Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu > PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar
PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar
PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar
PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar
PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar
PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar
  • PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar
  • PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar
  • PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar
  • PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar
  • PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar

PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: HSH-009

Material: PVC And Steel Frame

Color: Red,Yellow,Blue,Green,White,Orange,Grey

Certificate: UL,CE,SGS

Quality Warranty: 12 Months

Additional Info

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Produktivitas: 1000 pieces/month

Brand: HOFIC

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Certificate: IS9001

Kode HS: 73083000

Port: Shenzhen,Guangzhou

Deskripsi Produk


PVC Fabric High Speed ​​Door With Sensor Radar

Hoghfa nduweni koleksi gedhe saka kinerja dhuwur, solusi pintas kacepetan ing desain roll-up lan bi-parting, kasedhiya ing konfigurasi trek serbaguna. Mampu mindhah ing 100 inci per detik, wektu siklus lawang kecepatan dhuwur ngoptimalake tabungan energi kanthi ngurangi jumlah udara sing bisa lolos saben lawang mbukak lan nutup. Boten kados pinten pinten-pinten pinten pinten, FasTrax lan pintu pinten LiteSpeed ​​ingkang fleksibel gadhah kemampuan kangge nahan dampak forklift lan ngoyak hak-hakipun. Iki minangka entuk manfaat gedhe ing ruang warehouse, ing ngendi ril sing rusak bisa berarti biaya sing signifikan tinimbang downtime lan panggilan layanan, uga mundhut energi.

Hgih Speed PVC roller shutter clear room door


Akses Cepet. Kita nyedhiyakake pirang-pirang jembar roller kecepatan tinggi lan lawang terisolasi kanggo instalasi internal lan eksternal. Pintu kacepetan dhuwur cocok kanggo wilayah lalu lintas sing dhuwur lan akses sing dikontrol.

Simpen Energi & Kurangi Kontaminasi. Kebocoran hawa ing papan indhustri minangka biaya larang lan mesthine sampeyan duwe lawang sing bener ing operasi kritis kanggo ngurangi biaya energi. Bukaan otomatis kanthi cepet lan nutup pintu-pintu gerbang kanthi cepet iki bakal nyedhiyakake panyimpenan energi kanthi njaga suhu kamar internal lan uga ngurangi kontaminasi saka polusi udara lan ing serangga lan vermin, penting ing gudang lan bangunan sing dikontrol. Kanthi kacepetan kanthi kacepetan nganti 3 meter sing kapindho kanthi sawetara lawang, siklus operasi bisa rampung ing wektu sing cendhak banget, njaga atmosfer ing jero kanthi stabil sajrone babak taun.

Akses Kontrol . Kontrol akses bisa nganggo remot kontrol, sensor radar, puteran lemah, tombol push, kertu kunci, bantalan kode digital, pembaca driji lan piranti liyane sing cocog karo kabutuhan individu ing gudang utawa pabrik.

High Speed Roller Shutter main accessories

Struktur Door

High spped PVC door sturcture

Workshop

roller shutter pvc work shop

Packaging

Packing for high speed roller shutter door

Sertifikat

certificates

Shenzhen Hongfa Otomatis Co, .Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi sing ngembangake lawang otomatis maju kelas donya. Produk utama kami kalebu pintu gulungan cepet, pintu akumulasi industri, pintu gerbang industri, PVC
pintu gerbang yang cepat, pintu gerbang yang tahan api, pintu gerbang industri, pintu gerbang otomatis, pintu gerbang vertikal otomatis, pintu gerbang otomatis, pintu gerbang stainless steel, pintu gerbang lipat listrik, pintu gerbang kristal, rana listrik roller
macem-macem bahan, lan seri parkir.

customers show


FAQ
1. Apa rincian pembayaran?
Simpenan sadurunge produksi, lan saldo sadurunge kintunan.
2. Apa wektu ngirim?
Kanggo urutan umum, mung 7 dina.
3. Apa bab garansi babagan lawang?
Kita nyedhiyani 12 sasi babar pisan kanggo kabeh lawang lan aksesoris. Nalika kualitas produk katon.
4. Apa sampeyan menehi layanan OEM?
Ya. OEM & ODM Service ok kanggo kita.
5. Apa MOQ?
Kita nampa 1 set minangka sample sample.
6. Kepiye babagan paket?
Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang udara, minangka panjaluk panjenengan.



Kategori Produk : Pintu Kacepetan Tinggi > PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Email menyang supplier iki
  • Mr. Zhong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki