Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Aksesoris Pintu > Dhuwur Motor Pintu lan Control Box
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Dhuwur Motor Pintu lan Control Box

Kategori produk dari Dhuwur Motor Pintu lan Control Box , kami produsen khusus dari Cina, Dhuwur Motor Pintu lan Control Box , Motor Speed ​​Dhuwur pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pintu Servo Motor Kacepetan Tinggi R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Dhuwur Motor Pintu lan Control Box Supplier

Perusahaan kita duwe Jerman SEW Motor, Japan Mitsubishi Controller. Kita dhewe merek Hofic servo motor lan controller. Cina misuwur merek SEJ motor lan controller Holip.

Babagan SEW Motor Jerman lan Jepang Mitsubishi Controller: Iku gampang kanggo nemokake motor hemat energi ideal kanggo aplikasi sampeyan ing SEW. Siri kasebut nduweni desain cocok sajroning kelas efisiensi sing bisa ditrapake sacara global. Pilih daya lan frekuensi ing rancangan motor iki lan sampeyan wis ngurus kriteria pilihan sing paling penting. Kabeh opsi motor liyane mesthi kasedhiya saka kelas efficiency. Konsep pengereman yang komprehensif dan encoder built-in yang dioptimalkan biaya pungkasanipun nglengkapi jangkauan motor. Konsep komprehensif lan kombinasi kompas yakuwi nganti tiga ukuran rem sing beda saben ukuran motor sing disedhiyakake ing kisaran: Enkripsi encoder sing dioptimalkan biaya sing diintegrasi ing motor. Motors kelas efisiensi IE1 kanggo IE4.Compact desain nyimpen ruang lan biaya. Future-proof, uga babagan perlindungan lingkungan (standar). Ngurangi biaya operasi nalika nggunakake energi cekap energi; Motor energi cekap kita salaras karo kelas efisiensi.

About Servo Sistem Servo Dhuwur Dhuwur Pintar: Sistem kontrol servo gerbang kita cocok kanggo kecepatan tinggi lan panggunaan gerbang sing lembut lan gulung dhuwur. Sistem kabeh ana ing paket cilik lan cahya, nduweni torsi dhuwur lan kecepatan operasi sing dhuwur, kebisingan sing luwih rendah, luwes dhuwur, kelancaran operasi sing alus lan alus, cocok kanggo lingkungan kacepetan lan panggunaan. Langsir bergulir boleh dikendalikan dengan cara tarik tombol, tombol push, Bluetooth, radar darat, sensor magnetik tanah. Operasi cepet: 1M / s; Lebar Operasi: <16 ㎡; Wektu operasi saben jam:> 2000 wektu; Rated tegangan: 220v; Output Rated: 0.75 KW / 1.5KW.

Sistem bisa dioperasikake liwat: 1) kothak kontrol; 2) kontrol elektronik inching; 3) operasi otomatis terus; 4) mungkasi darurat; 5) kotak operasi siji; 6) wektu tundha; 7) Radar lemah lan / utawa sensor magnetik. Mangga diwaca Wiring Terminal kanggo sambungan langgeng.

Sistem nduweni switch sakelar soket / safety kanggo proteksi daya telung fase, kabel sekring / safety kanggo proteksi sirkuit operasi, lan relay sensing suhu kanggo proteksi motor.

Controller Stroke migunakake encoder value absolut. Sambungake encoder lan ngurangi nilai absolut liwat poros encoder, lan ndandani swiwi ing reducer, tinimbang masang plug aviation menyang wadhah panyimphang.

Sekrup sing dipasang kanggo kothak kontrol kudu diawasi sacara teratur kanggo nyegah sekrup sing wis mati. Priksa wiring internal lan eksternal. Priksa lan ngganti minyak kanggo redactor kanthi reguler.

Precision: Sistem nggunakake kontrol servo lengkap daur ulang lan desain Double Encoder. Iki kanggo mesthekake urip operasi sing dawa lan kanggo nyegah overshooting sajrone operasi.

Stabilitas: Sistem iki nggunakake konsep rancangan terpadu, supaya bisa ngramal kabel internal lan nyegah fungsi apa wae sing disebabake sambungan kabel lan terminal.

Kecepatan dhuwur: Motor kecepatan maksimal 2500 rpm; lawang maksimum operasi lawang 2 m / s.

Gamelan: Sistem servo torsi bisa nyetel torsi kanthi otomatis, lan modhèl kurva kecepatané kurang cepet kanggo njaga operasi sing lancar.

Babagan SEJ motor lan pengendali Holip: Motor fase asynchronous telu karo rem magnetik nduweni wiyar sing akeh, cocok kanggo macem-macem drive utama lan drive bantu mekanik, lan uga digunakake kanggo macem-macem sing dibutuhake kanthi cepet lan posisi sing bener. Wektu pengereman ing menit kedelere. Motor listrik ditambahaké seri DZM langsung arus elektromagnetik arus dening seri dhasar (Y seri) motor listrik. Proteksi kelas part motor listrik yaiku IP44, part arrester sing IP23.if bisa ditrapake kanggo lingkungan sing ora apik uga bisa nggawe bagian arester menyang IP44, nanging pelanggan kudu ngusulake permintaan khusus nalika nindakake, pabrik bisa ngrancang manufaktur sacara eksklusif. Diagram struktur kasebut yaiku gambar 1 lan 2, gambar 1 minangka struktur kanthi pelepasan tangan. Gambar 2 minangka struktur tanpa rilis tangan. Prinsip operasi BE, sawise nggawe koordinasi retardasi (6) kanggo nyambungake daya arus langsung saiki, amarga saka fungsi elektromagnetik, elektromagnet (7) narik gag gag (5), lan kompres spring (24), nggawe disk arrester (2) saka permukaan gesekan gag gag (5) motor elektrik bisa langsung ngoperasikake kanthi normal.) Nalika pasokan daya mati sawise, elektromagnet (7) entuk kekuwatan elektromagnet, spring (24) meluncurake gag gag (5) lan kompres kanthi kuat kanggo nahan disk (2) fungsi, stop (motor shaft) cepet, nggawe motor listrik ngowahi, kanggo nyedhiyakake kaloro sumber daya listrik bakal ngulangaken tindakan kasebut.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki