Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Sliding Otomatis > Rumah Sakit Sliding Door
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Rumah Sakit Sliding Door

Kategori produk dari Rumah Sakit Sliding Door , kami produsen khusus dari Cina, Rumah Sakit Sliding Door , Pintu Sliding Pintu Rumah Sakit pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Rumah Sakit Sliding Glass Door R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Rumah Sakit Sliding Door Supplier

Panel pintu: panel pintu terbuat dari stainless steel 304 tanpa frame. Bahan utama yaiku kertas madu, aluminium honeycomb, PU, ​​EPS lan liyane. Situs instalasi kunci pintu, lawang sing luwih cedhak lan hinge dikuatake karo tabung persegi luwih saka1.5mmthickness sing dikompresi kanthi teknologi khusus.


Pigura lawang: digawe saka stainless steel 304. Jenis sambungan karo tembok yaiku jinis ganda klip lan sambungan aluminium. Tilas dipigunakaké biasane kanggo papan tembok sing digawe mesin lan papan sing terakhir digawe tembok. Aksesoris iku jendhela pindho lan jinis angkat nyapu. Kunci bisa dadi kunci lawang sing misuwur utawa pemilik bisa milih merek kunci piyambak.

Spesifikasi: ukuran umum 800X2100, 900X2100, 1500X2100 or1800X2100, bisa disesuaikan karo kebutuhan pelanggan, bahan bisa dipilih sesuai persyaratan pelanggan, misalnya bahan khusus khusus.


Fitur: lawang stainless steel 304 sing diprodhuksi yaiku penampilan elegan, kuat lan tahan lama, tahan asam lan rotting lan insulasi termal. Iku minangka pilihan pisanan kanggo proyek-proyek high-end ing omah lan engineering babagan urusan manca sing mbutuhake anticorrosion lan kualitas dhuwur kayata pabrik elektronik lan pabrik pangan


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki