Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukPintu Bagian OverheadPintu Seksi Industri

Pintu Seksi Industri (Total 97 Products)

Kategori produk dari Pintu Seksi Industri , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Seksi Industri , Pintu Seksi Overhead Industri pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pintu Bagian Warehouse Industri R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Pintu Garasi Pintu Bagian Overhead Otomatis Industri

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocok kanggo barang angkut utawa angkutan udara

Kemampuan Supply: 2000 Set/Sets per Month

Pintu garasi Pintu Sekunder Industri Overhead Pintu Seksi Overhead Industri , kasusun saka pirang-pirang panel lawang , angkat ing trek. Kanthi desain penampilan sing apik, desain garis sing sederhana lan alus, bisa menehi perasaan sing nyenengake....
Tumindak kanthi cepet mendhuwur lawang bagean vertikal kanggo pabrik

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Pintu bagean bagean ndhuwur industri (angkat lawang vertikal, lawang seksi garasi) minangka piranti penemuan kanthi tujuan ningkatake proses produksi, Nglereni wektu tundha sing ora perlu. Penting banget amarga...
Rana roller cepet cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Pintu bagean bagean ndhuwur industri (angkat lawang vertikal, lawang seksi garasi) minangka piranti penemuan kanthi tujuan ningkatake proses produksi, Nglereni wektu tundha sing ora perlu. Penting banget amarga...
Gerbang bagean ndhuwur overhead dhuwur

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Pintu bagean bagean ndhuwur industri (angkat lawang vertikal, lawang seksi garasi) minangka piranti penemuan kanthi tujuan ningkatake proses produksi, Nglereni wektu tundha sing ora perlu. Penting banget amarga...
Pintu bagean bagean kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Teka lan golek lawang kacepetan dhuwur sampeyan dhewe kanggo bisnis sampeyan! Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Kulkas) ora mung cocog kanggo produsen nanging uga cocog karo saben...
Seksi aluminium industri nggulung

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Apa sampeyan nggolek sawetara bagean bagean ndhuwur industri (lawang munggah vertikal, lawang segara garasi) menyang pabrik sampeyan, tanduran, supermarket ...? Rana roda zipper iku pilihan sing cocog kanggo...
Pintu bagean industri aluminium kanthi dhuwur

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Pintu bagean bagean ndhuwur industri (ngangkat lawang gantung, lawang segara garasi) minangka solusi sing paling cocog ing industri lapangan, iku nyuda wektu transisi saka siji fasilitas liyane, ngindhari...
Lawang bagean stainless steel kanthi dhuwur

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Pintu bagean ndhuwur industri (Menegak munggah lawang, lawang segara garasi) minangka jinis lawang otomatis sing ana, Ing cathetan dodolan, Model iki mesthi didol ing ndhuwur, Kadhangkala kita nelpon kanthi...
Pintu bagean sekrup sing apik

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Bingkai lawang bagean industri industri kanthi dhuwur digawe saka baja utawa stainless steel galvanis, sing menehi resistensi utama ing lawang. Aplikasi: * Ing njero ruangan, ruangan sing njaluk angin tahan /...
Cepet munggah lawang aluminium bagean

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Fitur utama lawang industri iki yaiku kemampuan kanggo ndandani dhewe sawise tabrakan. Dirancang kanggo nggunakake intensif, lawang seksi industri kacepetan khusus khusus iki kanggo bisnis sampeyan mlaku....
Rana roller roller kacepetan tinggi vertikal

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Bingkai lawang bagean industri industri kanthi dhuwur digawe saka baja utawa stainless steel galvanis, sing menehi resistensi utama ing lawang. Aplikasi: * Ing njero ruangan, ruangan sing njaluk angin tahan /...
Lawang bagean garasi kacepetan dhuwur

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Pintu bagean bagean ndhuwur industri (ngangkat lawang gantung, lawang segara garasi) minangka solusi sing paling cocog ing industri lapangan, iku nyuda wektu transisi saka siji fasilitas liyane, ngindhari...
Aluminium kanthi cepet ngebut lawang kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Pintu bagean ndhuwur industri (Menegak munggah lawang, lawang segara garasi) minangka jinis lawang otomatis sing ana, Ing cathetan dodolan, Model iki mesthi didol ing ndhuwur, Kadhangkala kita nelpon kanthi...
Pintu bagean industri kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Kita seneng ngenalake lawang sihir kita --- Pintu bagean bagean ndhuwur industri (Menegake lawang vertikal, lawang segara garasi), Pintu kanthi cepet ora mung digunakake kanggo mbukak lan nutup, nanging minangka...
Lawang bagean cepet industri keamanan

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Pintu bagean ndhuwur industri (Menyang lawang lawang, lawang segara garasi) digunakake digunakake ing pirang-pirang wilayah, Kita entuk manfaat saka lawang kanthi cepet nanging meh ora bisa ndeleng, ana lawang...
Shutter roller sektis kanthi kacepetan kanthi otomatis

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Pintu bagean bagean ndhuwur industri (angkat lawang vertikal, lawang seksi garasi) minangka piranti penemuan kanthi tujuan ningkatake proses produksi, Nglereni wektu tundha sing ora perlu. Penting banget amarga...
Lawang bagean cepet kacepetan kanthi otomatis Aluminium

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Teka lan golek lawang kacepetan dhuwur sampeyan dhewe kanggo bisnis sampeyan! Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Kulkas) ora mung cocog kanggo produsen nanging uga cocog karo saben...
Pintonan garasi ing ndhuwur industri

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Apa sing kita pitados yaiku, Efisiensi iku urip, Wektu minangka dhuwit. Pintu bagean bagean ndhuwur industri (angkat lawang vertikal, lawang bagean garasi) duwe solusi sing sampurna kanggo wektu tundha ing...
Lawang bagean industri industri kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Pintu bagean bagean ndhuwur industri (lawang angkat vertikal, lawang seksi garasi) jenis lawang sing digawe saka kain industri, alloy aluminium, baja stainless, box control and servo system. Pintu kacepetan...
Ndhuwur industri tindakan cepet ngangkat lawang

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Apa wae bisnis sing sampeyan tindakake, Sampeyan arep menyang ngendi wae, lawang bagean ndhuwur industri (Menegake lawang vertikal, lawang sisih garasi) mesthi sampeyan melu. Mungkin sampeyan ora ngerti ana...
Pintu bagean industri kacepetan kanthi otomatis

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu Seksi Industri Ing gesang modhèrn, Saben uwong cepet-cepet, saben jinis bisnis ora bisa tahan ngenteni, Bayangake yen sampeyan ngenteni wong akeh, mung nunggu mlebu lawang, wiwit lawang cilik lan mbukak alon-alon. Ing ngisor...

China Pintu Seksi Industri Supplier

Pintu bagean industri minangka lawang sing paling awet lan paling dawa kanggo mesthekake sirkulasi ing area lawang mlebu pabrik, mbukak lan mbongkar barang.

Awak lawang bagean digawe kanthi panel sandwich 40 mm. Panel kasebut nyedhiyakake insulasi swara lan panas amarga jampel poliuretan doped sing disuntikake ing antarane lembaran baja galvanis. (50 kg / m3).

Sistem pintu bagean industri nyedhiyakake hemat ruang kanthi bukaan kanthi podo karo langit-langit. Sembarang bukaan bisa digunakake kanthi cetha. lan ngasilake sesuai karo jangkoan transisi lan dhuwure bangunan pabrik utawa gudang.

Lawang lagi nggeser kanthi jurang paling cocog ing antarane level ndhuwur gerbang kanthi dhuwur langit-langit ing njero rasil sisih. Lawang bisa dipasang kanthi macem-macem cara miturut jarak jarak (sistem trek standar, kurang, highlift lan vertikal).

Pintu bagean industri kanthi gampang dibukak kanthi otomatis nganggo motor listrik 230-380 V-AC / 50 Hz utawa manual amarga sistem pegas torsi sing ngimbangi bobote lawang. Sumber banyu galvanis digawe awet saka 25.000 siklus lawang. Motor kanthi rantai darurat Kabeh sistem drive duwe sistem back-up mekanik sing dipasang ing gir gear reduksi motor listrik, mula lawang bagean bisa dibukak yen listrik ora kuwat. Kotak gir pangirangan banjur bisa dienggo nganggo rantai.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki