Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Pintu Kacepetan Tinggi
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pintu Kacepetan Tinggi

Kategori produk dari Pintu Kacepetan Tinggi , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Kacepetan Tinggi , PVC Dhuwur Kacepetan Pintu pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Aluminium High Speed ​​Door R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

PVC Dhuwur Kacepetan Pintu

Liyane

Aluminium Spiral High Speed ​​Door

Liyane

Self-Recovery Rapid Door

Liyane

Dhuwur Stacking Door

Liyane

Cepet Penjaga Kamar Cepet Door

Liyane

Gerbang Fleksibel

Pintu rana kecepatan tinggi iku operasi cepet, pintu rana anti-kecelakaan kanggo aplikasi njero ruangan. Keuntungan paling saka lawang iki yaiku sing mbukak / nutup kacepetan bisa nganti 0.6-1.8m / s, tumindak cepet cepet banget saka lawang shutling rolland tranditional. cendhela wiwitan lan nutup ngurangi mundhut pendinginan, supaya ngurangi aliran udara lan ngaktifake prosedur operasi sing alus. Padha uga dirancang ing dimensi sing luwih gedhe kanggo industri pertambangan lan pesawat.

Pintu kecepatan tinggi bisa gampang dipasang, ekonomi, tenang lan efisien karo drive elektromekanis.

Pintu iki kanthi cepet sanadyan ing gerbang mbukak / metu, becik kanggo gudang, pabrik, hangars digunakake, lebar bisa saka 2m nganti 20 meter.

Materi pintu iki macem-macem: Kain langsir PVC supaya pintu bersih, tugas berat aluminium, dengan fungsi angin-resisit bisa tahan cuaca kencang, dan pintu pembeku juga bisa digunakan di gudang dingin atau di tempat lain.

Kalebu model yaiku: Pintu Kenceng PVC, Pintu Pintu Aluminium Spiral, Pintu Konstruksi Pangan, Pintu Pintu.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki