Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis
Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis
Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis
Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis
Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis
Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis
  • Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis
  • Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis
  • Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis
  • Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis
  • Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis

Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: HS-011

Material: PVC And Steel Frame, Stainless Steel

Color: Red,Yellow,Blue,Green,White,Orange,Grey

Certificate: UL,CE,SGS

Quality Warranty: 12 Months

Type: Rolling

Open Style: Rolling

Opening Type: Power Driven

Special Function: Security

Certification: ISO9001, CE

Position: Industrial

Surface Finishing: Finished

Additional Info

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Produktivitas: 1000 pieces/month

Brand: HOFIC

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Certificate: IS9001

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk

Pintu Pintu Rana Radar Otomatis Radar Otomatis

E nergy-saving :
Pintu nylametake energi liwat rong aspek, ing wiwitan, desain terbuka / tutup unik lan fungsi interlok warna sing akeh banget nyepetake siklus pembukaan lan nutup, kanggo lawang perusahaan pangolahan pangan, nyepetake siklus bukaan lan nutup bisa nyuda mundhake suhu , kanthi mangkono ningkatake efisiensi.
S ealing property :
Penyetelan sing apik uga minangka salah sawijining alesan kenapa akeh pelanggan milih iku. Ing bengkel pangolahan pangan, syarat lingkungan kesehatan internal lokakarya relatif dhuwur. Gapura jalur paten lan desain segel, kanthi efektif bisa ngurangi debu lan kotoran menyang bengkel, ningkatake kebersihan bengkel pangolahan pangan.
E asy kanggo nginstal lan ngirit papan:
Instalasi prasaja, supaya pangopènan luwih trep, kita mung butuh ruang instalasi sing cilik, bisa nyetel rencana instalasi miturut lawang lan kepemilikan sing nyata. Dibandhingake karo bengkel tradisional liyane, jinis pangopènan ing bengkel , bisa nylametake papan ing lawang, yen dibandhingake karo lawang tradisional uga luwih fleksibel, meh bisa ditrapake kanggo maneka industri ing syarat-syarat internal bengkel kasebut.
S ekologi :
Pintu duwe ngisor alus tanpa inti hard . nalika lawang mbukak utawa ditutup ing proses nalika wong lan obyek ngetik kanthi tiba, lawang bakal kanthi otomatis mbalekake, ngeculake sandiworo kanthi tekanan sing disebabake dening kacilakan, Tirai dhewe uga aman, fleksibel lan ora ngemot saben bagean sing sithik, kanthi efektif bisa njamin safety wong lan obyek uga lawang kasebut.
A orane katrangan pplication:
Ditrapake ing macem-macem pabrik industri, saluran logistik utawa ing jero bengkel, uga bisa digunakake ing njaba lawang amerga mbukak lan kecepatan kacepetan dhuwur lan resistance angin sing apik.

Hgih Speed PVC roller shutter clear room door


Akses Cepet. Kita nyedhiyakake pirang-pirang jembar roller kecepatan tinggi lan lawang terisolasi kanggo instalasi internal lan eksternal. Pintu kacepetan dhuwur cocok kanggo wilayah lalu lintas sing dhuwur lan akses sing dikontrol.

Simpen Energi & Kurangi Kontaminasi. Kebocoran hawa ing papan indhustri minangka biaya larang lan mesthine sampeyan duwe lawang sing bener ing operasi kritis kanggo ngurangi biaya energi. Bukaan otomatis kanthi cepet lan nutup pintu-pintu gerbang kanthi cepet iki bakal nyedhiyakake panyimpenan energi kanthi njaga suhu kamar internal lan uga ngurangi kontaminasi saka polusi udara lan ing serangga lan vermin, penting ing gudang lan bangunan sing dikontrol. Kanthi kacepetan kanthi kacepetan nganti 3 meter sing kapindho kanthi sawetara lawang, siklus operasi bisa rampung ing wektu sing cendhak banget, njaga atmosfer ing jero kanthi stabil sajrone babak taun.

Akses Kontrol . Kontrol akses bisa nganggo remot kontrol, sensor radar, puteran lemah, tombol push, kertu kunci, bantalan kode digital, pembaca driji lan piranti liyane sing cocog karo kabutuhan individu ing gudang utawa pabrik.

High Speed Roller Shutter main accessories


Struktur Door

High spped PVC door sturcture

Workshop

roller shutter pvc work shop

Packaging

Packing for high speed roller shutter door

Sertifikat

certificates

Shenzhen Hongfa Otomatis Co, .Ltd iku perusahaan teknologi tinggi sing ngembangake pengembangan canggih kelas donya
pintu otomatis. Produk utama kami kalebu pintu gulungan cepet, pintu akumulasi industri, pintu gerbang industri, PVC
pintu gerbang, pintu gerbang kanthi cepet, pintu gerbang tahan api, pintu gerbang industri, pintu gerbang otomatis, vertikal vertikal otomatis
pintu, pintu otomatis medis, pintu otomatis stainless steel, gerbang lipat elektrik, pintu gerbang kristal, rana listrik roller
macem-macem bahan, lan seri parkir.

COMPANY SHOW

FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge kintunan.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.


Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki