Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukAksesoris lawangMotor Pintu Cepet lan Kothak Kontrol

Motor Pintu Cepet lan Kothak Kontrol (Total 15 Products)

Kategori produk dari Motor Pintu Cepet lan Kothak Kontrol , kami produsen khusus dari Cina, Motor Pintu Cepet lan Kothak Kontrol , Motor Pintu Cepet pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Motor Servo Pintu Dhuwur R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Servo Motor lan Control Box Kanggo Door Otomatis

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu, karton

Kemampuan Supply: 1000 sets/month

Servo Motor lan Control Box
Motor Pintu Motor Kontrol Otomatis

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu, karton

Kemampuan Supply: 1000 sets/month

Servo Motor lan Control Box
Otomatis Door Servo Motor Dan Control Box

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu, karton

Kemampuan Supply: 1000 sets/month

Servo Motor lan Control Box
Servo Motor lan Control Box

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu, karton

Kemampuan Supply: 1000 sets/month

Servo Motor lan Control Box
Pintu Otomatis 50HZ-60HZ Servo Motor Dan Control Box

Brand: Hongfa

Packaging: Karton / Kayu kasus

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Pintu Otomatis 50HZ-60HZ Servo Motor Dan Control Box 1. Precision: sistem nggunakake kontrol servo loop-lengkap lan desain encoder ganda, iki kanggo mesthekake urip operasi sing dawa lan kanggo nyegah overshooting nalika operasi 2.Stabilitas: sistem...
50HZ-60HZ Servo Motor lan Control Box For Door

Brand: Hongfa

Packaging: Karton / Kayu kasus

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Pintu Otomatis 50HZ-60HZ Servo Motor Dan Control Box 1. Precision: sistem nggunakake kontrol servo loop-lengkap lan desain encoder ganda, iki kanggo mesthekake urip operasi sing dawa lan kanggo nyegah overshooting nalika operasi 2.Stabilitas: sistem...
Kotak Kontrol Otomatis Pintu Dengan Servo Motor

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Kotak Kontrol Otomatis Pintu Dengan Servo Motor
Controller Kanthi Servo Motor

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Controller Kanthi Servo Motor
Otomatis Door Servo Motor

Brand: Hongfa

Packaging: Karton / Kayu kasus

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Otomatis Door Servo Motor 1. Precision: sistem nggunakake kontrol servo loop-lengkap lan desain encoder ganda, iki kanggo mesthekake urip operasi sing dawa lan kanggo nyegah overshooting nalika operasi 2.Stabilitas: sistem iki nggunakake konsep...
Pintu Pintu 50HZ-60HZ

Brand: Hongfa

Packaging: Karton / Kayu kasus

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Pintu Tinggi Kacepetan 50HZ-60HZ Servo Motor Variabel-frekuensi 1. Precision: sistem nggunakake kontrol servo loop-lengkap lan desain encoder ganda, iki kanggo mesthekake urip operasi sing dawa lan kanggo nyegah overshooting nalika operasi...
High Speed ​​Door 50HZ-60HZ Servo Motor

Brand: Hongfa

Packaging: Karton / Kayu kasus

Kemampuan Supply: 800 sets/month

Pintu Tinggi Kacepetan 50HZ-60HZ Servo Motor Variabel-frekuensi 1. Precision: systerm migunakake pangopènan servo kontrol lengkap lan desain encoder kaping pindho, iki kanggo njamin umur operasi sing dawa lan kanggo nyegah overshooting nalika...
220V 50Hz Pintu Shutter Cepat SEJ Motor / Operator Keluwesan

Packaging: kothak karton

220V 50Hz Pintu Shutter Cepat SEJ Motor / Operator Keluwesan Roller Shutter Door Motor Basic Info. Model NO.: HF--157 Function: Driving, Control Number of Stator: Single-Phase Rated Power:
Tiga Fase AC Induction Motors / High Speed ​​Roller Door Jerman SEW Motor

Packaging: kothak karton

Tiga Fase AC Induction Motors / High Speed ​​Roller Door Jerman SEW Motor Type Gear Motor Dimension
220V 50Hz / 60Hz IP65 Sistem Servo Listrik Pintu Pintu Motor lan Servo Controller

Packaging: kothak karton

220V 50Hz / 60Hz IP65 Sistem Servo Listrik Pintu Pintu Motor dan Servo Controller (PE200B) drive dhuwur kacepetan anyar lan kontrol sistem servo Instruksi: Precision the systerm use full closed-loop servo control and double encoder design ,this is...
Pintu Tinggi Kacepetan 50HZ-60HZ Servo Motor Variabel-frekuensi

Brand: Hongfa

Packaging: Kotak karton

Kemampuan Supply: 1000 sets per month

Pintu Kecepatan Tinggi 50HZ-60HZ Informasi Detail Servo Motor Variabel-frekuensi kaya kasebut ing ngisor iki: 1. Precision: systerm migunakake pangopènan servo kontrol lengkap lan desain encoder ganda, iki kanggo mesthekake urip operasi sing dawa...

China Motor Pintu Cepet lan Kothak Kontrol Supplier

Perusahaan kita duwe Jerman SEW Motor, Jepang Mitsubishi Controller. Motor servo Hofic merek lan kontroler dhewe. Motor SEJ merek terkenal Tionghoa lan kontrolir Holip.

Babagan Motor SEW Motor Jerman lan Jepang Mitsubishi Controller kita: Gampang golek motor sing hemat energi sing cocog kanggo aplikasi ing SEW. Seri kasebut nduweni desain sing cocog kanggo jajaran efisiensi sing ditrapake sacara global. Pilih kekuwatan lan frekuensi ing desain motor iki lan sampeyan wis ngurus kriteria pilihan sing paling penting. Kabeh opsi motor liyane mesthi kasedhiya kanthi independen ing kelas efisiensi. Konsep rem komprehensif lan enkoder internal sing dioptimalake kanthi biaya bisa nglengkapi kisaran motor. Konsep rem komprehensif lan kombinasi yaiku nganti telung ukuran rem sing beda-beda saben ukuran motor sing ditampilake ing kisaran: Enkoder internal sing dioptimalake kanthi biaya sing terintegrasi ing motor. Motor kanggo kelas efisiensi IE1 nganti IE4. Desain kompak ngirit ruangan lan biaya. Bukti mbesuk, uga babagan perlindungan lingkungan (standar). Pengirangan biaya operasi nalika nggunakake motor sing hemat energi; motor sing hemat energi kita cocog karo kelas efisiensi.

Babagan Sistem Kontrol Servo Pintu Cepet servo: Sistem kontrol servo gerbang rolling kita cocog kanggo gerbang muter alus lan alus sing dhuwur banget. Sistem kabeh ana ing paket cilik lan entheng, duwe torsi dhuwur lan kacepetan operasi sing dhuwur, swara murah, linuwih, kurva operasi sing alus lan alus, cocog karo lingkungan kacepetan lan panggunaan dhuwur. Tirai gulung bisa dikontrol nganggo tombol tarik, tombol push, Bluetooth, radar lemah, sensor magnetik lemah. Kacepetan Operasi: 1M / s; Jembar Operasi: < 16 ㎡; Wektu operasi saben dina: > 2000 wektu; Tegangan sing dirating: 220v; Nilai Output: 0,75 KW / 1.5KW.

Sistem kasebut bisa dioperasikake liwat: 1) kothak kontrol; 2) kontrol elektronik inci; 3) operasi otomatis terus; 4) mandeg darurat; 5) kothak operasi sisih siji; 6) wektu tundha; 7) radar lemah lan / utawa sensor magnetik. Mangga waca Terminal Kabel kanggo sambungan kekal.

Sistem duwe sekering / sekrup penutupan kawat safety kanggo proteksi daya telung tahap, kabel sekering / safety kanggo proteksi sirkuit operasi, lan relay penginderaan suhu kanggo proteksi motor.

Stroke Controller nggunakake encoder nilai absolut. Sambungake encoder lan reducer nilai absolut liwat poros encoder, lan pasang swiwi menyang reducer, tinimbang lebokake plug penerbangan menyang wadhah plug.

Sekrup sing dipasang ing kothak kontrol kudu mriksa kanthi rutin kanggo nyegah sekrup sing longgar lan tiba. Priksa wirings internal lan eksternal. Priksa lan ganti minyak kanggo redaktor kanthi rutin.

Precision: Sistem nggunakake kontrol servo loop tertutup Full lan desain Double Encoder. Iki kanggo mesthekake umur operasi dawa lan kanggo nyegah operasi gedhe nalika operasi.

Stabilitas: Sistem nggunakake konsep desain terintegrasi, kanggo nyederhanakake kabel internal lan nyegah fungsi sing ana gandhengane karo sambungan kabel lan terminal.

Kacepetan dhuwur: Kacepetan maksimal motor yaiku 2500 rpm; kacepetan operasi max lawang yaiku 2 m / s.

Gamelan: Sistem servo torsi bisa nyetel torsi kanthi mbukak kanthi otomatis, lan mode kurva kacepetan ora bakal diatur kanthi cepet supaya operasi bisa lancar.

Babagan motor SEJ lan kontrol Holip: Motor asinkron telung tahap kanthi rem magnetik nduweni panggunaan sing jembar, Cocog kanggo macem-macem drive utama mekanik lan drive tambahan, lan uga digunakake kanggo macem-macem stopping kanthi cepet lan posisi sing bener. Wektu rem ing 0,2 detik. Motor listrik ditambahake seri DZM arrester elektromagnetik langsung saiki kanthi seri listrik (seri Y) motor listrik. Kelas proteksi bagean motor listrik yaiku IP44, bagean arrester yaiku IP23. Yen ditrapake kanggo lingkungan sing ala uga bisa nggawe bagean arrester menyang IP44, nanging pelanggan kudu menehi panjaluk khusus nalika pesen, pabrik kasebut bisa ngrancang manufaktur kanthi eksklusif. Diagram strukture yaiku gambar 1 lan 2, gambar 1 minangka struktur kanthi rilis tangan. Gambar 2 minangka struktur tanpa rilis tangan. Prinsip operasi BE, sawise nggawe koil retardasi (6) kanggo nyambungake pasokan listrik saiki, amarga fungsi gaya elektromagnetik, elektromagnet (7) narik bit gag (5), lan kompres spring (24), nggawe disk arrester (2) adoh saka permukaan gesekan bit gag (5) lan tameng (26) ( motor listrik bisa langsung operasi kanthi normal). Nalika pasokan listrik mati, elektromagnet (7) bakal ilang tenaga elektromagnet, spring (24) ngeculake bit gag (5) lan kompres kenceng menyang disk penangkep (2), arrester fungsi, mungkasi (poros motor) kanthi cepet, nggawe toko motor listrik dadi obah, kanggo kaping pindho nyambungake pasokan listrik bakal mbaleni tumindak kasebut ing ndhuwur.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki