Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukPintu Kacepetan Dhuwur

Pintu Kacepetan Dhuwur

Kategori produk dari Pintu Kacepetan Dhuwur , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Kacepetan Dhuwur , Pintu Kacepetan Dhuwur PVC pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pintu Kacepetan Aluminium R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Pintu rana kanthi cepet minangka lawang rana anti-crash kanthi cepet kanggo aplikasi njero ruangan. Keuntungan sing paling gedhe saka lawang iki yaiku yen mbukak / nyepetake bisa tekan 0,6-1.8m / s, tumindak sing cepet banget tinimbang lawang rana trendingan. kaping mbukak lan nutup kanthi nyuda nyuda adhem, nyingkiri aliran udara lan ngaktifake prosedur operasi sing lancar. Uga bisa dirancang kanthi ukuran luwih gedhe kanggo industri pertambangan lan pesawat.

Pintu cepet bisa gampang dipasang, ekonomis, sepi lan efisien kanthi drive elektromekanis.

Pintu iki kanthi cepet sanajan mbukak / metu gerbang, cocok kanggo gudang, pabrik, hangar, jembaré bisa saka 2m nganti 20 meter.

Bahan saka lawang iki macem-macem: Tirai PVC supaya lawang aluminium sing resik lan resik kanthi fungsi resisitant bisa mlebu ing cuaca sing kuwat, lan uga lawang beku bisa digunakake ing gudang sing adhem utawa ing papan liya.

Model sing kalebu yaiku: Pintu Kacepetan Tinggi PVC, Pintu Berkecepatan Tinggi Spiral Aluminium, lawang ndandani Pamulihan Dhewe, lawang cepet ruangan panyimpenan Kadhemen.


Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki