan bangunan.


Fitur HongFa High Speed ​​Door kalebu:
Pintu kecepatan dhuwur mbutuhake pangopènan cilik lan otomatis diresepake sawise impact utawa blowout.High speed Door uga gampang diganti, panas diganti nutup Panel PVC

High Speed ​​- Nganti 60 inci "per detik (luwes)
Low Maintenance - Aluminium alloy reinforce Girder dimuat antarane 2 potong Tirai, bisa diganti gampang yen sembarang bokong rusak, nyimpen biaya.
Bukti angin - Baja paduan aluminium ora bakal numpuk utawa pecah. Secara otomatis resets sawise impact utawa jotosan, Angin isi ratings dening ukuran lawang
Durable - Resistance kanggo kabeh tahan rot, luh lan tahan jamur,
Instalasi Cepet & Gampang - Instalasi video lan instruksi kanggo sampeyan
Banget Safe- Korea Photocell Sensor, darurat nolak reaksi nalika Roso alangan.
Curtain penggantian fungsi- Gampang diganti, panas diganti nutup Panel PVC.
Warranty - 12 Wulan garansi ing kabeh lawang lan aksesoris

Aplikasi kalebu:

1) Loading Docks

2) Fork Truck Traffic Areas

3) Garages

4) Interior & Exterior Door Openings

5) Fasilitas Pamrosesan Pangan

6) Wilayah Proses

7) Limbah Limbah

8) Pintu Overhead Pabrik




Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki