Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Aksesoris Pintu > Aksesoris Pintu Lainnya
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Aksesoris Pintu Lainnya

Kategori produk dari Aksesoris Pintu Lainnya , kami produsen khusus dari Cina, Aksesoris Pintu Lainnya , Aksesoris Pintu Elektronik pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Aksesoris Pintu Otomatis R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Aksesoris Pintu Lainnya Supplier

Aksesoris pintu bagean: motor 220V-380V, kontrol kothak, piranti spring break, piranti kabel istirahat, aluminium alloy rope pulley, braket batang ditingkat, sistem tas udara, braket roda pendukung dipupgrade duplex.

Detail perkenalan kanggo aksesoris utama ndhuwur

1.Motor lan controller:

Operator pintu garasi dibangun kanggo lawang-lawang bagean ing ngarep lan ngiringake.

Operator ngapalake posisi watesan lan sistem rem sing unik sing nulungi unit kasebut ing pungkasan perjalanan kasebut.

Rolling code remote control with max. 20 pcs transmitters tangan.

Operator dilengkapi tuas rilis manual sing ngijini operasi manual lawang ing kasus kegagalan daya.

Controller nduweni fungsi LOCK keamanan sing ngalangi operasi lawang saka pemancar.

2.spring break device:

Pintu bagean sing dienggo lan numpuk ing trek nalika lawang mbukak lan nutup. Akeh pintonan iki diimbangi karo spasi extension, uga ditetepake minangka "springs", lan duwe pitung karakteristik. Dawa yaiku pangukuran kabeh kumparan sing dicithak bebarengan. Iki, bebarengan karo dhiameter njero gulungan lan ukuran kabel - ketebalan kawat saka ngendi springs digawe - nemtokake babagan, jarak spring lengkap - biasane setengah dhuwur lawang, lan narik, gaya spring narik nalika mbengkokake dawa normal. Jinis endhek nemtokake cara ujung spring sing dipasang. Tegangan wiwitan yaiku persentasi tarik sing dibutuhake kanggo misahake kumparan kasebut. Iki ditemtokake dening pitch karo springs sing tatu. Ing bagean saka pintu lawang garasi iki biasane 15 persen. Contone, 100 poin tarik spring mbutuhake bobot 15 kilogram kanggo misahake kumparan; nalika lawang mbukak loro sumber bakal ndhukung bobote 15 kilogram tanpa regane.

Paling ekstensif springs digawe saka lenga tempered atine. Iki biasane dilapisi utawa dicet. Sawetara sumber digawe saka kawat galvanis.

3.able break device:

piranti kabel, hardware pintu

Adjustable bracket bottom.

bahan baku panas

seng dilapisi

piranti safety

Adjustable bracket bottom

bahan baku panas

seng plating

piranti safety spring, 2 "lan 3" piranti safety

sakwise kabel wis rusak, devoice iki bisa nyegah serangan saka lawang

4. aluminium alloy rope pulley

Peralatan: CNC stamping / punching machine, CNC bending machine, CNC cutting

mesin, 5 ~ 250 ton mesin punching, mesin welding, mesin polish ...

Bahan diproses: stainless steel: tembaga, baja karbon

Surface treatment: Hot galvanized, polishing

Proses nggawe: Stamping, lukisan jero, mlengkung, jebol, pemotongan laser, threading,

welding, tapping, riveting, grinding

5. sistem tas air

Iku piranti safety. Nalika lawang mudhun kanggo mencet tombol, bakal munggah kanthi otomatis.

Tekanan operasi: <3mbar

Baterei: CR2032 * 2

Umur baterei> 1 taun

Frekuensi emisi: 315MHZ

Emisi daya: <10mW

Sumber daya panarima: 12V

6.duplex enhanced guide wheel bracket

Nemtokake jenis tengen roller door sectional kanggo trek garasi lawang bisa dadi rada bingung, utamané nalika sampeyan ora ngerti apa sing kudu katon ing gerbang gerbang garasi. Kanggo nggawe prasaja, ana rong prakara sing penting kanggo sampeyan. Pisanan dimensi asline saka roller, lan liyane sing tujuane sampeyan bakal nggunakake lawang kanggo. Sampeyan bisa maca ngisor babagan ngukur roller lan milih bahan sing tepat kanggo lawang.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki