Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
+8613923817879
Ngobrol Saiki
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeTampilake Produk

Kabeh Produk (Total 1053 Products)

Pintu Hermetik Pintu Geser Otomatis

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocok kanggo barang laut utawa pesawat udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

Pintu Geser Hermetik Rumah Sakit Pintu geser rumah sakit otomatis kanthi udara dirancang khusus kanggo lingkungan njero ruangan kanthi syarat kebersihan lan penyegelan sing akeh kinerja. Bisa mlaku kanthi lancar ing siji utawa loro arah. Bisa dibukak kanthi stabil, entheng, lan aman. The airtight lawang otomatis...
PINTU ROLL-UP PEMBUASAN Dhewe

Brand: Hongfa

Packaging: Paket kothak kayu lapis

Kemampuan Supply: 400 sets per month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

PINTU ROLL-UP PEMBUASAN Dhewe Fungsi utama pamulihan kanthi cepet yaiku duwe kaluwihan lan mupangat kaya pengawetan panas, penylametan lembab, pencegahan debu, pencegahan serangga, isolasi swara, resistensi angin, lan liya-liyane, supaya lokakarya bisa njaga suhu, asor, lan bersih sing tetep lingkungan kerja. Cocog...
Pintu Geser Fasilitas Kesehatan Rumah Sakit Hermetic Sliding Door

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocok kanggo barang laut utawa pesawat udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

Pintu Geser Hermetik Rumah Sakit Pintu geser rumah sakit / pintu rumah sakit kanthi otomatis sing dirancang kanthi khusus dirancang kanggo lingkungan njero ruangan kanthi sarat kebersihan lan penyegelan kinerja. Bisa mlaku kanthi lancar ing siji utawa loro arah. Bisa dibukak kanthi stabil, entheng, lan aman. The...
Rut Roller Cepet Aksi Cepet

Unit Price: 1300~2500USD

Brand: Hofic

Packaging: kothak standar kayu ekspor

Kemampuan Supply: 500sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

Pintu gulung cepet Shenzhen Hongfa dirancang kanggo aplikasi internal utawa eksternal utawa wilayah sing mbutuhake isolasi, operasi cepet lan gampang diadopsi kanggo macem-macem aplikasi. Kabeh jinis industri mbutuhake jinis sistem ing lingkungan njero ruangan sing duwe risiko kontak karo angin lan bledug. Saka...
Pintu Rana Roller Kecepatan Roller Transparan Industri

Unit Price: 1300~2500USD

Brand: Hofic

Packaging: kothak standar kayu ekspor

Kemampuan Supply: 500sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

Pintu gulung cepet Shenzhen Hongfa dirancang kanggo aplikasi internal utawa eksternal utawa wilayah sing mbutuhake isolasi, operasi cepet lan gampang diadopsi kanggo macem-macem aplikasi. Kabeh jinis industri mbutuhake jinis sistem ing lingkungan njero ruangan sing duwe risiko kontak karo angin lan bledug. Saka...
220V Pintu Rapid PVC Industri Cepet

Unit Price: 1300~2500USD

Brand: Hofic

Packaging: kothak standar kayu ekspor

Kemampuan Supply: 500sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

Pintu gulung cepet Shenzhen Hongfa dirancang kanggo aplikasi internal utawa eksternal utawa wilayah sing mbutuhake isolasi, operasi cepet lan gampang diadopsi kanggo macem-macem aplikasi. Kabeh jinis industri mbutuhake jinis sistem ing lingkungan njero ruangan sing duwe risiko kontak karo angin lan bledug. Saka...
Pintu Passage Cepet Industri Cepet-cepet Rollup Door

Unit Price: 1300~2500USD

Brand: Hofic

Packaging: kothak standar kayu ekspor

Kemampuan Supply: 500sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

Pintu gulung cepet Shenzhen Hongfa dirancang kanggo aplikasi internal utawa eksternal utawa wilayah sing mbutuhake isolasi, operasi cepet lan gampang diadopsi kanggo macem-macem aplikasi. Kabeh jinis industri mbutuhake jinis sistem ing lingkungan njero ruangan sing duwe risiko kontak karo angin lan bledug. Saka...
Lawon kacepetan dhuwur kanthi otomatis

Unit Price: 1300~2500USD

Brand: Hofic

Packaging: kothak standar kayu ekspor

Kemampuan Supply: 500sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

Pintu gulung cepet Shenzhen Hongfa dirancang kanggo aplikasi internal utawa eksternal utawa wilayah sing mbutuhake isolasi, operasi cepet lan gampang diadopsi kanggo macem-macem aplikasi. Kabeh jinis industri mbutuhake jinis sistem ing lingkungan njero ruangan sing duwe risiko kontak karo angin lan bledug. Saka...
Kinerja Tinggi Transparan Pintu Gulung Industri Kanggo Kecepatan Tinggi Kanggo Lokakarya

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Pintu Kacepetan PVC Kanggo Industri Katrangan Produk 1. Faktor teknis: Shenzhen Hongfa ngenalake teknologi canggih lan peralatan saka Prancis lan nggunakake motor lan aksesoris impor kanggo lawang industri sing cepet industri bersih. 2. Fitur utama: Pintu cepet stabil, cepet, aman, disegel, tahan debu lan kedap swara,...
Pintu Gulungan Garasi Residential Kacepetan Otomatis

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Pintu Kacepetan PVC Kanggo Industri Katrangan Produk 1. Faktor teknis: Shenzhen Hongfa ngenalake teknologi canggih lan peralatan saka Prancis lan nggunakake motor lan aksesoris impor kanggo lawang industri sing cepet industri bersih. 2. Fitur utama: Pintu cepet stabil, cepet, aman, disegel, tahan debu lan kedap swara,...
Pintu Gulung Kain Cepet

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Pintu Kacepetan PVC Kanggo Industri Katrangan Produk 1. Faktor teknis: Shenzhen Hongfa ngenalake teknologi canggih lan peralatan saka Prancis lan nggunakake motor lan aksesoris impor kanggo lawang industri sing cepet industri bersih. 2. Fitur utama: Pintu cepet stabil, cepet, aman, disegel, tahan debu lan kedap swara,...
Pintu Panyimpenan Kadhemen Nggulung Kacepetan Dhuwur

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Pintu Ruangan Dingin Zipper Pembekuan Industri PVC Pintu panyimpenan kadhemen duwe desain sing sederhana lan dirancang karo piranti anti-panas kanggo njaga operasi produk sing lancar lan efisien ing lingkungan kerja sing asor. Struktur kasebut nggabungake desain fungsi pemulihan tabrakan. Nalika awak lawang ora...
Kamar Adhem lan Pintu Pembeku Nggawe Kacepetan Cepet

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Pintu Ruangan Dingin Zipper Pembekuan Industri PVC Pintu panyimpenan kadhemen duwe desain sing sederhana lan dirancang karo piranti anti-panas kanggo njaga operasi produk sing lancar lan efisien ing lingkungan kerja sing asor. Struktur kasebut nggabungake desain fungsi pemulihan tabrakan. Nalika awak lawang ora...
220V Otomatis Gulung Pintu Kacepetan Dhuwur

Unit Price: USD 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

Pintu rana rol PVC kecepatan tinggi industri Pintu kecepatan tinggi Shenzhen Hongfa PVC akeh digunakake ing papan kayata panganan, elektronik, tekstil, percetakan, kemasan, lingkungan kulkas, perakitan mobil, bahan kimia, obat-obatan, mesin, logistik lan panyimpenan, lan liya-liyane kalebu debu, anti-statis , ngreksa...
Kanggo Pintu Dingin, Fleksibel, Cepet Nggulung Cepet

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Pintu Ruangan Dingin Zipper Pembekuan Industri PVC Pintu panyimpenan kadhemen duwe desain sing sederhana lan dirancang karo piranti anti-panas kanggo njaga operasi produk sing lancar lan efisien ing lingkungan kerja sing asor. Struktur kasebut nggabungake desain fungsi pemulihan tabrakan. Nalika awak lawang ora...
Kanggo Panyimpenan Kadhemen, Pintu Cepet Dingin Cepet Cepet

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Pintu Ruangan Dingin Zipper Pembekuan Industri PVC Pintu panyimpenan kadhemen duwe desain sing sederhana lan dirancang karo piranti anti-panas kanggo njaga operasi produk sing lancar lan efisien ing lingkungan kerja sing asor. Struktur kasebut nggabungake desain fungsi pemulihan tabrakan. Nalika awak lawang ora...
Kanggo Door Clean Otomatis Speed-Speed ​​Door

Unit Price: USD 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

Pintu rana rol PVC kecepatan tinggi industri Pintu kecepatan tinggi Shenzhen Hongfa PVC akeh digunakake ing papan kayata panganan, elektronik, tekstil, percetakan, kemasan, lingkungan kulkas, perakitan mobil, bahan kimia, obat-obatan, mesin, logistik lan panyimpenan, lan liya-liyane kalebu debu, anti-statis , ngreksa...
Lawang Otomatis Kacepetan 220V

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Pintu Kacepetan PVC Kanggo Industri Katrangan Produk 1. Faktor teknis: Shenzhen Hongfa ngenalake teknologi canggih lan peralatan saka Prancis lan nggunakake motor lan aksesoris impor kanggo lawang industri sing cepet industri bersih. 2. Fitur utama: Pintu cepet stabil, cepet, aman, disegel, tahan debu lan kedap swara,...
Pintu Kain Kacepetan Otomatis

Unit Price: USD 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

Pintu rana rol PVC kecepatan tinggi industri Pintu kecepatan tinggi Shenzhen Hongfa PVC akeh digunakake ing papan kayata panganan, elektronik, tekstil, percetakan, kemasan, lingkungan kulkas, perakitan mobil, bahan kimia, obat-obatan, mesin, logistik lan panyimpenan, lan liya-liyane kalebu debu, anti-statis , ngreksa...
Pintu Rana Roller Kecepatan Tinggi Industri

Unit Price: USD 1200 - 1300 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
3 Set/Sets USD 1200 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1300 / Set/Sets

Brand: HOFIC

Packaging: kothak kayu

Kemampuan Supply: 500sets/month

Warranty Service: 1 Year

Open method: Electric Side Opening

Pintu Rana Roller Kecepatan Tinggi Industri Pintu kecepatan tinggi Shenzhen Hongfa PVC bisa nawakake macem-macem lawang cepet ing sawetara konfigurasi sing beda kanggo memenuhi syarat pelanggan. Pintu Cepet Hongfa Rapid Speed ​​bisa diinstal kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan, nawakake akses cepet lan ganti...
Pintu Rollup Kacepetan Dhuwur PVC Otomatis

Unit Price: USD 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Warranty Service: 1 Year

Pintu rana rol PVC kecepatan tinggi industri Pintu kecepatan tinggi Shenzhen Hongfa PVC akeh digunakake ing papan kayata panganan, elektronik, tekstil, percetakan, kemasan, lingkungan kulkas, perakitan mobil, bahan kimia, obat-obatan, mesin, logistik lan panyimpenan, lan liya-liyane kalebu debu, anti-statis , ngreksa...

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Product

Whatsapp

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki