Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukPintu Kacepetan DhuwurDhuwur Stacking Door

Dhuwur Stacking Door (Total 78 Products)

Kategori produk dari Dhuwur Stacking Door , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Penumpukan Otomatis , High Speed ​​Security Door pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Rapid Stacking Folding Door R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Otomatis Pintu Fold-up Speed ​​High Fold-up Otomatis

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket kasus kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Pintu Lipat-Up Cepet-Cepet Kaca-kaca PVC Stacking Windproof Pintu tumpukan Hongfa / lawang cepet lempitan duwe kacepetan pambuka 0,5 m / s-1.2m / s lan nduweni ketahanan angin sing apik nganti beban angin kelas 6, amarga bar horisontal dipasang ing...
Pintu Stacking Rollup Kecepatan Tinggi Industri

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket kasus kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Pintu Stacking Rollup Kecepatan Tinggi Industri Kacepetan Pvc Dhuwur Lipat Gulung-up yaiku salah sawijining generasi anyar Door Speed ​​dhuwur sing diproduksi dening Hongfa. Aluminium utawa baja sing dikuatake ndhukung bahan kain pvc kanthi...
Pintu Gulung-gulung cepet Rollup PVC

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: HONGFA

Packaging: paket kasus kayu

Kemampuan Supply: 30sets/month

Pintu Gulung-gulung cepet Rollup PVC Kacepetan Pvc Dhuwur Lipat Gulung-up yaiku salah sawijining generasi anyar Door Speed ​​dhuwur sing diproduksi dening Hongfa. Aluminium utawa baja sing dikuatake ndhukung bahan kain pvc kanthi kapadhetan, sistem...
Tumindak kanthi cepet PVC tumpukan munggah ing lawang

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi kacepetan dhuwur Bingkai lawang tumpukan PVC sing paling dhuwur digawe saka baja utawa stainless steel galvanis, sing menehi resistensi utama ing lawang. Aplikasi: * Ing njero ruangan, ruangan sing njaluk angin tahan /...
Numpak lawang rana roller kacepetan dhuwur

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi kacepetan dhuwur Pintonan tumpukan kacepetan ing PVC minangka solusi sing paling cocog ing industri lapangan, luwih murah wektu transisi saka siji fasilitas menyang liyane, ngindhari kesalahan manungsa sing bisa...
Tindakan tirai PVC kanthi cepet tumpukan rana

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi Speed Pintu tumpukan PVC kanthi kacepetan dhuwur (lawang tumpukan munggah, Pintu geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) minangka salah sawijining lawang otomatis sing ana, ing rekaman penjualan kita, Model iki...
CE Disatu tumpukan lempitan munggah lawang kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi kacepetan dhuwur Kita seneng ngenalake lawang sihir kita --- lawang tumpukan PVC kanthi kacepetan dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel), lawang cepet ora mung digunakake...
Cepet anyar sing bakal cepet muter rana roller

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi Speed Lawang tumpukan PVC kanthi kacepetan dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) digunakake ing pirang-pirang wilayah, Kita entuk manfaat saka lawang kanthi cepet nanging...
Rana akselerasi PVC kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi Speed Pintonan tumpukan PVC kanthi kacepetan dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) minangka piranti penemuan kanthi tujuan ningkatake proses produksi, Nglereni wektu...
Harga pabrik kanthi cepet ing industri industri PVC

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi kacepetan dhuwur Pintonan tumpukan PVC kanthi kacepetan dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) minangka piranti penemuan kanthi tujuan ningkatake proses produksi, Nglereni...
Cepet cepet muter munggah tumpukan lawang

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi Speed Teka lan golek lawang kacepetan dhuwur dhewe kanggo bisnis sampeyan! Pintonan tumpukan PVC kanthi cepet (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) ora mung cocog kanggo produsen...
Panyimpen pangan PVC lawang tumpukan gulung kanthi kacepetan dhuwur

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi Speed Apa sing kita pitados yaiku, Efisiensi iku urip, Wektu minangka dhuwit. Pintonan tumpukan PVC kanthi kacepetan dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) duwe solusi sing...
Lawang shutter shutter kanthi kacepetan dhuwur kanthi otomatis

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi Speed Pintonan tumpukan PVC kanthi kacepetan dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel), yaiku jinis lawang digawe saka kain industri, alloy aluminium, stainless steel, box...
Stacked tumindak cepet roller shutter cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi kacepetan dhuwur Apa wae bisnis sing sampeyan lebokake, ing endi wae, sampeyan arep ngrancang, lawang tumpukan PVC kanthi kecepatan dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel)...
PVC kanthi cepet cepet tumpukan roller rana

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi kacepetan dhuwur Ing gesang modhèrn, Saben uwong cepet-cepet, saben jinis bisnis ora bisa tahan ngenteni, Bayangake yen sampeyan ngenteni wong akeh, mung nunggu mlebu lawang, wiwit lawang cilik lan mbukak alon-alon. Ing...
Lawang tumpukan kacepetan kanthi otomatis kanthi otomatis

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi kacepetan dhuwur Apa sampeyan nggoleki lawang tumpukan PVC kacepetan dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) menyang pabrik sampeyan, tanduran, supermarket ...? Rana roda...
Pabrik kecepatan lempitan ing ndhuwur lawang

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi kacepetan dhuwur Pintonan tumpukan PVC kanthi dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) minangka alat sing apik kanggo mbandhingake lawang normal, Napa sampeyan kudu lawang...
Pabrik kacepetan gulung kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi Speed Pintonan tumpukan PVC kanthi kacepetan dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) dadi piranti penting ing industri saiki. Ora preduli apa sing sampeyan lakoni, Layanan...
Tindakan preformance kanthi cepet munggah ing lawang

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi Speed Minangka cara kanggo ningkatake efisiensi produksi, lawang tumpukan PVC kecepatan sing dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) nduweni peran penting ing urip saben...
Tumindak kanthi cepet munggah ing lawang kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi Speed Napa sampeyan kudu mbukak lawang tumpukan PVC sing paling dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) kanggo bisnis sampeyan? Pintu kecepatan sing dhuwur bisa mbukak /...
Pintonan stok PVC kanthi cepet kanggo solusi dok

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi kacepetan dhuwur Napa sampeyan kudu mbukak lawang tumpukan PVC sing paling dhuwur (lawang tumpukan munggah, lawang geser tumpukan PVC, lawang tumpukan fleksibel) kanggo bisnis sampeyan? Pintu kecepatan sing dhuwur bisa...

China Dhuwur Stacking Door Supplier

Pintu stacking cepet nduweni akeh fungsi kayata pengawetan panas lan pelestarian kadhemen, pencegahan serangga lan angin, insulasi lebu lan insulasi swara. Digunakake ing papan parkir, tanduran industri, pangan, tekstil, elektronika, printing lan kemasan, perakitan otomotif, mesin presisi, logistik lan warehousing lan panggonan liyane.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki