Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat
Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat
Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat
Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat
Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat
Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat
  • Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat
  • Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat
  • Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat
  • Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat
  • Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat

Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: HS-015

Material: PVC And Steel Frame, Stainless Steel

Color: Red,Yellow,Blue,Green,White,Orange,Grey

Certificate: UL,CE,SGS

Quality Warranty: 12 Months

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Security

Certification: ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Additional Info

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Produktivitas: 1000 pieces/month

Brand: HOFIC

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Certificate: IS9001

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

Security Roll Up Fast Action Pintu Kacepetan Cepat

Dhuwur Dhuwur Pintu dirancang kanggo mbukak lan cedhak cepet, saéngga wong lan / utawa peralatan bisa pindhah kanthi cepet liwat bukaan. Pintu kecepatan tinggi otomatis ndadekake lalu lintas mili, lan malah lawang kecepatan dhuwur manual bisa luwih cepet saka lawang konvensional. Pintu kecepatan tinggi, Pintu roller cepet bisa digunakake minangka pintu gudang Logistic, Lan lawang-lawang cleanroom. Pintu kecepatan dhuwur bisa digunakake kanthi akeh panggonan.



Hgih Speed PVC roller shutter clear room door


Akses Cepet. Kita nyedhiyakake pirang-pirang jembar roller kecepatan tinggi lan lawang terisolasi kanggo instalasi internal lan eksternal. Pintu kacepetan dhuwur cocok kanggo wilayah lalu lintas sing dhuwur lan akses sing dikontrol.

Simpen Energi & Kurangi Kontaminasi. Kebocoran hawa ing papan indhustri minangka biaya larang lan mesthine sampeyan duwe lawang sing bener ing operasi kritis kanggo ngurangi biaya energi. Bukaan otomatis kanthi cepet lan nutup pintu-pintu gerbang kanthi cepet iki bakal nyedhiyakake panyimpenan energi kanthi njaga suhu kamar internal lan uga ngurangi kontaminasi saka polusi udara lan ing serangga lan vermin, penting ing gudang lan bangunan sing dikontrol. Kanthi kacepetan kanthi kacepetan nganti 3 meter sing kapindho kanthi sawetara lawang, siklus operasi bisa rampung ing wektu sing cendhak banget, njaga atmosfer ing jero kanthi stabil sajrone babak taun.

Akses Kontrol . Kontrol akses bisa nganggo remot kontrol, sensor radar, puteran lemah, tombol push, kertu kunci, bantalan kode digital, pembaca driji lan piranti liyane sing cocog karo kabutuhan individu ing gudang utawa pabrik.

High Speed Roller Shutter main accessories


Struktur Door

High spped PVC door sturcture

Workshop

roller shutter pvc work shop

Packaging

Packing for high speed roller shutter door

Sertifikat

certificates

Shenzhen Hongfa Otomatis Co, .Ltd iku perusahaan teknologi tinggi sing ngembangake pengembangan canggih kelas donya
pintu otomatis. Produk utama kami kalebu pintu gulungan cepet, pintu akumulasi industri, pintu gerbang industri, PVC
pintu gerbang, pintu gerbang kanthi cepet, pintu gerbang tahan api, pintu gerbang industri, pintu gerbang otomatis, vertikal vertikal otomatis
pintu, pintu otomatis medis, pintu otomatis stainless steel, gerbang lipat elektrik, pintu gerbang kristal, rana listrik roller
macem-macem bahan, lan seri parkir.

customer show

FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge kintunan.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki