Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Bagian Pintu > Pintu Industrial Sectional
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pintu Industrial Sectional

Kategori produk dari Pintu Industrial Sectional , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Industrial Sectional , Pintu Pintu Industri pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pintu Industri Pintu Sectional R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Pintu Industrial Sectional Supplier

Pintu perkasan industri minangka pintu paling tahan lama lan paling dawa kanggo njamin sirkulasi ing wilayah pabrik ngendi lan metu saka barang, loading lan unloading area.

Awet saka lawang kerepotan diwujudake dening panel sandwich 40 mm. Panel kasebut nyedhiyakake jeblugan swara lan panas amergo jeblugan poliuretan doping sing kuat disuntikake ing antarane lembaran baja galvanis. (50 kg / m3).

Sistem door-sectional industri nyedhiyakake ruang-daya kanthi mbukak paralel menyang langit-langit. Saben bukaan bisa digunakake kanthi cetha. lan mrodhuksi sesuai karo sawetara transisi lan dhuwur ing bangunan pabrik utawa gudang.

Pintu mlampah kanthi cara sing paling cocok jurang antara tingkat paling dhuwur ing gerbang kanthi dhuwur langit-langit ing sisih rasil. Pintu bisa dipasang kanthi cara sing beda miturut jarak celah (sistem trek standar, dhuwur, dhuwur lan vertikal).

Pintu perkusi industri bisa gampang dibukak kanthi otomatis 230-380 V-AC / 50 Hz motor listrik utawa manualy manual kanggo sistem spring torsion sing saldo bobot saka lawang. Kaca galvanized digawe dadi tahan saka 25.000 siklus lawang. Reresik chain Kabeh sistem drive duwe sistem back-up mekanik dipasang ing gearbox abang motor elektrik, supaya lawang kerepotan bisa kabuka yen daya gagal. Gearbox reduksi banjur bisa dikendalekake nganggo rantai.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki