Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukPintu Geser OtomatisPintu Geser Rumah Sakit

Pintu Geser Rumah Sakit (Total 30 Products)

Kategori produk dari Pintu Geser Rumah Sakit , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Geser Rumah Sakit , Pintu Geser Otomatis Rumah Sakit pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pintu Kaca Geser Rumah Sakit R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Pintu industri kecepatan baja tinggi baja

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Rana Cepet Cepet Pintu aluminium kanthi cepet (shutter industri industri) dadi luwih populer kanggo produsen lan pangguna individu ing taun-taun kepungkur.
Aksi cepet ing pintu rumah sakit geser berkualitas tinggi

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Lawang geser omah otomatis kanthi kacepetan dhuwur

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Pintu geser mobil berkualitas tinggi

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Lawang kamar operasi rumah sakit berkualitas tinggi

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Pintu geser rumah sakit terisolasi

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Kahanan geser rumah sakit pabrik

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Pintu geser rumah sakit sing berkualitas tinggi

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Rumah sakit kanthi cepet lawang kanthi otomatis

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Pintu geser kamar operasi berkualitas tinggi

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Lawang geser listrik

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Pintu geser rumah sakit kanthi otomatis

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Pintu geser baja tahan karat

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Pintu Pintu geser rumah sakit duwe peran penting ing operasi hopsital, Ora masalah ing ruangan darurat utawa ruangan operasi, Pintu geser bisa dadi pitulung apik kanggo pasien uga dokter.
Rumah Sakit otomatis Sliding Door

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Rumah Sakit otomatis Sliding Door Pintu geser medis, saben lawang nduweni plat tunggal baja tunggal, dilapisi karo pigura bingkai profil aluminium lan panel sarang lebah kekuatan tinggi , dikepungake karo baja stainless kanthi kualitas apik, akurasi...
Pintu Sliding Door Otomatis Kesehatan Kedokteran Otomatis

Unit Price: USD 500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Pintu Sliding Door Otomatis Kesehatan Kedokteran Otomatis Pintu rumah sakit klinik medis yaiku lawang sing umum dipasang ing kamar operasi utawa ward ICU kanggo staf medis kanggo push lan metu saka amben rumah sakit. Pintu otomatis medis nduweni...
Pintu Sliding Pintu Rumah Sakit

Brand: HongFa

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Pintu Sliding Pintu Rumah Sakit Pintu geser medis, saben lawang nduweni plat tunggal baja tunggal, dilapisi karo pigura bingkai profil aluminium lan panel sarang lebah kekuatan tinggi , dikepungake karo baja stainless kanthi kualitas apik, akurasi...
Operasi Rumah Sakit otomatis Airtight Sliding Open Door

Unit Price: USD 500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Operasi Rumah Sakit otomatis Airtight Sliding Open Door Pintu rumah sakit klinik medis yaiku lawang sing umum dipasang ing kamar operasi utawa ward ICU kanggo staf medis kanggo push lan metu saka amben rumah sakit. Pintu otomatis medis nduweni...
Stainless Steel Air Sliding Door Kesehatan

Unit Price: USD 500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Stainless Steel Air Sliding Door Kesehatan Pintu rumah sakit klinik medis yaiku lawang sing umum dipasang ing kamar operasi utawa ward ICU kanggo staf medis kanggo push lan metu saka amben rumah sakit. Pintu otomatis medis nduweni fungsi pembukaan...
Pintu Sliding Door Medical Hospital

Unit Price: USD 500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Pintu Sliding Door Medical Hospital Pintu rumah sakit klinik medis yaiku lawang sing umum dipasang ing kamar operasi utawa ward ICU kanggo staf medis kanggo push lan metu saka amben rumah sakit. Pintu otomatis medis nduweni fungsi pembukaan lan...
Pintu Sliding Door Stainless Steel Air

Unit Price: USD 500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Stainless Steel Air Sight Interior Hospital Door Pintu rumah sakit klinik medis yaiku lawang sing umum dipasang ing kamar operasi utawa ward ICU kanggo staf medis kanggo push lan metu saka amben rumah sakit. Pintu otomatis medis nduweni fungsi...
Stainless Steel Air Sight Interior Hospital Door

Unit Price: USD 500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket cilik kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Stainless Steel Air Sight Interior Hospital Door Pintu rumah sakit klinik medis yaiku lawang sing umum dipasang ing kamar operasi utawa ward ICU kanggo staf medis kanggo push lan metu saka amben rumah sakit. Pintu otomatis medis nduweni fungsi...

China Pintu Geser Rumah Sakit Supplier

Panel lawang: panel lawang digawe saka stainless steel 304 tanpa bingkai. Bahan inti yaiku honeycomb kertas, honeycomb aluminium, PU, ​​EPS lan liya-liyane. Situs instalasi kunci lawang, lawang sing luwih cedhak lan engsel dikuatake karo tabung persegi luwih saka 1.5mm ketebalan sing kompresi digawe dening teknologi khusus.


Bingkai lawang: digawe saka waja tahan karat 304. Jinis sambungan karo tembok yaiku jinis klip dobel lan sambungan aluminium. Tilas biasane ditrapake ing papan tembok sing digawe saka mesin lan tembok mburi sing digawe saka tangan. Aksesoris kasebut minangka bar penyapu tipe jendhela dobel. Kunci bisa dadi kunci lawang sing misuwur utawa sing nduweni bisa milih merek kunci dhewe.

Spesifikasi: ukuran umum 800X2100, 900X2100, 1500X2100 utawa1800X2100, bisa disesuaikan karo kebutuhan para pelanggan, bahan bisa dipilih miturut syarat para pelanggan kayata306Lor bahan khusus liyane.


Fitur: stainless steel 304 lawang sing diprodhuksi katon apik, kuat lan awet, tahan asam lan rotasi lan isolasi termal. Iki minangka pilihan pertama kanggo proyek mewah ing omah lan teknik babagan urusan luar negeri sing mbutuhake anticorrosion lan kualitas tinggi kayata pabrik elektronik lan pabrik panganan


Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki